ساعت ۴ عصر تا ۹ شب خوابیدم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۴۰۱، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها
من خواب بعد از ظهرم خیییلی وضعش خرابه
مثلا ساعت ۴ که میخاستم بخوابم، ۱۰ تا تامر کوک کردم که ۱ ساعت بعد بیدار شم
ولی هی بیدار میشدم هی میخابیدم هی بیدار میشدم هی....میشه راهنماییم کنید؟
-
سلام بچه ها
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۴۰۱، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرحسین زارع 0
درود ...
https://forum.alaatv.com/post/2793242
ایشون جواب گرفتن ... شما هم تست کنین ... -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۴۰۱، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام منم مشکل شما رو داشتم. اول اینکه شب به اندازه کافی خواب داشته باشید تا بعد از ظهر نیازی به خواب نباشه، اگرم خیلی خسته بودید در حد نیم ساعت چشم ببندین و پاشین.
ولی اگر برنامتون جوری هست که باید حتما ۱ ساعت خواب داشته باشین. وقتی بیدار شدین و خواستین دوباره بخوابین یه لحضه به این فکر کنین که بیدار بشین قراره چه کاری انجام بدین. مثلا با خودتون بگین نخوابم پاشم مثلا فلان درسو که دوسش دارم بخونم. به ذوق اون کار دیگه نمیخوابین
ببخشید طولانی شد. امیدوارم مفید باشه -
سلام بچه ها
امیرحسین زارع 0 ببین منم خواب ظهر دارم ولی نه ۴ ساعت بلکه در حد نیم ساعت هست البنه اولش ۵ساعتم میخوابیدم شما باید هر موقع که شدید خوابت میومد میتونی بخوابی ولی با استرس اینکه زیاد نخوابی بخواب اون موقع اتومات زود بیدار میشی
-
نوشتهشده در ۱۸ مهر ۱۴۰۱، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به نظرم ظهرا نخواب
شاید اوایل سخت باشه ولی بعداً عادت میکنی
منم این مشکل رو داشتم ولی الان دیگه عادت کردم نمیخوابم خیلی هم پر انرژی ترم -
سلام بچه ها
امیرحسین زارع 0 سلام وقتت بخیر. واقعا خوبه که ب فکر حلش افتادی چون این روند خیلی اسیب زاعه.من خودم از اون ادماییم که خوابم خیلی زیاده ولی خب بعد از ظهر نیم ساعت نهایتا۴۵ دیقه میخوابم چون اگه بشه ۱ ساعت ، ادم کسل میشه و طول میکشه تا مغز گرم بشه. واقعا هم نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه اگه مفید بخوابی و فکر و خیال نکنی قبلش
خیلی ادمو پرانرژی میکنه
-
امیرحسین زارع 0 سلام وقتت بخیر. واقعا خوبه که ب فکر حلش افتادی چون این روند خیلی اسیب زاعه.من خودم از اون ادماییم که خوابم خیلی زیاده ولی خب بعد از ظهر نیم ساعت نهایتا۴۵ دیقه میخوابم چون اگه بشه ۱ ساعت ، ادم کسل میشه و طول میکشه تا مغز گرم بشه. واقعا هم نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه اگه مفید بخوابی و فکر و خیال نکنی قبلش
خیلی ادمو پرانرژی میکنه
نوشتهشده در ۱۸ مهر ۱۴۰۱، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط ramses kabir انجام شده@mahshid-avajian اگ میخوای ظهرا بخوابی
قبلش یه قهوه یا نسکافه بخور
از اونجایی ک تایم جذب قهوه نیم ساعت تا یه ساعته
تو اون تایم علاوه بر استراحتی ک کردی
قهوه ب دلیل داشتن کافئین باعث میشه تو بعد از خواب کسل نباشی و سطح انرژیت هم بره بالا و این سطح انرژی بالا خود ب خود تو رو از خواب بیدار میکنه
من خودم خواب ظهر ندارم
ولی قبلا وقتی خواب ظهر تو برنامه ام بود این روش همیشه جواب میداد -
@mahshid-avajian اگ میخوای ظهرا بخوابی
قبلش یه قهوه یا نسکافه بخور
از اونجایی ک تایم جذب قهوه نیم ساعت تا یه ساعته
تو اون تایم علاوه بر استراحتی ک کردی
قهوه ب دلیل داشتن کافئین باعث میشه تو بعد از خواب کسل نباشی و سطح انرژیت هم بره بالا و این سطح انرژی بالا خود ب خود تو رو از خواب بیدار میکنه
من خودم خواب ظهر ندارم
ولی قبلا وقتی خواب ظهر تو برنامه ام بود این روش همیشه جواب میدادramses kabir ممنون امتحان میکنم
-
به نظرم ظهرا نخواب
شاید اوایل سخت باشه ولی بعداً عادت میکنی
منم این مشکل رو داشتم ولی الان دیگه عادت کردم نمیخوابم خیلی هم پر انرژی ترمD Oo اره دقیقا من دو سه روزه اصن ظهرا نمیخوابم و دارم عادت میکنم