درصد فراوانی
-
سلام یه سوال خیلی ساده .... ://
من نمیفهمم ...
چجوری هرچی درصد فراوانی ایزوتوپ یه عنصر بیشتر باشه ، اون ایزوتوپ پایدار تره ؟!
@راه-ابریشم-پرو-شیمی -
م محمد فواد marked this topic as a question on
-
سلام یه سوال خیلی ساده .... ://
من نمیفهمم ...
چجوری هرچی درصد فراوانی ایزوتوپ یه عنصر بیشتر باشه ، اون ایزوتوپ پایدار تره ؟!
@راه-ابریشم-پرو-شیمیمحمد فواد
ببین ی چیزی پرتوزا بیست گرم داری بعد یچیزیم صد گرم داری کدوم مدت زمان بیشتری برات میمونه ؟ -
محمد فواد
ببین ی چیزی پرتوزا بیست گرم داری بعد یچیزیم صد گرم داری کدوم مدت زمان بیشتری برات میمونه ؟ -
@دزیره-کالا
بله درسته -
سلام، درصد فراوانی یعنی اون مقدار از ایزوتوپ های که در طبیعت بیشتر یافت مشن و پایدار تر هستن بخاطر همین اونایی که توی طبیعت یافت میشن مثل هیدروژن 1و2و3پایدار ترهست و ساختگی ها ناپایدار چون کمتر هستن
-
سلام... درواقع هرچی درصد فراوانی بیشتر باشه یعنی مقدار بیشتری از اون ایزوتوپ توی طبیعت وجود داره دیگه... پس چون بیشتره دیرتر تموم میشه و وقتی دیر تموم بشه ینی پایداریش بیشتره. این بیان ساده شه
-
محمد فواد
محمد فواد
محمد فواد
ما چیزی راجب بقیش نمیدونیم در حد کتاب ۲۳۵پرتوزاست -
@دزیره-کالا ممنونم ... ولی خب ما داریم برای یک اتم میگیم ... چه ربطی داره که هزارتا باشه یا مثلا میلیون ها میلیون باشه ... نمیگیرم
محمد فواد
ربطش اینه که اتم پرتوزا داره پرتو زایی میکنه و از بین میرهدر نتیجه کم میشه و کم میشه تا کلا از بین بره
حالا هر چقد ازون اتم بیشتر داشته باشیم
بیشتر طول میکشه از بین بره
و ب عبارتی پایدار تره -
محمد فواد
ربطش اینه که اتم پرتوزا داره پرتو زایی میکنه و از بین میرهدر نتیجه کم میشه و کم میشه تا کلا از بین بره
حالا هر چقد ازون اتم بیشتر داشته باشیم
بیشتر طول میکشه از بین بره
و ب عبارتی پایدار تره -
م محمد فواد has marked this topic as solved on
-
محمد فواد
خواهش میکنم