از یه جایی نمی فهممش
-
سلام روز جمعه تون بخیر
می دونم ممکنه سطح سوال خیلی پایین باشه و من از این بابت عذر میخوام اما من از همون جایی که فلش کشیدم و دیگه خیلی خوب نمیفهمم و ممنون میشم برام توضیح بدین@M-Tina سلام وقت بخیر
چون اتم خنثی هست تعداد الکترون و پروتون برابر هستش و واسه همین دوتا زد نوشته.
اومده بعدش تعداد نوترون رو هم بر حسب پروتون نوشته.
بعد. چون همه واحد ها بر حسب پروتون هستن خیلی راحت ۹۶ رو تقسیم بر ۳.۲ میکنی و تعداد پروتون میاد که با تعداد الکترون هم برابر هست چون که خنثی است اتم
بعد هم ۱.۲ رو ضربدر تعداد پروتون میکنی و تعداد نوترون میاد.
من سوال رو نخوندم فقط جایی که گفتی مشکل داری رو یه لحظه نگاه کردم واسه همین عدد این چیزای سوال خوب یادم نموند -
سلام روز جمعه تون بخیر
می دونم ممکنه سطح سوال خیلی پایین باشه و من از این بابت عذر میخوام اما من از همون جایی که فلش کشیدم و دیگه خیلی خوب نمیفهمم و ممنون میشم برام توضیح بدین@M-Tina سلام وقت بخیر
این نکات رو داشته باش کمکت میکنه
الان حل سوال رو هم میفرستم
-
@M-Tina سلام وقت بخیر
این نکات رو داشته باش کمکت میکنه
الان حل سوال رو هم میفرستم
این پست پاک شده! -
سلام روز جمعه تون بخیر
می دونم ممکنه سطح سوال خیلی پایین باشه و من از این بابت عذر میخوام اما من از همون جایی که فلش کشیدم و دیگه خیلی خوب نمیفهمم و ممنون میشم برام توضیح بدین@M-Tina
-
@M-Tina
-
@M-Tina سلام وقت بخیر
چون اتم خنثی هست تعداد الکترون و پروتون برابر هستش و واسه همین دوتا زد نوشته.
اومده بعدش تعداد نوترون رو هم بر حسب پروتون نوشته.
بعد. چون همه واحد ها بر حسب پروتون هستن خیلی راحت ۹۶ رو تقسیم بر ۳.۲ میکنی و تعداد پروتون میاد که با تعداد الکترون هم برابر هست چون که خنثی است اتم
بعد هم ۱.۲ رو ضربدر تعداد پروتون میکنی و تعداد نوترون میاد.
من سوال رو نخوندم فقط جایی که گفتی مشکل داری رو یه لحظه نگاه کردم واسه همین عدد این چیزای سوال خوب یادم نموند -
Reza Dolatsha
بابت نکات و راه حل ممنونم@M-Tina خواهش میکنم