کارنامه آزمون های آزمایشی ۱۴۰۲
-
سلام بچه های ماه الا 🥰
اینجا قراره کارنامه آزمون های آزمایشی تون رو چه خوب چه بد چه کنکوری چه غیر کنکوری چه قلم چی چه گاج چه سنجش چه گزینه دو چه گزینه سه چه گزینه چهار چه گزینه پنج چ......
اهم اهم
خلاصه که فرقی نداره کدوم آزمون و کدوم رشته و کدوم پایه ای
این تاپیک جدید نیست و هر ساله همچین تاپیکی وجود داشته
پس چه ضعیفی چه قوی بزار کارنامتو تا از درصدای همدیگه بپرسیم و به هم کمک کنین
هر کسی که پایه هست یه لایکی ، امتیاز مثبتی، اعلام حضوری، یه چیزی از خودش نشون بده ما بفهمیم علائم حیاطی () داری
بی سواد هم خودتی
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
منطقه دوعم
ترازم شد 9076 درصورتی ک نفرات برتر 9138عه -
منطقه دوعم
ترازم شد 9076 درصورتی ک نفرات برتر 9138عه -
Michael Vey عالییییییی
@M-Shajarian مررسیییتمسایستانی.. ولی جا داره بهتر شه چون سرعتم ی نمه کمه تو تست زنی و برا همین سر دفترچه اول وقت برا ریاضی کم اوردم.. در ضمن از مسائل شیمی فراریم ک این خیلی بده و باید درستش کنم. زمینم ک باید ب فکر ی کتاب کار باشم :*>
-
@M-Shajarian مررسیییتمسایستانی.. ولی جا داره بهتر شه چون سرعتم ی نمه کمه تو تست زنی و برا همین سر دفترچه اول وقت برا ریاضی کم اوردم.. در ضمن از مسائل شیمی فراریم ک این خیلی بده و باید درستش کنم. زمینم ک باید ب فکر ی کتاب کار باشم :*>
-
بله یکمم پیشرفت داشته باشین کسی نمیتونه جلو دارتون بشه
@M-Shajarian هققق.. کلا میتونم بگم تنها رقیب من نفر اول این ازمونه تو مدرسمونه. اون خیلی زرنگی و مطمئنم تهران میاره و میره پیش حواهرش. برا همین باید تمام سعیمو کنم ک ازش جلو بزنم.. اونوقته ک میشه ی نفس راحت کشید:>>>
-
@M-Shajarian هققق.. کلا میتونم بگم تنها رقیب من نفر اول این ازمونه تو مدرسمونه. اون خیلی زرنگی و مطمئنم تهران میاره و میره پیش حواهرش. برا همین باید تمام سعیمو کنم ک ازش جلو بزنم.. اونوقته ک میشه ی نفس راحت کشید:>>>
-
Ilya Mansouri میفرستین ؟
-
Michael Vey ریاضی رو چطور و از چه منبعی مطالعه میکنین؟
-
سلام بچه های ماه الا 🥰
اینجا قراره کارنامه آزمون های آزمایشی تون رو چه خوب چه بد چه کنکوری چه غیر کنکوری چه قلم چی چه گاج چه سنجش چه گزینه دو چه گزینه سه چه گزینه چهار چه گزینه پنج چ......
اهم اهم
خلاصه که فرقی نداره کدوم آزمون و کدوم رشته و کدوم پایه ای
این تاپیک جدید نیست و هر ساله همچین تاپیکی وجود داشته
پس چه ضعیفی چه قوی بزار کارنامتو تا از درصدای همدیگه بپرسیم و به هم کمک کنین
هر کسی که پایه هست یه لایکی ، امتیاز مثبتی، اعلام حضوری، یه چیزی از خودش نشون بده ما بفهمیم علائم حیاطی () داری
بی سواد هم خودتی
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا -
@سینا-بیات باریکلا
-
@سینا-بیات باریکلا
-
Michael Vey
فقط مواظب ساعت مطالعتون باشین
ممکنه از درس زده بشین
البته صرفا پیشنهاده.... خودتون صلاحتون رو بهتر از من میدونین@M-Shajarian ن دیگ از این ب بعد دلمو نمیزنه چون عادت کردم و باید ی نمه سیر صعودی بهش بدم و بیشتر تلاش کنم.. ممنونمم :>
-
@M-Shajarian ن دیگ از این ب بعد دلمو نمیزنه چون عادت کردم و باید ی نمه سیر صعودی بهش بدم و بیشتر تلاش کنم.. ممنونمم :>
-
Michael Vey ریاضی رو چطور و از چه منبعی مطالعه میکنین؟
مصطفي عباسیان از راه ابریشم اقای ثابتی بیشتر.. هرچن یدور از فیلمای اموزشی گزینه دوهم مرور کردم. البت دروغ چرا من ریاضیو زیاد جدی نمیگیرم و این خیلی بده:*>
-
Michael Vey
انشاا.... میترکونین....
آرزوی موفقیت.....@M-Shajarian همچنیننننن فایتینگگ
-
@M-Shajarian همچنیننننن فایتینگگ
-
@سینا-بیات
صرفا یه پیشنهاد....روزانه از مسائل شیمی تست بزنین
حتی 5 تا!
قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود... -
اولین استارت های ۱۴۰۲
انشالله بعدیاش قوی تر بشن
نا گفته نمونه با شیوه ی جدید چینش سوالای قلمچی اشنا نبودم و انتظار دو دفترچه رو داشتم واسه همین روی فیزیک و شیمی تایم کلا پرید از دستم