سلاام بچه ها
امیدوارم خوب باشین، توپ، پر انرژی، کولاک، خفن
اومدم با یه جمع بندی خوشگل 😁
کل فصل 7 رو اگه حس میکنین یادتون رفته میتونید با اینی که نوشتم سه سوته دوره کنید
فقط قسمت علم زندگی کارآفرینی نیستش که با توجه به اهمیت متن همشون رو یک فایل براتون قرار میدم.
امیدوارم مفید باشه
موفق باشید
فصل هفتم زمین شناسی.pdf
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@دوازدهم
@یازدهم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
فصل ۱ زمین شناسی
-
سلام دوستان وقت بخیر
امیدوارم که حال همگی خوب باشه
بچه ها شما یه جزوه خوب و کنکوری از فصل اول زمین شناسی سراغ دارید ؟!
توی گوگل سرچ کردم ولی جزوه ها خیالی خوب نبودن ؛ ممنون میشم اگه شما جزوه ای رو دارید pdf اون رو اینجا قرار بدید -
پرستو بابایی واسه زمین اگ تونستین توی تلگرام
فیلم های خانوم رجائی رو ببینین
واقعا زمینو خوب تدریس میکنن
من خودم زمینو اصا نخونده بودم و سه هفته ی مونده ب کنکور با فیلم های ایشون زمینو بالا زدم -
پرستو بابایی در فصل ۱ زمین شناسی گفته است:
سلام دوستان وقت بخیر
امیدوارم که حال همگی خوب باشه
بچه ها شما یه جزوه خوب و کنکوری از فصل اول زمین شناسی سراغ دارید ؟!
توی گوگل سرچ کردم ولی جزوه ها خیالی خوب نبودن ؛ ممنون میشم اگه شما جزوه ای رو دارید pdf اون رو اینجا قرار بدیدسلام من جزوه خودمو تو الاخونه قرار دادم...
ولی غیر اون درسنامه خیلی سبز هم خیلی خوب خونده بودمش -
پرستو بابایی سلام من پارسال هیچی زمین نخونده بودم ولی امسال با درسنامه خیلی سبز و تستاش خیلی سطحم اوکی شده.کتاب خیلی سبزم ی کتاب نازکیه حجمش اوکیه.
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to ramses kabir on آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir
خیلی ممنونم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Succinate on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alba
آها الان یادم اومد تاپیک هاتون هارو
حتما از اون ها استفاده می کنم ،مچکرم -
@mahshid-avajian
مچکرم -
پرستو بابایی در فصل ۱ زمین شناسی گفته است:
@Alba
آها الان یادم اومد تاپیک هاتون هارو
حتما از اون ها استفاده می کنم ،مچکرمخواهش میکنم پرستو جان مفید باشن برات
موفق باشی -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Succinate on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alba
تشکر از لطفتون -
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to پرستو بابایی on آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی کتاب مهر و ماه کتاب خوبیه
کلش ۱۶۰ صفحه هست
درس نامه +تست+جواب -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to سید حسین قربانی 1 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
سید حسین قربانی 1
خیلی ممنونم