یعنی چی
-
سلام کسی میتونه این جمله رو که جواب سوال هست توضیح بده ممنون میشم
-
-
-
Yasin Noruzi
شاید منظور هورمون هایی هستش که روی اون یاخته اثر میزارن ..
چیز دیگه ای به ذهنم نرسید -
Yasin Noruzi سلام وقت بخیر
این جمله رو کجا گفته ؟ من که چیزی به ذهنم نمیرسه ... شاید بالاتر از سطح کتاب باشه ...
مثلا ماده شیمیایی میتونه فعالیت پیش سیناپسی رو تغییر بده مثل مولکول های بودار و ...ولی پس سیناپسی رو نمیدونم -
Yasin Noruzi سلام وقت بخیر
این جمله رو کجا گفته ؟ من که چیزی به ذهنم نمیرسه ... شاید بالاتر از سطح کتاب باشه ...
مثلا ماده شیمیایی میتونه فعالیت پیش سیناپسی رو تغییر بده مثل مولکول های بودار و ...ولی پس سیناپسی رو نمیدونمReza Dolatsha ببینید تو پاسخنامش این گزینه را اینطور تحلیل کرد
الکل ماده شیمیایی است که با اتصال به محل گیرنده ها در سلول پس سیناپسی در مغز میتواند فعالیت این سلول را کند بکند.
-
Reza Dolatsha ببینید تو پاسخنامش این گزینه را اینطور تحلیل کرد
الکل ماده شیمیایی است که با اتصال به محل گیرنده ها در سلول پس سیناپسی در مغز میتواند فعالیت این سلول را کند بکند.
-
Yasin Noruzi در یعنی چی گفته است:
خیلی نکته خوبی بوده
@haniehno اره ولی من نفهمیدم یعنی چی
-
Reza Dolatsha ببینید تو پاسخنامش این گزینه را اینطور تحلیل کرد
Yasin Noruzi چه خفن
-
Yasin Noruzi ببینید الکل میتونه رو یاخته های عصبی تاثیر بزاره و عملکردشونو کند کنه اینو فصل یک یازدهم گفته . حالا الکل که ناقل عصبی نیست بخاد توسط پیش سیناپسی ساخته شه! پس میتونه تو فضای سیناپسی باشه و از پیش سیناپسی خارج نشده باشه و روی پس سیناپسی تاثیر بزاره
-
Yasin Noruzi ببینید الکل میتونه رو یاخته های عصبی تاثیر بزاره و عملکردشونو کند کنه اینو فصل یک یازدهم گفته . حالا الکل که ناقل عصبی نیست بخاد توسط پیش سیناپسی ساخته شه! پس میتونه تو فضای سیناپسی باشه و از پیش سیناپسی خارج نشده باشه و روی پس سیناپسی تاثیر بزاره
@mahshid-avajian اوکیه
ممنون
-
@mahshid-avajian اوکیه
ممنون
Yasin Noruzi خواهش میکنم
-
Yasin Noruzi تست ترکیبی بین صفحه
و صفحه
هست -
Yasin Noruzi تست ترکیبی بین صفحه