شروع برنامه مطالعاتی راه ابریشم
-
سلام دوستان حتما برنامه راه ابریشم از فردا شروع میشه ؟اخه خیلی نگرانم میترسم شروع نشه فعلا
.
-
R razie_ marked this topic as a question on
-
سلام دوستان حتما برنامه راه ابریشم از فردا شروع میشه ؟اخه خیلی نگرانم میترسم شروع نشه فعلا
.
@Razieh-Kosari سلام نمیدونم چرا خبررسانی چیزی نمیکنن منم راجب همین نگرانم اخه عقبم
-
@Razieh-Kosari سلام نمیدونم چرا خبررسانی چیزی نمیکنن منم راجب همین نگرانم اخه عقبم
عرفان عارف فقط اینو مطمئن هستم که برنامش مثل ۲۵ تیر هستش
-
عرفان عارف دقیقا. چون حداقل باید امروز برنامه رو بدن تا فردا شروع کنیم دیگه .
-
برنامه ای که چند روز پیش دادن چطور هست؟ شما ازش سر در میارید ؟
-
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 فک کنم بودجه بندی و تعداد تست ها و فیلمایی که باید ببینیم هست
-
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 سلام من اول سر در نیاوردم بعد از آلا پرسیدم گفتن فعلا لیست فیلم های مربوط به برنامه منتشر شده جزئیات به تدریج تکمیل میشه بعدا هم سوال کردم که این لیست فیلم ها برای اولین آزمون مثلا سه آ هست گفتن نه برای بودجه بندی کل آزمون های سه آ هست ولی باز نفهمیدم چون شیمی ۲ اصلا تو برنامه نیست!خلاصه منم متوجه نشدم این برنامه که منطبق بر آزمون هاست چطوریه.
-
R razie_ has marked this topic as solved on
-
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 سلام من اول سر در نیاوردم بعد از آلا پرسیدم گفتن فعلا لیست فیلم های مربوط به برنامه منتشر شده جزئیات به تدریج تکمیل میشه بعدا هم سوال کردم که این لیست فیلم ها برای اولین آزمون مثلا سه آ هست گفتن نه برای بودجه بندی کل آزمون های سه آ هست ولی باز نفهمیدم چون شیمی ۲ اصلا تو برنامه نیست!خلاصه منم متوجه نشدم این برنامه که منطبق بر آزمون هاست چطوریه.
@Razieh-Kosari پیله هام ک نیستن اصن
-
@Razieh-Kosari پیله هام ک نیستن اصن
Mahdieh Foroughi پیله ها زیاد نیستن خودت کنارشون ببین
-
Mahdieh Foroughi پیله ها زیاد نیستن خودت کنارشون ببین
جزا ماد تچکر
️
-
منم زیر صفرم نگران نباش
-
منم زیر صفرم نگران نباش
Mahdieh Foroughi انشاءالله که موفق باشیم.
-
-
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 راستش نه
من دارم طبق برنامه پیش میرم ولی واقعا نمی فهمم چرا تایم برای تست زنی نزاشتن عملا چند هفته بدون این که تست بزنیم باید فیلم ببینیم کلا سردرگم شدم
Yeganeh R کیفشو ببر فعلا تا ببینیم چی میشه
-
R razie_ marked this topic as a regular topic on