Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. دانشگاه فرهنگیان؟(علاقه یا درامد مسئله این است)
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای
بعد از 22 سال می‌خوام کنکور بدم
3
سلام 22 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم و بعدش اصلا درس نخوندم از همون اولش دوست داشتم ادامه تحصیل بدم ولی شرایطم جور نبود، الان هم جور نیست ولی می‌خوام به زور جورش کنم چه درسی وکدوم مبحث رو بخونم که حد اقل 2 -3 تا جواب درست بتونم بدم
سوال مشاوره ای
زیست‌شناسی سلولی مولکولی
F ArmanF
میخواستم بدونم برا زیست شناسی سلولی ملکولی چه ترازی لازمه..اگه ازاد یا غیر انتفاعی هم باشه مهم نیس فقط میخوام تهران باشه
سوال مشاوره ای

دانشگاه فرهنگیان؟(علاقه یا درامد مسئله این است)

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
37 دیدگاه‌ها 12 کاربران 1.0k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Miss AtaeeM آفلاین
    Miss AtaeeM آفلاین
    Miss Ataee
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلامممم امیدوادم تک‌تک‌تون شروع خوبی واسه مهر ماه داشته باشید اگرم نداشتید عیب نداره ماهی رو هروقت از اب بگیری تازس رفیق ...
    یه راست بریم سر اصل مطب:من تا روز سه شنبه رشته‌های مدنظرم کامپیوتر_ برق و میکانیک بود که به ترتیب دانشگاه تهران _صنعتی شریف_امیرکبیر_پردیس فارابی و دانشگاه قم بود
    اما روز چهارشنبه یه برگه‌ی جدیدی واسم رو شد ....
    اون برگه چی بود؟معلم فیزیک عزیزی که اولین بار اومده بود سرکلاس(البته تدریس فوق‌العاده‌ای هم داشت و همچنین تحربه های بسیار عالی...)
    ایشون سال قبل واسه دخترشون انتخاب رشته کرده بودن البته اول سرگذشت جالب خودشون رو تعریف کردن(ایشون توی رشته‌ی ریاضی درس میخوندن و رشته فرهنگیان و رشته مهندسی پلیمر قبول میشن خودشون علاقه داشتن برن مهندسی ولی مادرشون سرسختانه جلوشون رو میگیرن و نمیزارن و میگن باید بری فرهنگیان و نگاهت به اینده باشه ایشون اصلاااا هیچ علاقه ای به رشته فرهنگیان نداشتن ولی مادرشون مجبورشون میکنن که برن و خودشون فیزیک رو انتخاب میکنن توی حالت جامد...
    با معدل92/19 از دانشگاه فارغ تحصیل میشن و میگن که من فقط یک سال میرم درس میدم و دیگه نمیرم و اون یکسال هنوز تموم نشده و ایشون 26سال هستن که فیزیک تدریس میکنن..)
    واسه دخترشون هم همچین اتفاقی میوفته و میرن تحقیق و متوجه میشن که الان بهترین رشته همین فرهنگیان چرا؟
    چون تو یا علاقه داری به رشته یا میخوای پول در بیاری
    اگه بحث علاقه‌اس برو هر رشته‌ای که میخوای بخون ولی بعدش غصه نخوری یا افسرده نشی که چرا کار نیستا...(چون خودشون میگن کلییییی دانش اموز دارن که با بهترین مدرک بیکارن)یا برو رشته‌ای که دوست داریو بخون و کنارش یه حرفه ای که دوست داری یاد بگیر...
    یا اگه بحث بحث در امده(اینجا حرفشون بیشتر با ریاضیا بود چون بازار کار توی ریاضیا خیلی کمترهست پس منشنشون کنییم
    @ریاضیا
    @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
    @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 )
    و تو میخوای یه درامد داشته باشی فرهنگیان بهترین گزینه‌اس چرا؟(1_الان به جز اموزش و پرورش هیجا رسمی نمیکنن و درواقع شغل رسمی توی کشور نیست پس درواقع میتونیم بگیم امنیت شغلی نیست
    2_اون 4سال که درس میخونی هم جزو سابقه کاریت محسوب میشه هم حقوق داری
    3_بعد از تموم شدن تحصیلت نگران بازار کارت نیستی و سریع میری توی کار
    4_فقط 4 روز از روزهای هفته میری یعنی هم تعطیلی‌ات رو داری هم حقوقش رو میگی
    5_تو تابستان نمیری مدرسه و تعطیلی ولی حقوقش رو داری!!
    6_بعد 30 سال بازنشسته میشی
    (یه نکته واسه خانوم ها: تنها کاری که اول یک خانوم هستی ولی میتونی مردونه هم کار کنی))
    و در اخر قرار بین علاقه و کار یکیش رو انتخاب کنی قید علاقه‌ات رو بزن..!
    اینجا بود که استپ زدم و گفتم کات واسه‌ی خود من درامد یه معیار مهمیه جوری که تا الان هرکاری تونستم کردم تا بتونم یه منبع در امدی داشته باشم. .
    اینارو اومدم گفتم که هم یه نکتی بشه به شما هم اگه شما نکته یا چیزی درمورد داشنگاه فرهنگیان و این موضوع داشتید بهم بگید
    @دانش-آموزان-آلاء
    @بچه-های-تجربی-کنکور-1402
    @بچه-های-تجربی-کنکور-1401
    @فارغ-التحصیلان-آلاء
    ♥️

من قسمتِ تاریک اونو دیدم و فهمیدم مشکی رنگ مورد علاقمه...

AkitoA سید حسین قربانی 1س مهسا استوارم Alireza MousaviA 4 پاسخ آخرین پاسخ
    6
    • jahad_121J آفلاین
      jahad_121J آفلاین
      jahad_121
      فارغ التحصیلان آلاء

فرهنگیان شغل شریف و خوبیه
      ولی اگر نتونی با دانش آموز به درستی کار کنی و باعلاقه بری سر کار نه

اگر حوصلتون کمه بازم نه
      اونم شرایط خودش رو همه چیزش که در امد نیس

تازه به نظرم حق و حقوق معلم خیلی خیلی کمه. درصورتی که معلمی زیر بنای یک کشوره
      ولی ارزش که براش قاعلند به اون حدی که باید نیست

بعدم همچین شغل راحتی نیس.
      تازه معلم داریم تا معلم اگر معلم ابتدای باشه صد درصد کارش سخت تر از یک دبیره

من بابا و مامانم معلم بود و خوب شرایط شون رو دیدم

می خوام بگم همجین شغلی راحتی یم نیس
      با بقیقه شغلا هم هرکی می خواد مقایسه اش کنه
      سریع همین حرفایی که شما زدید رو می زنه که تابستون کاری نمی کنند و 5شنبه و جمعه تعطیلنو وو این حرفا

ولی کل قضیه اینا نیس

ممن میگم حتی اگر برای خود طرف خوب باشه در آیند برای خانواده ش یکم مشکله
      باید همه جور ه شرایط ش رو پذیرفت و واردش شد

اگر در اینده همسر ادم هم این شغل رو داشته باشه شرایط چندین برابر برای بچه ها خونه سخت میشه چون هردو باید برند سر کار و تا این بچه ها از رو پا شون وایسن پدر و مادر پیر می شند

چون فشار مدرسه رو اعصاب و روان معلم بسیار بسیار زیاده

786

Miss AtaeeM 1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • jahad_121J آفلاین
        jahad_121J آفلاین
        jahad_121
        فارغ التحصیلان آلاء
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده

بعدم علاقه یک بحث جداست
        اگر داخل یک شغلی بری که نتونی باهاش کنار بیایی و ازش فراری باشه خب این چه ارزشی داره
        حداقل یک نمه علاقه نیازهه

نمیشه ولش کرد که

علاقه نباشه کار خوب در نمیاد کار خوب در نیاد ادم شکسته میشه.

786

1 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • jahad_121J آفلاین
          jahad_121J آفلاین
          jahad_121
          فارغ التحصیلان آلاء

ولی خب خوبیاشم کم نیس اگر کسی باب میلش باشه و قبول کنه همه شرایط ش رو شغل خوبیه
          بستگی داره هدف ادم چی باشه.

786

1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • jahad_121J آفلاین
            jahad_121J آفلاین
            jahad_121
            فارغ التحصیلان آلاء

قبول شدنشم همچین کار راحتی نیست باید تمام شرایط ش وبارید و مصاحبه و اینا هم قبول شید.

786

1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • Miss AtaeeM Miss Ataee

سلامممم امیدوادم تک‌تک‌تون شروع خوبی واسه مهر ماه داشته باشید اگرم نداشتید عیب نداره ماهی رو هروقت از اب بگیری تازس رفیق ...
              یه راست بریم سر اصل مطب:من تا روز سه شنبه رشته‌های مدنظرم کامپیوتر_ برق و میکانیک بود که به ترتیب دانشگاه تهران _صنعتی شریف_امیرکبیر_پردیس فارابی و دانشگاه قم بود
              اما روز چهارشنبه یه برگه‌ی جدیدی واسم رو شد ....
              اون برگه چی بود؟معلم فیزیک عزیزی که اولین بار اومده بود سرکلاس(البته تدریس فوق‌العاده‌ای هم داشت و همچنین تحربه های بسیار عالی...)
              ایشون سال قبل واسه دخترشون انتخاب رشته کرده بودن البته اول سرگذشت جالب خودشون رو تعریف کردن(ایشون توی رشته‌ی ریاضی درس میخوندن و رشته فرهنگیان و رشته مهندسی پلیمر قبول میشن خودشون علاقه داشتن برن مهندسی ولی مادرشون سرسختانه جلوشون رو میگیرن و نمیزارن و میگن باید بری فرهنگیان و نگاهت به اینده باشه ایشون اصلاااا هیچ علاقه ای به رشته فرهنگیان نداشتن ولی مادرشون مجبورشون میکنن که برن و خودشون فیزیک رو انتخاب میکنن توی حالت جامد...
              با معدل92/19 از دانشگاه فارغ تحصیل میشن و میگن که من فقط یک سال میرم درس میدم و دیگه نمیرم و اون یکسال هنوز تموم نشده و ایشون 26سال هستن که فیزیک تدریس میکنن..)
              واسه دخترشون هم همچین اتفاقی میوفته و میرن تحقیق و متوجه میشن که الان بهترین رشته همین فرهنگیان چرا؟
              چون تو یا علاقه داری به رشته یا میخوای پول در بیاری
              اگه بحث علاقه‌اس برو هر رشته‌ای که میخوای بخون ولی بعدش غصه نخوری یا افسرده نشی که چرا کار نیستا...(چون خودشون میگن کلییییی دانش اموز دارن که با بهترین مدرک بیکارن)یا برو رشته‌ای که دوست داریو بخون و کنارش یه حرفه ای که دوست داری یاد بگیر...
              یا اگه بحث بحث در امده(اینجا حرفشون بیشتر با ریاضیا بود چون بازار کار توی ریاضیا خیلی کمترهست پس منشنشون کنییم
              @ریاضیا
              @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
              @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 )
              و تو میخوای یه درامد داشته باشی فرهنگیان بهترین گزینه‌اس چرا؟(1_الان به جز اموزش و پرورش هیجا رسمی نمیکنن و درواقع شغل رسمی توی کشور نیست پس درواقع میتونیم بگیم امنیت شغلی نیست
              2_اون 4سال که درس میخونی هم جزو سابقه کاریت محسوب میشه هم حقوق داری
              3_بعد از تموم شدن تحصیلت نگران بازار کارت نیستی و سریع میری توی کار
              4_فقط 4 روز از روزهای هفته میری یعنی هم تعطیلی‌ات رو داری هم حقوقش رو میگی
              5_تو تابستان نمیری مدرسه و تعطیلی ولی حقوقش رو داری!!
              6_بعد 30 سال بازنشسته میشی
              (یه نکته واسه خانوم ها: تنها کاری که اول یک خانوم هستی ولی میتونی مردونه هم کار کنی))
              و در اخر قرار بین علاقه و کار یکیش رو انتخاب کنی قید علاقه‌ات رو بزن..!
              اینجا بود که استپ زدم و گفتم کات واسه‌ی خود من درامد یه معیار مهمیه جوری که تا الان هرکاری تونستم کردم تا بتونم یه منبع در امدی داشته باشم. .
              اینارو اومدم گفتم که هم یه نکتی بشه به شما هم اگه شما نکته یا چیزی درمورد داشنگاه فرهنگیان و این موضوع داشتید بهم بگید
              @دانش-آموزان-آلاء
              @بچه-های-تجربی-کنکور-1402
              @بچه-های-تجربی-کنکور-1401
              @فارغ-التحصیلان-آلاء
              ♥️

AkitoA آفلاین
              AkitoA آفلاین
              Akito
              فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسی

Miss Ataee مگه چقدر درآمد داره؟
              بعدشم وقتی دانشگاه خوب قبول شی کارت تضمین شده است
              من یه جمله ای دارم، میگم کار برای کسی است که دنبال کار باشه

w.gif

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • آرمین عنصرپورآ آفلاین
                آرمین عنصرپورآ آفلاین
                آرمین عنصرپور
                فارغ التحصیلان آلاء

نظرم اینه یا بهترین دانشگاه یا فرهنگیان تمام

1 پاسخ آخرین پاسخ
                4
                • A آفلاین
                  A آفلاین
                  Amirhossein Ghasemi

دوست عزیز 2 تومن پول هم شد حقوق واقعا؟
                  4 سال درس میخونی و ماهی فقط 2 تومن حقوق میگیری (البته یه خورده زیاد تره که با کسر بیمه و پول خوابگاه و غذا و... میشه تقریبا 2 تومن)
                  بعد فارغ التحصیلی هم حقوقت نهایتا 4 تومن یا 5 تومن میشه... الان یه معلم که 30 سال کار کرده و بازنشست شده ماهی 9 تومن بیشتر نمیگیره.
                  من میانگین حقوق رو 7 تومن میگیرم یعنی تو اگه با حقوقت تا 30 سال آینده حتی یه شکلات هم نخری و تا قرون آخرش جمع کنی توی 52 سالگی فقط 2/5 میلیارد تومان داری! حالا اگه تا اون موقع همه چی قیمتش همینطوری بمونه، تورم نباشه و در بهترین حالت در نظر بگیریم حاصل دسترنجت میشه یه خونه متوسط تو یه منطقه متوسط... الان تو بیشتر شهرها قیمت خونه های خوب از 10 میلیارد زده بالا...
                  حالا بیا برای من توجیه کن امنیت شغلی و تعطیلات و این بحثا...
                  شاید بگی حالا در کنار معلمی میام شغل دوم واسه خودم انتخاب میکنم و به علایقم میرسم و این داستانا... اما شما تا 12 سال (4 سال دانشگاه + 8 سال کار) نمیتونی هیچ کاری در کنار معلمی انجام بدی دلیلشم اینه باید توی این 12 سال فقط و فقط واسه دولت کار کنی و نمیتونی هیچ کار و فعالیت دیگه ای داشته باشی...
                  حالا بعد 12 سال هم شما قطعا ازدواج میکنی دغدغه زندگی و... رو داری و اصلا نمیتونی به فکر شغل دوم باشی. البته یه دلیلشم همون امنیت شغلیه که توی مغز هممون کردن و با گذشت زمان خودمونو گول میزنیم میکیم چرا به خودم زحمت بدم وقتی که امنیت شغلی دارم؟
                  الان مهندسی کامپیوتر پردرآمدترین و مهم ترین و بهترین شغل دنیاست. اگه تخصص کافی توی برنامه نویسی، امنیت، شبکه و... داشته باشی مطمئن باش توی همین ایران حقوقت کمتر از 30 تومن نمیشه... هرچند دوستانی میشناسم که خیلی حرفه ای تر هستن و حقوقشون در ماه به 200 تومن هم میرسه... حتی میتونی شرکت نرم افزاری بزنی و بعد دو سه سال در صورتی که سیاست های مدیریتی درست به خرج بدی درآمدت به بالای 1 میلیارد هم برسه.
                  حتما هم رتبه 1 کنکور ریاضی 1401 دیوونه بود رفت مهندسی کامپیوتر شریف و نرفت فرهنگیان... البته برای کامپیوتر شریف باید رتبه کنکورت زیر 10 باشه درحالی که با رتبه 1000 هم میشه رفت فرهنگیان...

با این پست ها به من و افراد آگاه که حقیقت میدانی رو دیدن هیچ آسیبی نمیرسه فقط به دو چیز ضربه وارد میشه:
                  1- آینده و زندگی افراد ناآگاه که حقیقت میدانی رو ندیدن...
                  2- ایران عزیزمون
                  در رابطه با شماره 2 بیشتر میخوام توضیح بدم:
                  مهندس ها دنیا رو میسازن اگه مهندس ها نبودن الان شاید بدتر از قرون وسطی بود برامون... مهندس ها زندگی رو آسون تر و مهیج تر کردن... اگه مهندس نبود همین لپ تاپ یا گوشی که باهاش اومدی انجمن، همین سایت، همین اینترنت که دنیارو تغییر داده رو نداشتی... وقتی یه توریست خارجی میاد به کشور معلم رو نمیبینه، پزشک رو نمیبینه... بلکه ساختمان های باشکوه رو میبینه، برج آزادی رو میبینه، برج میلاد رو میبینه که ساخته مهندسان عمران و معماری و... هست! اپلیکیشن های تاکسی های اینترنتی رو میبینه که حاصل زحمات مهندسان کامپیوتر و برنامه نویسان هست! و یه عالمه چیز دیگه که توضیح بدم تمومی نداره!
                  صنعت یکی از مهترین وجه های هر جامعه هست که اقتصاد رو شکوفا میکنه! مثلا توی آمریکا مهندسان زیاد و ماهری وجود داره و مهمتر افرادی مثل شما وجود نداره که با یه تاپیک مضحک ذهن بچه های مملکت رو الکی مشغول کنه... نتیجش شده صنعتی ترین و پیشرفته ترین کشور جهان! حالا تو کشور ما میان امنیت شغلی و این چرت و پرتارو مطرح میکنن و توی ذهن موهوم خودشون پزشکی و معلمی رو از مهندسی برتر میدونن نتیجش هم شده این که البته گریبان گیر خود شماها شده! اگه با این چرخه ادامه بدیم به جای مهندسان ماهر و برجسته یه مشت پزشک و معلم بیسواد (چون علاقه نداشتن و از اجبار رفتن) تحویل جامعه میدیم که نتیجه این میشه سقوط صنعت و اقتصاد کشور و حالا چون وضعیت صنعت و اقتصاد بدتر شده توی رشته های مهندسی بیکار بیشتر میشه و باز مردم از مهندسی فرار میکنن و باز حالا برگرد دو خط قبل... و این چرخه سال ها ادامه پیدا میکنه تا کشور به ورطه نابودی کشیده بشه 🙂
                  لپ کلامم اینه به هرچی علاقه دارین برید! نه توی پزشکی و نه توی فرهنگیان و حتی نه توی مهندسی برای کسی فرش قرمز پهن نکردن و برای موفقیت توی هر رشته ای باید تلاش کنین... تلاش های پیوسته و زیاد هم برمیگرده به علاقه طرف...
                  و درآخر یادتون نره برای منافع ایران عزیزمون تلاش کنین نه برای منافع شخصی! ما نهایتا 70 یا 80 سال از عمرمون مونده و روزی باید از این دنیا بریم و هیچی برای از دست دادن نداریم اون چیزی که میمونه کشور بزرگ ایران و خدمت های ما بهش هست...

AkitoA Arian ArmoA M 3 پاسخ آخرین پاسخ
                  8
                  • A Amirhossein Ghasemi

4 سال درس میخونی و ماهی فقط 2 تومن حقوق میگیری (البته یه خورده زیاد تره که با کسر بیمه و پول خوابگاه و غذا و... میشه تقریبا 2 تومن)
                    بعد فارغ التحصیلی هم حقوقت نهایتا 4 تومن یا 5 تومن میشه... الان یه معلم که 30 سال کار کرده و بازنشست شده ماهی 9 تومن بیشتر نمیگیره.
                    من میانگین حقوق رو 7 تومن میگیرم یعنی تو اگه با حقوقت تا 30 سال آینده حتی یه شکلات هم نخری و تا قرون آخرش جمع کنی توی 52 سالگی فقط 2/5 میلیارد تومان داری! حالا اگه تا اون موقع همه چی قیمتش همینطوری بمونه، تورم نباشه و در بهترین حالت در نظر بگیریم حاصل دسترنجت میشه یه خونه متوسط تو یه منطقه متوسط... الان تو بیشتر شهرها قیمت خونه های خوب از 10 میلیارد زده بالا...
                    شاید بگی حالا در کنار معلمی میام شغل دوم واسه خودم انتخاب میکنم و به علایقم میرسم و این داستانا... اما شما تا 12 سال (4 سال دانشگاه + 8 سال کار) نمیتونی هیچ کاری در کنار معلمی انجام بدی دلیلشم اینه باید توی این 12 سال فقط و فقط واسه دولت کار کنی و نمیتونی هیچ کار و فعالیت دیگه ای داشته باشی...
                    حالا بعد 12 سال هم شما قطعا ازدواج میکنی دغدغه زندگی و... رو داری و اصلا نمیتونی به فکر شغل دوم باشی. البته یه دلیلشم همون امنیت شغلیه که توی مغز هممون کردن و با گذشت زمان خودمونو گول میزنیم میکیم چرا به خودم زحمت بدم وقتی که امنیت شغلی دارم؟
                    الان مهندسی کامپیوتر پردرآمدترین و مهم ترین و بهترین شغل دنیاست. اگه تخصص کافی توی برنامه نویسی، امنیت، شبکه و... داشته باشی مطمئن باش توی همین ایران حقوقت کمتر از 30 تومن نمیشه... هرچند دوستانی میشناسم که خیلی حرفه ای تر هستن و حقوقشون در ماه به 200 تومن هم میرسه... حتی میتونی شرکت نرم افزاری بزنی و بعد دو سه سال در صورتی که سیاست های مدیریتی درست به خرج بدی درآمدت به بالای 1 میلیارد هم برسه.
                    حتما هم رتبه 1 کنکور ریاضی 1401 دیوونه بود رفت مهندسی کامپیوتر شریف و نرفت فرهنگیان... البته برای کامپیوتر شریف باید رتبه کنکورت زیر 10 باشه درحالی که با رتبه 1000 هم میشه رفت فرهنگیان...

با این پست ها به من و افراد آگاه که حقیقت میدانی رو دیدن هیچ آسیبی نمیرسه فقط به دو چیز ضربه وارد میشه:
                    2- ایران عزیزمون
                    مهندس ها دنیا رو میسازن اگه مهندس ها نبودن الان شاید بدتر از قرون وسطی بود برامون... مهندس ها زندگی رو آسون تر و مهیج تر کردن... اگه مهندس نبود همین لپ تاپ یا گوشی که باهاش اومدی انجمن، همین سایت، همین اینترنت که دنیارو تغییر داده رو نداشتی... وقتی یه توریست خارجی میاد به کشور معلم رو نمیبینه، پزشک رو نمیبینه... بلکه ساختمان های باشکوه رو میبینه، برج آزادی رو میبینه، برج میلاد رو میبینه که ساخته مهندسان عمران و معماری و... هست! اپلیکیشن های تاکسی های اینترنتی رو میبینه که حاصل زحمات مهندسان کامپیوتر و برنامه نویسان هست! و یه عالمه چیز دیگه که توضیح بدم تمومی نداره!
                    صنعت یکی از مهترین وجه های هر جامعه هست که اقتصاد رو شکوفا میکنه! مثلا توی آمریکا مهندسان زیاد و ماهری وجود داره و مهمتر افرادی مثل شما وجود نداره که با یه تاپیک مضحک ذهن بچه های مملکت رو الکی مشغول کنه... نتیجش شده صنعتی ترین و پیشرفته ترین کشور جهان! حالا تو کشور ما میان امنیت شغلی و این چرت و پرتارو مطرح میکنن و توی ذهن موهوم خودشون پزشکی و معلمی رو از مهندسی برتر میدونن نتیجش هم شده این که البته گریبان گیر خود شماها شده! اگه با این چرخه ادامه بدیم به جای مهندسان ماهر و برجسته یه مشت پزشک و معلم بیسواد (چون علاقه نداشتن و از اجبار رفتن) تحویل جامعه میدیم که نتیجه این میشه سقوط صنعت و اقتصاد کشور و حالا چون وضعیت صنعت و اقتصاد بدتر شده توی رشته های مهندسی بیکار بیشتر میشه و باز مردم از مهندسی فرار میکنن و باز حالا برگرد دو خط قبل... و این چرخه سال ها ادامه پیدا میکنه تا کشور به ورطه نابودی کشیده بشه 🙂
                    لپ کلامم اینه به هرچی علاقه دارین برید! نه توی پزشکی و نه توی فرهنگیان و حتی نه توی مهندسی برای کسی فرش قرمز پهن نکردن و برای موفقیت توی هر رشته ای باید تلاش کنین... تلاش های پیوسته و زیاد هم برمیگرده به علاقه طرف...
                    و درآخر یادتون نره برای منافع ایران عزیزمون تلاش کنین نه برای منافع شخصی! ما نهایتا 70 یا 80 سال از عمرمون مونده و روزی باید از این دنیا بریم و هیچی برای از دست دادن نداریم اون چیزی که میمونه کشور بزرگ ایران و خدمت های ما بهش هست...

AkitoA آفلاین
                    AkitoA آفلاین
                    Akito
                    فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسی

Amirhossein Ghasemi احسنت، خیلی خب گفتی
                    منم یه مدت همچین انگیزه ای داشتم ولی خب احساس میکنم دیگه هیچ انگیزه ای ندارم...
                    خیلی دوست داشتم یه روزی کسی بشم که به پیشرفت علم کمک میکنه، ولی هردفعه موضوع درآمد نمی‌ذاره این انگیزه رو داشته باشم، البته هیچ ربطی هم نداره که کسی به پیشرفت علم کمک کنه دیگه کار نداره و باید عین تسلا در فلاکت باشه.ولی با همه این ها، جدیدا به این نتیجه رسیدم که اگر هدفت بزرگ باشه، هدفت بالا باشه، هدفت کمک به همنوع باشه(نه صرفاً آسایش و درآمد و امنیت شغلی)، اونوقت خداهم کمکت میکنه.
                    درکل دوست دارم اون جمله قبلی ام رو بگم، کار برا کسی هست که دنبالش باشه، موفقیت و پیشرفت منتظر وا نستاده
                    موفق باشید

w.gif

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    3
                    • علی رضامسکریانع آفلاین
                      علی رضامسکریانع آفلاین
                      علی رضامسکریان
                      فارغ التحصیلان آلاء

خیلی ها بدون توجه و علاقه و فقط از ترس بیکاری میرن سمت این دانشگاه ها و پشیمون میشن
                      قطعا اونی که علاقه بیشتری داره موفق تره به نظر من رشته ای رو که علاقه دارید رو بخونید و در اون بهترین باشید خیلی پیشرفت و احساس رضایت بیشتری دارید
                      و خیلی نگران درآمد و اینا نباشید...

اللّٰھم‌عجل‌لولیڪ‌الفرج

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      5
                      • jahad_121J آفلاین
                        jahad_121J آفلاین
                        jahad_121
                        فارغ التحصیلان آلاء
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده

دقیقااا
                        اگر به معلمی علاقه دارید برید
                        انقدر شغل سطح پایینی در نظرش نگرید و فکر نکنید اسایش و... اینا داره
                        هنوز تو دلش نرفتید و ندید.
                        پس با علاقه برید.
                        به همه چیز هم فکر کنید
                        به قول یکی از معلم ها ی. ریاضی یم می گفت
                        ادم هست رشته های مهندسی خونده و داره کار می کنه و درامد عالی داره و کلی پیشرفت
                        ادمم هست ازش نمیاد دنبال هدفش و بگیره بیکاره

786

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • jahad_121J jahad_121

فرهنگیان شغل شریف و خوبیه
                          ولی اگر نتونی با دانش آموز به درستی کار کنی و باعلاقه بری سر کار نه

اگر حوصلتون کمه بازم نه
                          اونم شرایط خودش رو همه چیزش که در امد نیس

تازه به نظرم حق و حقوق معلم خیلی خیلی کمه. درصورتی که معلمی زیر بنای یک کشوره
                          ولی ارزش که براش قاعلند به اون حدی که باید نیست

بعدم همچین شغل راحتی نیس.
                          تازه معلم داریم تا معلم اگر معلم ابتدای باشه صد درصد کارش سخت تر از یک دبیره

من بابا و مامانم معلم بود و خوب شرایط شون رو دیدم

می خوام بگم همجین شغلی راحتی یم نیس
                          با بقیقه شغلا هم هرکی می خواد مقایسه اش کنه
                          سریع همین حرفایی که شما زدید رو می زنه که تابستون کاری نمی کنند و 5شنبه و جمعه تعطیلنو وو این حرفا

ولی کل قضیه اینا نیس

ممن میگم حتی اگر برای خود طرف خوب باشه در آیند برای خانواده ش یکم مشکله
                          باید همه جور ه شرایط ش رو پذیرفت و واردش شد

اگر در اینده همسر ادم هم این شغل رو داشته باشه شرایط چندین برابر برای بچه ها خونه سخت میشه چون هردو باید برند سر کار و تا این بچه ها از رو پا شون وایسن پدر و مادر پیر می شند

چون فشار مدرسه رو اعصاب و روان معلم بسیار بسیار زیاده

Miss AtaeeM آفلاین
                          Miss AtaeeM آفلاین
                          Miss Ataee
                          دانش آموزان آلاء

@jahad-128
                          دقیقا منم شنیدم بعضی از معلم ها حتی میرن پیش مشاور واسه این بحث روانی

jahad_121J 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • Miss AtaeeM Miss Ataee

@jahad-128
                            دقیقا منم شنیدم بعضی از معلم ها حتی میرن پیش مشاور واسه این بحث روانی

jahad_121J آفلاین
                            jahad_121J آفلاین
                            jahad_121
                            فارغ التحصیلان آلاء

Miss Ataee

شرایط شون سخته واقعا
                            سردد و... اینا هم داره
                            مخصوصا معلم های کلاس اول تا سوم

واقعااا سخته. زحمتشون زیاده

786

Arian ArmoA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • Arian ArmoA آفلاین
                              Arian ArmoA آفلاین
                              Arian Armo
                              دانش آموزان آلاء

معلم کنکور داریم که ماهی بالای ۱۰۰ تومن درمیاره
                              ولی معلم آمادگی دفاعی‌ ماهی ۸ تومن فوقش

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • jahad_121J jahad_121

Miss Ataee

شرایط شون سخته واقعا
                                سردد و... اینا هم داره

Arian ArmoA آفلاین
                                Arian ArmoA آفلاین
                                Arian Armo
                                دانش آموزان آلاء

@jahad-128 در دانشگاه فرهنگیان؟(علاقه یا درامد مسئله این است) گفته است:

Miss Ataee

شرایط شون سخته واقعا
                                سردد و... اینا هم داره

الان خیلیاشون میگن یاد گرفتی که هیچ یاد نگرفتی کلاس خصوصی

jahad_121J 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • A Amirhossein Ghasemi

2- ایران عزیزمون

Arian ArmoA آفلاین
                                  Arian ArmoA آفلاین
                                  Arian Armo
                                  دانش آموزان آلاء

Amirhossein Ghasemi
                                  تنها خوبی معلمی سوای مسائل دیگه معاف شدن از سربازیه

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • Arian ArmoA Arian Armo

@jahad-128 در دانشگاه فرهنگیان؟(علاقه یا درامد مسئله این است) گفته است:

Miss Ataee

شرایط شون سخته واقعا
                                    سردد و... اینا هم داره

الان خیلیاشون میگن یاد گرفتی که هیچ یاد نگرفتی کلاس خصوصی

jahad_121J آفلاین
                                    jahad_121J آفلاین
                                    jahad_121
                                    فارغ التحصیلان آلاء

Arian Armo

اگر قرار باشه ما هم یکی از اون خیلی بشیم همون بهتر که نشیم
                                    من منظورم معلم که واقعان بخواد با بچه کار کنه

درضمن یک عده از اون معلم ها معلمی ها هستند که اصلان دانشگاه نرفتند. اسموشنه با نهضت اومدند
                                    معلومه که عده زیادی از این افراد درست اموزش ندند.

786

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • آرمین عنصرپورآ آفلاین
                                      آرمین عنصرپورآ آفلاین
                                      آرمین عنصرپور
                                      فارغ التحصیلان آلاء

موضوع رو اینقدر سخت نکنین کسی که بخواد انتخاب رشته کنه باید تمامی معایب و مزایای اون رشته رو بسنجه و انتخاب کنه همه چیز با کنکور معلوم میشه نگران نباشین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      5
                                      • A Amirhossein Ghasemi

2- ایران عزیزمون

M آفلاین
                                        M آفلاین
                                        motahare kameli
                                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط motahare kameli انجام شده

Amirhossein Ghasemi درست،صنعت مهمه( ولی این معلما هستن که مهندسا رو میسازن)
                                        [برای خانم ها]:
                                        اینکه یک خانم وظیفه اش اینه که خانمی خودش رو بکنه و پیش خونواده اش باشه،کسی انتظار نداره خانم نون آور خونه باشه که،درسته که شرایط اقتصادی خیلی مطلوب نیست.

پی نوشت:
                                        حقوق دانشجو معلمان در سال ۱۴۰۱، پنج میلیون و ششصد اعلام شده و مثل بقیه کارکنان دولت افزایش پیدا میکنه هر ساله،

ولی به نظرم اگر کسی با علاقه این شغل رو انتخاب کنه قطعا تو کارش موفق خواهد بود و میتونه در کنار حقوق ماهانه اش، درآمد دیگه ای هم داشته باشه.

** من این ها رو نوشتم تا از این شغل شریف دفاع کرده باشم، و برای تمامی شغل ها ارزش قائلم،چرا که جامعه به همه شغل‌ها نیاز داره.

Miss AtaeeM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • M motahare kameli

Amirhossein Ghasemi درست،صنعت مهمه( ولی این معلما هستن که مهندسا رو میسازن)
                                          [برای خانم ها]:
                                          اینکه یک خانم وظیفه اش اینه که خانمی خودش رو بکنه و پیش خونواده اش باشه،کسی انتظار نداره خانم نون آور خونه باشه که،درسته که شرایط اقتصادی خیلی مطلوب نیست.

پی نوشت:
                                          حقوق دانشجو معلمان در سال ۱۴۰۱، پنج میلیون و ششصد اعلام شده و مثل بقیه کارکنان دولت افزایش پیدا میکنه هر ساله،

ولی به نظرم اگر کسی با علاقه این شغل رو انتخاب کنه قطعا تو کارش موفق خواهد بود و میتونه در کنار حقوق ماهانه اش، درآمد دیگه ای هم داشته باشه.

** من این ها رو نوشتم تا از این شغل شریف دفاع کرده باشم، و برای تمامی شغل ها ارزش قائلم،چرا که جامعه به همه شغل‌ها نیاز داره.

Miss AtaeeM آفلاین
                                          Miss AtaeeM آفلاین
                                          Miss Ataee
                                          دانش آموزان آلاء

motahare kameli
                                          منم دقیقا همین بیشتر مد نظرم بود
                                          یک خانم اصلا وظیفه درامد داشتن نداره
                                          ولی این معلمی یک شغلی هست که تو درکنار اینکه خانم هستی یک کارهم داری
                                          کار تو نهایت تا 2 هست اگر ازدواج کرده باشی و همسر داشته باشی با همسرت میای خونه در حالی که اون چندساعت رو که نری سرکار رو میمونی خونه و میتونی کارهای دیگه انجام بدی
                                          اگرم بچه داربشی میتونی بسپری دست مادرت یا هرکس دیگه تازه اون مدت هم که تو نیستی بچه خوابه😂

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه