معادله نامعادله
-

سلام لطفا راهنمایی کنید
از جایی که خط کشیدم به پایین رو متوجه نمیشم چیکار کرده -
-

سلام لطفا راهنمایی کنید
از جایی که خط کشیدم به پایین رو متوجه نمیشم چیکار کرده@زهرا-محمدی-4
اونجا واسه این x رو برابر صفر یا چهار قرار داده چون ایکس اگ سه یا چهار باشه ریشه ی مخرج صفر میشه و همون طور ک میدونین ریشه ی مخرج هیچ وقت نباید صفر شه -

سلام لطفا راهنمایی کنید
از جایی که خط کشیدم به پایین رو متوجه نمیشم چیکار کرده@زهرا-محمدی-4

-
اینکه خیلی راحته ، ببین توی معادله درجه دو دلتا وقتی مثبت باشه بقول معروف میگن دوتا ریشه حقیقی دارد ، وقتی دلتا صفر باشه میگن دوتا ریشه حقیقی مثل هم دارد مثل ۳ و خوده ۳ که زمانی این اتفاق میوفتد که بشه معادله درجه دو رو بدون خورده ای یا مثبت و منفی به توان دو رسوندش و حالت سوم هم که میدونم که میدونی اون حالتیه که دلتا منفیه و ریشه حقیقی نداره ، اینجا اینطور که من متوجه شدم ، توی داده سوال حتما اشاره کرده که اون معادله ریشه مضاعف دارد که همون دلتا مساوی صفر واسه همین مساوی صفر گذاشته تا مجهول هارو پیدا کنه. :) امیدوارم متوجه شده باشی🫰
-
اینکه خیلی راحته ، ببین توی معادله درجه دو دلتا وقتی مثبت باشه بقول معروف میگن دوتا ریشه حقیقی دارد ، وقتی دلتا صفر باشه میگن دوتا ریشه حقیقی مثل هم دارد مثل ۳ و خوده ۳ که زمانی این اتفاق میوفتد که بشه معادله درجه دو رو بدون خورده ای یا مثبت و منفی به توان دو رسوندش و حالت سوم هم که میدونم که میدونی اون حالتیه که دلتا منفیه و ریشه حقیقی نداره ، اینجا اینطور که من متوجه شدم ، توی داده سوال حتما اشاره کرده که اون معادله ریشه مضاعف دارد که همون دلتا مساوی صفر واسه همین مساوی صفر گذاشته تا مجهول هارو پیدا کنه. :) امیدوارم متوجه شده باشی🫰
ali safari ممنونم متوجه شدم
این سوال رو وقتی تدریس کامل درس رو دیدم متوجه شدم🙏🏼 -
ب بابونــــه marked this topic as a question on
-
ب بابونــــه has marked this topic as solved on