تاپیک اصلی واژگان/سری تاپیک های زبان پرنده آبی
-
درود
️
امیدوارم که حالتون خوب و لبتون خندون باشه.
یک مجموعه دیگه از سری تاپیک های پرنده آبیرو کنار هم شروع میکنیم و امیدوارم که نتیجه خوبی ازش بگیریم
توی این مجموعه تاپیک ها واژگان رو برسی میکنیم و برخلاف مجموعه تاپیک قبلی که واژگان کنکوری بود ایندفه واژگان خارج از کتاب های درسی رو باهم برسی میکنیم.
خب حالا روند چجوریه ؟
هر روز یا هر چند روز یکبار تاپیکی با محتوای چندین واژه قرار میدم:-
در آغاز خوب میخونیم (اجباری):
یکبار به صورت کامل همه واژه های انگلیسی
بار دوم خوندن واژه همراه با معنی فارسی و تکرار هر واژه به همراه معنیش حداقل سه بار .
درصورت نیاز اون واژه رو توی
https://translate.google.com/ تایپ کنید و تلفظ اون واژه رو هم گوش کنید. -
یاداشت کردن (اختیاری ولی خیلی مفید):
اینکه یه دفترچه یاداشت ترجیحا قابل حمل داشته باشیم که هر واژه جدید رو داخل اون یاداشت کنیم خیلی به زبانمون کمک میکنه ، از این نظر میگم قابل حمل که بتونیم توی وقتای مرده (وقت هایی مثل تاکسی اتوبوس و ...) ازش استفاده کنیم
نحوه نوشتن هم حتما به این صورت باشه که واژه و ترجمه اون کنار هم نباشن ... یعنی برای مثال:
توی یک صفحه 10 تا واژه انگلیسی رو یاداشت کنید
و توی صفحه ی بعد طبق شماره گذاری که انجام میدید معنی اونارو یاداشت کنید که کنار هم نباشن و موقه خوندن چشمتون فقط به واژه های اصلی باشه و درصورت نیاز به معنی اون مراجعه کنید ..
نوشتن مثال های از اون واژه تو جمله هم خیلی مفیده ولی خب به دلیل وقتگیر بودن من پیشنهادش نمیکنم واسه همه اما اگه وقت داشتید حتما انجامش بدید. -
تایپ واژه ها (اجباری برای دنبال کنندگان تاپیک
) :
خب این بخش رو من خیلی دوست دارم چون همکاری رو تو تاپیک بالا میبره و باعث میشه که ثابت قدم تر بشیم
️
و هدف اصلیش افزایش مهارت املا توی زبان انگلیسیه که یکی از مشکلات بزرگ خودمم هست . بار ها شده معنای یه کلمه انگلیسی رو بدونیم تلفظش رو هم بدونیم ولی موقعه ی نوشتن که میشه به قول آقای چیزری مثل قاشق تو عسل گیر کنیم
️
نحوه کار اینطوریه که وقتی من تاپیک واژگان رو ارسال کردم بعد از انجام دادن مراحل بالا به ترتیب، در نهایت فقط واژه های انگلیسی (معنای فارسیشون رو ننویسید) رو یک بار پشت سر هم و با استفاده از - از هم جدا میکنید و توی یک پست میفرستید..
دقت کنید فقط توی یک پست که تاپیک شلوغ نشه
سوالات راجب به کلمات هر تاپیک رو توی همون تاپیک بپرسید که درصورت توان خودم و بقیه جواب گو هستیم. -
مرور(اجباری)
شما خودتون هرچند وقت یکبار واژه هارو مرور میکنید آره میدونم بچه های منظم و مرتبی هستید
ولی تاپیک های پرنده ی آبی هم برنامه مرور داره و هرچند وقت یکبار توی تاپیک : مرور و جمع بندی واژه ها رو مرور میکنیم.
این کارا خیلی وقتمون رو نمیگیره ولی خب نتیجش خیلی خوب میشه برا هممون و قسمت های اختیاری هم اگه خواستید انجام ندید که وقت بیشتری داشته باشید.
خب خیلی حرف زدم میدونم
گفتم یکبار بگم که نیاز به تکرار نباشه
حالا چیزیم نشده هاا افتخار هم میکنید انقد باهاتون حرف زدم کی بهتر از من آخه ؟
دوستان عزیزی هم که تازه با این تاپیک های پرنده آبی رو به رو شدن یه سر به : تاپیک اصلی بزنید
سوال و پیشنهاد در مورد تاپیک ها : پیشنهادات و سوالات
با آرزوی موفقیت برای تمام آلایی ها
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-همخوانی @فارغ-التحصیلان-آلاء
@دهم @یازدهم @دوازدهم
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا -