آزمون اول !
-
سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه دوستان :)
پنجشنبه من قراره اولین آزمون آزمایشی زندگیم رو بدم :face_with_tears_of_joy:
عرضم به حضور شما که آزمونم آنلاینه (ماز) قراره برم کتابخونه و آزمون بدم ؛ یه سوال داشتم اول اینکه آزمون چند ساعته ؟
و اینکه میشه لطفا بهم بگید چطور میتونم شرایط رو بیشتر شبیه کنکور کنم (شبیه سازی)
و اینکه اگر توصیه ای چیزی دارید بفرمایید
و اینکه چجوری تحلیل کنم ؟
ممنون :)
تجربیا -
سلام وقت بخیر
حال و احوال اقا سعید گل؟
ازمون های تابستان ماز که من شرکت میکردم ، نزدیک 130 دقیقه بود البته کمی بیشتر .... -
سلام وقت بخیر
حال و احوال اقا سعید گل؟
ازمون های تابستان ماز که من شرکت میکردم ، نزدیک 130 دقیقه بود البته کمی بیشتر ....@M-Shajarian در باب شبیه سازی اینو بگم که کتاب درسی و کمک درسی که بتونین تقلب کنی و خودتو فریب بدی کنارت نباشه:beaming_face_with_smiling_eyes:
و ماز هم درصد تقلب کمی داره خیلی کم..... و این خوبه
پس میمونه خودت تقلب نکنی و همین! -
عرضم به حضور شما که آزمونم آنلاینه (ماز) قراره برم کتابخونه و آزمون بدم ؛ یه سوال داشتم اول اینکه آزمون چند ساعته ؟
و اینکه میشه لطفا بهم بگید چطور میتونم شرایط رو بیشتر شبیه کنکور کنم (شبیه سازی)
تجربیا@Allen-Gamer پاسخنامه های ماز کم نظیرن!!
و شاید بشه گفت بی نظیر!!اگه توان پرینت پاسخنامه رو داشتی میتونی زیر مطالب مهمش خط بکشی با مداد قرمز یا هرچیز مطلوب ( این روش از روش نوشتن نکات بهتره )( چون مثلا خود زیست زیست فراره )
-
تجربیا@Allen-Gamer ماز نمونه هایی از پاسخنامه و سوالات ازمونش رو خودش در کانال تلگرامی اش قرار میده
اگه دسترسی نداشتی میفرستم خدمتت.....
تا بررسی کنی کیفیت و .... اش رو -
@Allen-Gamer ماز نمونه هایی از پاسخنامه و سوالات ازمونش رو خودش در کانال تلگرامی اش قرار میده
اگه دسترسی نداشتی میفرستم خدمتت.....
تا بررسی کنی کیفیت و .... اش رو@M-Shajarian از خوبی پاسخنامه هاش جداول جمع بندی و تست های کنکور تست های ازمون و .............
سه آزمون شرکت میکنم که دوتاشون برام خیلی مهمن!
ماز
زیستاز......
تحلیل سوالاتشون بی نظیره ..... -
امیدوارم فردا یا پس فردا که آزمون رو میدی حسابی خستگی از تنت بیرون بره.........
البته میدونم فسفری نمیمونه برای سوختن.....😀 -
@M-Shajarian
خیلی کامل و قشنگ گفتی فرهاد جان
دستت درد نکنه :heart_suit: -
تجربیا@Allen-Gamer
سلام
وقتت بخیر باشه
من امروز دادم و خیلی اوکی بود
سعی کن از یک برگه A4 فقط برای چک نویس استفاده کنی و ریز بنویسی تا سر کنکور خدایی نکرده جا کم نیاریحتما از تکنیک ضربدر دایره منها هم استفاده کن که این ویژگی رو داره
استرس هم اصن نگیر اگه استرس نگیری سوالا برات روونه و خوب میتونی از پسش بر بیایی
موفق باشی