مطالعه ریاضی؟🤔
-
سلام دوستان
یه چیز ساده ذهن منو درگیر کرده!
وقتی توی درس ریاضی مبحثی رو میخونم آیا نیاز به خلاصه نویسی هست؟ کِی و چطور؟
و اینکه موقع تست زدن، تستای نکته دار یا تستهای غلط رو چیکار کنم که دوباره بعد از مدتی اشتباه نزنمشون؟ غیر از نشان دار کردن راه دیگهای هست؟همیار
ریاضیا
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 -
سلام وقت بخیر
سابقا یه مشاوری به من گفته بودن که فرمولای ریاضی رو تو یه کاغذ بعد از مطالعه اون فصل یادداشت بکنم.....
صرفا کمک میکنه به تثبیت یادگیری.... -
سلام وقت بخیر
سابقا یه مشاوری به من گفته بودن که فرمولای ریاضی رو تو یه کاغذ بعد از مطالعه اون فصل یادداشت بکنم.....
صرفا کمک میکنه به تثبیت یادگیری.... -
به نظرم به جای خلاصه نویسی نکته مهم رو تو پاسخنامه یا درسنامه کتابتون هایلایت کنید ...
-
@M-Shajarian
درسته ولی یه سری سوالات هستن که غلط میزنم و وقتی پاسخنامه رو میبینم و روش حلش رو یاد میگیرم نمیدونم باید کجا بنویسم که اگه تستی با این تیپ مطرح شد دوباره بتونم حلش کنم. مشکل من دقیقا همینه! مثلا توی زیست میشه نکتش رو وارد کتاب کرد اما ریاضی رو چه کنم؟ -
سلام دوستان
و اینکه موقع تست زدن، تستای نکته دار یا تستهای غلط رو چیکار کنم که دوباره بعد از مدتی اشتباه نزنمشون؟ غیر از نشان دار کردن راه دیگهای هست؟همیار
ریاضیا
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-ریاضی-کنکور-1402@sara-83
در مورد جمله اخرتون هم بگم
یکی از دوستان من تو آلا نکات و مطالب مهم دروس رو روی نیم ساعت مرور میکردن
و من هم از ایشون یاد گرفتم...
فرصت مرور در طول روز رو نداشتین به اخر هفته موکولش کنین.....امیدوارم مفید بوده باشه.........
-
سلام دوستان
ریاضیا
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-ریاضی-کنکور-1402@sara-83 سلام سارا جان وقتت بخیر باشه
نیازی به خلاصه نویسی نداره یک دفتر جدا مخصوص فرمول ها و نکات مهم ریاضی بخر و هر مبحثی رو یاد گرفتی همون موقع داخل دفتر وارد کن -
@sara-83 سلام سارا جان وقتت بخیر باشه
نیازی به خلاصه نویسی نداره یک دفتر جدا مخصوص فرمول ها و نکات مهم ریاضی بخر و هر مبحثی رو یاد گرفتی همون موقع داخل دفتر وارد کنMahdi Parandakht ممنونم🌸
-
@M-Shajarian
درسته ولی یه سری سوالات هستن که غلط میزنم و وقتی پاسخنامه رو میبینم و روش حلش رو یاد میگیرم نمیدونم باید کجا بنویسم که اگه تستی با این تیپ مطرح شد دوباره بتونم حلش کنم. مشکل من دقیقا همینه! مثلا توی زیست میشه نکتش رو وارد کتاب کرد اما ریاضی رو چه کنم؟@sara-83 ببینید این که جمع دو عبارت رادیکالی صفر شد ما زیر رادیکال رو صفر بزاریم درسته؟
و اینو تو پاسخنامه کتاب ایکیو مثلا دیدینش
میتونین زیرش با خودکار قرمز خط بکشین و وقتی وارد اون فصل میشین یه بار نکات اون سوالا رو بررسی کنین.... -
@sara-83 ببینید این که جمع دو عبارت رادیکالی صفر شد ما زیر رادیکال رو صفر بزاریم درسته؟
و اینو تو پاسخنامه کتاب ایکیو مثلا دیدینش
میتونین زیرش با خودکار قرمز خط بکشین و وقتی وارد اون فصل میشین یه بار نکات اون سوالا رو بررسی کنین.... -
@sara-83 سلامت باشید...
ارزوی موفقیت و بهروزی:rose:
ایام به کام -
@M-Shajarian
درسته ولی یه سری سوالات هستن که غلط میزنم و وقتی پاسخنامه رو میبینم و روش حلش رو یاد میگیرم نمیدونم باید کجا بنویسم که اگه تستی با این تیپ مطرح شد دوباره بتونم حلش کنم. مشکل من دقیقا همینه! مثلا توی زیست میشه نکتش رو وارد کتاب کرد اما ریاضی رو چه کنم؟@sara-83 سلام
یه جایی دیدم که میگفتن مثلا امروز ۲۰ تا تست ریاضی زدی ۱۰ تاش غلط بود، فرداش که دوباره میخوای تست ریاضی بزنی، اون ۱۰ تارو حتما مدنظر قرار بده و پس فرداش و ....البته اگر آزمون هم ثبت نام کردید و مطابق آزمون تست میزنید، خیلی خوبه که یکی دو روز قبل از هر آزمون همه تست هایی که غلط زدید رو یا بررسی کنید یا اینکه دوباره حل کنید و یا اینکه دیگه اصلا وقت ندارید، اونایی که یه نکته خاصی داشت رو بررسی کنید