صابون
-
سلام دوستان. این سوالایی که شکل صابون رو اینطوری میده من نمیتونم تعداد کربناشو بشمرم و فرمولشو بنویسم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
سلام دوستان. این سوالایی که شکل صابون رو اینطوری میده من نمیتونم تعداد کربناشو بشمرم و فرمولشو بنویسم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
@mahshid-avajian
-
-
-
@mahshid-avajian سلام
خب این شکل کتابه که طبق گفته ی اقای پویان نظر میشه C17H35COOH
یا C18H36O2
درضمن بعیده شکلای خارج از کتاب بدن بنابراین همین کافیه -
@mahshid-avajian
سلام...به نظرم باید از فرمول مولکولیC(n)H(2n)O2Na استفاده کنی...توپ های قرمز ک اکسیژن هستن آبی هم ک سدیمعه....تعداد هیدروژن هارو بشمر بزار تو فرمول تا تعداد کربن بدست بیاد بعد بقیشو حل کن... -
@mahshid-avajian
سلام...به نظرم باید از فرمول مولکولیC(n)H(2n)O2Na استفاده کنی...توپ های قرمز ک اکسیژن هستن آبی هم ک سدیمعه....تعداد هیدروژن هارو بشمر بزار تو فرمول تا تعداد کربن بدست بیاد بعد بقیشو حل کن...Samia Zamani هیدروژن تو شکل کدومه؟
-
Samia Zamani هیدروژن تو شکل کدومه؟
@mahshid-avajian ببین کاری ب این فرمولا نداشته باش
اینطوری بشمارش مطمعنا کارت راه میفته
یه هیدروژن بالا
یه هیدروژن پایین
به ترتیب هر کدومو یه دونه در نظر بگیر و کاری با اون هیدروژنایی ک مستقیم زدن بیرون یا اون هیدروژن کناریه ی ch3 نداشته باش
مثلا اینجا 13 اتم کربن توی زنجیره ی R داریم اگ کیفیت بد نباشه -
@mahshid-avajian ببین کاری ب این فرمولا نداشته باش
اینطوری بشمارش مطمعنا کارت راه میفته
یه هیدروژن بالا
یه هیدروژن پایین
به ترتیب هر کدومو یه دونه در نظر بگیر و کاری با اون هیدروژنایی ک مستقیم زدن بیرون یا اون هیدروژن کناریه ی ch3 نداشته باش
مثلا اینجا 13 اتم کربن توی زنجیره ی R داریم اگ کیفیت بد نباشهramses kabir من اصن نمیدونم رو شکل کدوم هیدروژنه کدوم کربنه کلا قاطی کردم
میشه نشونشون بدی از رو شکل؟ببخشید...
-
@mahshid-avajian سلام صبح بخیر
شکل رو سه بعدی در نظر بگیر
سفیدا نشوندهنده تعداد کربن هاش هستن ( چون در شکل نمیشه کربن هاش رو شمرد مجبوریم از هیدروژن هاش استفاده کنیم )
قرمزا هم اکسیژن
-
@mahshid-avajian سلام صبح بخیر
شکل رو سه بعدی در نظر بگیر
سفیدا نشوندهنده تعداد کربن هاش هستن ( چون در شکل نمیشه کربن هاش رو شمرد مجبوریم از هیدروژن هاش استفاده کنیم )
قرمزا هم اکسیژن
Reza Dolatsha خیلی ممنون
-
-
-
Reza Dolatsha خیلی ممنون
-
Samia Zamani هیدروژن تو شکل کدومه؟
@mahshid-avajian سلام
شرمنده من فرمول کلی رو اشتباه نوشتم در اصل
Cn H(2n-1)O2Na هستش..توپای سفید خاکستری ک تو شکل کاملا معلومن و دور توپای سیاه رو گرفتن هیدروژن هستن ک تعدادشون ۲۱ تا هستش.پس تعداد کربن ۱۱تا هست.... -
@mahshid-avajian سلام
Cn H(2n-1)O2Na هستش..توپای سفید خاکستری ک تو شکل کاملا معلومن و دور توپای سیاه رو گرفتن هیدروژن هستن ک تعدادشون ۲۱ تا هستش.پس تعداد کربن ۱۱تا هست....Samia Zamani ممنون ولی پاسخنامش گفته بود 13 تا کربن
-
@mahshid-avajian سلام
Cn H(2n-1)O2Na هستش..توپای سفید خاکستری ک تو شکل کاملا معلومن و دور توپای سیاه رو گرفتن هیدروژن هستن ک تعدادشون ۲۱ تا هستش.پس تعداد کربن ۱۱تا هست....Samia Zamani فرمول کلی صابون اینطوریه:CnH2n+1COONa
-
@mahshid-avajian سلام
Cn H(2n-1)O2Na هستش..توپای سفید خاکستری ک تو شکل کاملا معلومن و دور توپای سیاه رو گرفتن هیدروژن هستن ک تعدادشون ۲۱ تا هستش.پس تعداد کربن ۱۱تا هست....Samia Zamani دوستمون گفتن سفیدا کربنه
الان یعنی اونایی که بیرون زدن چین کربنن یا هیدروژن؟
-
Samia Zamani فرمول کلی صابون اینطوریه:CnH2n+1COONa
@mahshid-avajian سلام
نه ۲n-1 درسته چون اسید چرب یک هیدروژن از دست داده و NA جایگزین شده -
Samia Zamani دوستمون گفتن سفیدا کربنه
@mahshid-avajian اونایی ک بیرون زدن هیدروژنن
-
Samia Zamani دوستمون گفتن سفیدا کربنه
@mahshid-avajian سفیدا هیدروژن هستن
ولی با این ترتیبی که عکس فرستادم میشه تعداد کربن هاش رو پیدا کرد ، از روی خود کربن ها هم میشه ولی شکل واضح نیست -
خیلی ممنون دوستان