هالوژن ها 🧪
-

سلام شبتون بخیر 🧡
میشه لطفا تست ۹۰ و ۹۱ رو توضیح بدید
مگه اینطوری نبود که هر چه از ستون های بالای گروه به پایین گروه می اومدیم واکنش پذیری بیشتر می شد ؟! همینطور نیست ؟! -
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-
-
نه 90 میشه 1
برای نافلزات برعکسه
اینی که گفتید برای فلزاتهداخل گروه هالوژن ها هم فلوئور بیشترین واکنش پذیری رو داره
نافلزات وانکش پذیرشون به توانایشون به به دست اوردم الکترونه و نافلزی که شعاش کمتر باشه کشش هسته ش بیشتره وس متونه الکترون جذب کنه. و واکنش پذیر تره
-
91 هم کمتر ین سرعت رو خواسته پس ید باید واکنش بده
-
@jahad-128
کنم همین فکر رو می کردم ولی جواب میشه گزینه ۲ -
نه 90 میشه 1
برای نافلزات برعکسه
اینی که گفتید برای فلزاتهداخل گروه هالوژن ها هم فلوئور بیشترین واکنش پذیری رو داره
نافلزات وانکش پذیرشون به توانایشون به به دست اوردم الکترونه و نافلزی که شعاش کمتر باشه کشش هسته ش بیشتره وس متونه الکترون جذب کنه. و واکنش پذیر تره
@jahad-128
تشکر از لطفتون متوجه شدم 🌹 -
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on
-
عه الان چک می کنم بینم چرا.
-
نمیشه که.
برای من این سوال سوال 85 هست ولی پاسخش زده فلوئور -

-
@jahad-128
بله دقیقا اگه نگاه کنید برای شما نوشته سرعت واکنش باید زیاد باشه و خب چون فلوئور بیشترین واکنش پذیری رو داره سرعت واکنشش بیشتره و همینطور که توی پاسخنامه گفته از بالا به پایین واکنش پذیری کاهش پیدا می کنه ؛پس با این حساب باید ید جواب باشه 😶 -
@jahad-128
بله دقیقا اگه نگاه کنید برای شما نوشته سرعت واکنش باید زیاد باشه و خب چون فلوئور بیشترین واکنش پذیری رو داره سرعت واکنشش بیشتره و همینطور که توی پاسخنامه گفته از بالا به پایین واکنش پذیری کاهش پیدا می کنه ؛پس با این حساب باید ید جواب باشه 😶اره همون فلویور هست احتمالان اشتباه تایپی بوده
-
اره همون فلویور هست احتمالان اشتباه تایپی بوده
@jahad-128
بله احتمالش هست ؛خیلی ممنونم بابت وقتی که گذاشتید