-
نمیتونم ب مدیر پیام بدم ارور میرنه چرا ؟
-
چون اعتبارت کمه باید حداقل 100 تا باشه
-
چیکا کنم اعتبارم زیاد شه خو
-
چیکا کنم اعتبارم زیاد شه خو
Mahdieh Foroughi بیشتر تو فعالیتای درسی شرکت کن تا ملت بهت اعتبار بدن.. الان منم میرم ب اینقد پیامی ک دادی اعتبار میدم ی نمه بالا تر بره اعتبارت. راهنمای الاخونه رو هم حتما بخون تا کار با اینجارو یاد بگیری
https://forum.alaatv.com/post/2350406 -
Mahdieh Foroughi بیشتر تو فعالیتای درسی شرکت کن تا ملت بهت اعتبار بدن.. الان منم میرم ب اینقد پیامی ک دادی اعتبار میدم ی نمه بالا تر بره اعتبارت. راهنمای الاخونه رو هم حتما بخون تا کار با اینجارو یاد بگیری
https://forum.alaatv.com/post/2350406Michael Vey ایول مت گرم گیر کردم پیدات میکنم وازت میپرسم
-
Michael Vey ایول مت گرم گیر کردم پیدات میکنم وازت میپرسم
Mahdieh Foroughi
اوکیه داشم
راستی الان ی 38 تا اعتبار دیگ لازم داری تا ب 100 برسی من هرچی پیام دادیو تا الان اعتبار دادم -
راستی.. ی قانون نا نوشته ای هس تو انجمن ک از هر دست بدهی از همان دست میگیری. سعی کن وقتی ب یکی جواب میدی اول ب پیامش ی لایک بدی بعد جواب بدی.. تا ببینه تو لایکر خوبی هستی و اونم بهت لایک بده
دانش-آموزان-آلاء -
Mahdieh Foroughi
اوکیه داشم
راستی الان ی 38 تا اعتبار دیگ لازم داری تا ب 100 برسی من هرچی پیام دادیو تا الان اعتبار دادمMichael Vey بله داش دمت گرم ولی منو گم نکن چکن نمیتونم پیدات کنم
️
از آموزش آلاخونه م هیچی دستگیرم نشد -
راستی.. ی قانون نا نوشته ای هس تو انجمن ک از هر دست بدهی از همان دست میگیری. سعی کن وقتی ب یکی جواب میدی اول ب پیامش ی لایک بدی بعد جواب بدی.. تا ببینه تو لایکر خوبی هستی و اونم بهت لایک بده
دانش-آموزان-آلاءMichael Vey چجوری لایک کنم دیقن این دوتا فلشاست؟
-
Michael Vey بله داش دمت گرم ولی منو گم نکن چکن نمیتونم پیدات کنم
️
از آموزش آلاخونه م هیچی دستگیرم نشدMahdieh Foroughi
ببین رو پروفایلم ک بزنی ی علامت مثبت سبز کنار پروفم هس.. اونو بزنی فالوم میکنی و میتونی همیشه بهم دسترسی داشته باشی -
Michael Vey چجوری لایک کنم دیقن این دوتا فلشاست؟
Mahdieh Foroughi اره. فلشی ک ب سمت بالا میره لایکه فلشی ک ب سمت پایین میره دیسلایکه
-
Mahdieh Foroughi اره. فلشی ک ب سمت بالا میره لایکه فلشی ک ب سمت پایین میره دیسلایکه
Michael Vey اوک مرس
-
Michael Vey اوک مرس
Mahdieh Foroughi هورااا تونستی لایک بدیی.. افریننن
-
Mahdieh Foroughi
ببین رو پروفایلم ک بزنی ی علامت مثبت سبز کنار پروفم هس.. اونو بزنی فالوم میکنی و میتونی همیشه بهم دسترسی داشته باشیMichael Vey دقیقا نمیدونم ولی فک کنم یه کارایی کرده م اونجا ها
-
Mahdieh Foroughi هورااا تونستی لایک بدیی.. افریننن
Michael Vey فدات شم امری داشتی در خدمتم
-
Michael Vey دقیقا نمیدونم ولی فک کنم یه کارایی کرده م اونجا ها
Mahdieh Foroughi یاخدا منو گزارش نزدی منو اخراج کنن ک
-
Michael Vey فدات شم امری داشتی در خدمتم
Mahdieh Foroughi ی امضا بدین لطفاااا
-
Mahdieh Foroughi یاخدا منو گزارش نزدی منو اخراج کنن ک
Michael Vey گزارش چجوریه نمیدونم
وای نابود نکنمت تازه میخوام درست شه -
Michael Vey گزارش چجوریه نمیدونم
وای نابود نکنمت تازه میخوام درست شهMahdieh Foroughi
اوکیه اوکیه فالوم کردی منم فالوت کردم جررر -
حیف با کاپیوتر اینجام حال ندارم کلی ایموجی بفرستم
سلام بچها همگی میدونین آقا رمضون از رگ گردن بما نزدیک تره
من چندین ساله بخاطر کنکور روزه نگرفتم
امسال میخام بگیرم ولی تو ساعتای درس خوندنم تغییراتی ایجاد میشه
میخام از بعد از افطار شروع کنم به خوندن تا 12 ظهر روز بعدی ساعت 12 بخابم تا وقت افطار ینی همون 6 ساعتی که تو شب میخابم بیارم تو روز
چون از 12 به بعد تو روز وقتی روزه باشی بدن بی حال میشه و بازدهی میاد پایین
نظرتون چیه شما چیکار میکنین