مشکل درریاضی
-
SADEGH1 حیف من کیفیت گوشیم خیلی بده نمیتونم از روش حل عکس بگیرم
از یکی از دوستان بپرسی بهتره -
-
SADEGH1 در مشکل درریاضی گفته است:
سجاد96 خب پس فرد بودنش چی؟؟
مشکل سایت بود فکر کنم
ببین توی مسایلی که همچین شرطی میذاره مثلا میگه از عدد x بیشتر باشه باید اول از خانه ای شروع کنی که در مورد x حرف زده .
مثلا شاید همون سوال رو بده مثلا طوری بگه که تو بفهمی عدد صدگان باید بالای 3 باشه پس تو از این خانه صدگان باید شروع کنی.
مسایلی که اینطور شرط هارو ندارن معمولا از خانه اخر شروع میکنیم(البته در صورتی که در مورد فرد یا زوج بودن عدد اخری نظر داده بود) -
مشکل سایت بود فکر کنم
ببین توی مسایلی که همچین شرطی میذاره مثلا میگه از عدد x بیشتر باشه باید اول از خانه ای شروع کنی که در مورد x حرف زده .
مثلا شاید همون سوال رو بده مثلا طوری بگه که تو بفهمی عدد صدگان باید بالای 3 باشه پس تو از این خانه صدگان باید شروع کنی.
مسایلی که اینطور شرط هارو ندارن معمولا از خانه اخر شروع میکنیم(البته در صورتی که در مورد فرد یا زوج بودن عدد اخری نظر داده بود)سجاد96 در مشکل درریاضی گفته است:
مشکل سایت بود فکر کنم
مسایلی که اینطور شرط هارو ندارن معمولا از خانه اخر شروع میکنیم(البته در صورتی که در مورد فرد یا زوج بودن عدد اخری نظر داده بود)مثلا تو این سوال برای عدد هزارگان شرط گذاشته و تو باید از اولی شروع کنی. اگه شرط هزارگان نبود بله باید از اخر شروع میکردی به حل کردن.
یه چیزی نوشتم مهم نبود حذف کردم :joy
-
سلام
من دارم گیج میشم
تو گاج نقره ای ریاضی3 برای اینکه بگه عدد فرده اون عدد سمت چپ رو در نظر میگیره مثلا 3452 رو میگه فرده در صورتی ک ما یاد گرفتیم عدد فرد باید یکانش 1و3و5و7و9 باشه
الآن من دارم اشتباه میگم یا کتاب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟