برنامه مطالعاتی راه ابریشم
-
سلام دوستان پی دی اف برنامه مطالعاتی رو امکانش هست کسی قرار بده چون هرکار میکنم دانلود نمیشه
-
ببخشید اون سایتی که از طریق میشه پی دی اف رو دانلود کرد برای شما ارور نمیده؟
-
Idin Taghavifar سلام ممنون ولی این لینکی فرستادین باز نمیکنه متاسفانه
-
Idin Taghavifar سلام ممنون ولی این لینکی فرستادین باز نمیکنه متاسفانه
سید محمد جواد کارآموز با یه گوشی دیگه امتحان کن برای دانلود
ببخشید -
سید محمد جواد کارآموز با یه گوشی دیگه امتحان کن برای دانلود
ببخشیدIdin Taghavifar امتحان کردم بازم همین مشکل هست..شما پیام رسانی دارید که از اون طریق برام ارسال کنین؟واقعا دچار نگرانی شدیدی شدم عذر خواهم
-
Idin Taghavifar امتحان کردم بازم همین مشکل هست..شما پیام رسانی دارید که از اون طریق برام ارسال کنین؟واقعا دچار نگرانی شدیدی شدم عذر خواهم
سید محمد جواد کارآموز تلگرام دارم اگه تلگرام داری ایدی میدم یا ایدی بده برات بفرستم
قربونت داداش -
راستی یادم رفت اینم بپرسم قبل اینکه راه ابریشم پرو تهیه کنیم باید چیکار کنیم یعنی باید ازمونی چیزی بدیم؟ ببخشید من اطلاعات زیادی راجب راه ابریشم پرو ندارم
Helen Alinia 2 ن باباا
-
سید محمد جواد کارآموز تلگرام دارم اگه تلگرام داری ایدی میدم یا ایدی بده برات بفرستم
قربونت داداشIdin Taghavifar اگر ایرادی نداری آیدیتو بده ممنون
-
Idin Taghavifar اگر ایرادی نداری آیدیتو بده ممنون
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
Idin Taghavifar متاسفانه پیدا نمیکنه
-
Idin Taghavifar متاسفانه پیدا نمیکنه
سید محمد جواد کارآموز میخوای تو ایدی تو بده
یا صبر کن میگن تا فردا حداکثر درست میشه -
سید محمد جواد کارآموز میخوای تو ایدی تو بده
یا صبر کن میگن تا فردا حداکثر درست میشهIdin Taghavifar البته از توی راه ابریشم معمولی جواب داد فقط از توی پرو جواب نمیده..بازم ممنون ازت
-
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه
من میخوام راه ابریشم تهیه کنم یه سوال راجب برنامه مطالعاتی داشتم. برنامه مطالعاتی که راه ابریشم داره برای تکالیف و کارای مدرسه هم باکس مطالعاتی گذاشته؟
راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی بچه-های-تجربی-ابریشم-پروHelen Alinia 2 سلام راه ابریشمیهای عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه
برای برنامه مطالعاتی راه ابریشم طی روزهای آینده قرار هست ویدئوی مشاورهای منتشر بشه
ممنون از صبوریتون
موفق باشید -
راستی یادم رفت اینم بپرسم قبل اینکه راه ابریشم پرو تهیه کنیم باید چیکار کنیم یعنی باید ازمونی چیزی بدیم؟ ببخشید من اطلاعات زیادی راجب راه ابریشم پرو ندارم
Helen Alinia 2 این دییقا سوال منم هست
-
Helen Alinia 2 سلام
نگا بعد از اینکه خریدی یه ازمون داره تعیین سطح میری ازمون رو میدی بعدش برنامه رو بهت تحویل میدن (اینم بگم فعلا به خاطر اینترنت و این اوضاع ازمون تمدید شده تا جمعه این جوری نیس که ازمون دادی همون لحظه بیاد برنامه طول میکشه باید تا پایان روز ازمون صبر کنی )Idin Taghavifar بعد ازمون برنامه شخصی سازی شدس؟؟
-
Idin Taghavifar بعد ازمون برنامه شخصی سازی شدس؟؟
Alireza Mousavi نه قرار بود باشه ولی به مرور فک کنم
-
سید محمد جواد کارآموز سلام در سه آ
Idin Taghavifar چطوری؟
-
Idin Taghavifar چطوری؟
Atena Abolhosseini نمیدونم باید صبر کنیم فیلمش بیاد گفتن که میاد
به آلا اعتماد کنیم