7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
هر کی یه گزاره
-
Michael Vey چون کتاب سابقا که نگاه کرده بودم گفته بود:
صفرا و حرکات مخلوط کننده ان -
M.Shajarian اوهوم. ینی دلیلی ک میگیم غلطه اینه ک میتونه خود لوله گوارشم باشه ن؟
-
Michael Vey
بله دقیقا... -
M.Shajarian مرسیی
-
Michael Vey
سلامت باشین -
Michael Vey در هر کی یه گزاره گفته است:
گزاره
در جانداری که ژن سازنده کپسول را دارد، ترجمه میتواند قبل از اتمام رونویسی صورت گیرد.اینو جواب ندادین
گزاره
در انسان به منظور انجام هر نوع عمل بازدم ماهیچه (های) بین دنده ای خارجی باعث میشوند ک حجم شش ها کاهش یافته و هوای درون انها ب بیرون رانده شودجا نمونن
-
Michael Vey ریز شدن چربی ها ب چن دلیل صورت میگیره
اگ بخوایم نگاه بانک تستی داشته باشیم ک لیپاز معده هم باعث ریز تر شدن چربی میشه
اما طبق متن کتاب کلسترول و لیپید های صفرا مثل ترکیبات لیپیدی پانکراس(ازمون ماز این هفته اومده بود)همراه با حرکات کرمی لوله ی گوارش باعث ریز تر شدن چربی ها میشن -
Michael Vey
به طور دقیق تر بخوام بتون بگم
ترکیبات صفرا و پانکراس چون علاوه بر یون حاوی لیپید هستن
و لیپید موجود در این ترکیبات با یون موجود خاصیتی ب نسبت شبیه صابون بر روی لکه ی چربی ایجاد میکنه(لیپید ها از یه سمت ب چربی میچسبن و از سمت دیگه ب یون)حرکات روده باعث میشن ک بر هم کنش بین اینا سریع تر اتفاق بیفته و چربی موجود در غذا ریز بشه -
Michael Vey در بازدم عمیق ماهیچه های بین دنده ای داخلی و خارجی نمیتونن با هم فعالیت داشته باشن پس جمله غلطه
ولی در بازدم معمولی میتونس درست باشه چون بین دنده ای خارجی باعث افزایش حجم شش ها میشه و وقتی داره ب حالت استراحت بر میگرده میشه گفت ب طور غیر مستقیم نقش داره -
Michael Vey غلط . ففط برای بازدم عمیقه . برای هر نوع بازدمی نیس
-
Michael Vey غلط . میدونیم که صفرا ( با استفاده از نمک های صفراووی و فسفولیپید لسیتین ) با کمک حرکات روده باریک به گوارش مکانیکی لیپید میپردازه .
-
Michael Vey من مغزم الان واقعا نمیکشه .... چیزی که برای گزاره اول نوشتم نادیده بگیر .... اصلا دومی رو هم نادیده بگیر ... فردا میام میبینم چقدر چرت و پرت گفتم خوابم میومد
-
ramses kabir اوهوم
-
ramses kabir واو.. حالا میفهمم چرا این شیمی لعنتی به زیست ربط داره....
-
ramses kabir دقییقا منم تحلیل قسمت دومتونو کردم و برا همین گزینم اشتب درومد.. مرسییی
-
محمد فواد ن درست بودن هردو عاورین حالا بیا اونیکی گزاره هم جواب بده
البت اگ دوازدهمو خوندی -
گزاره
در بخش مبادله ای دستگاه تنفس انسان ، فقط گروهی از یاخته های غیرسنگفرشی دیواره ی حبابک ها ، توانایی ترشح ماده ای جهت مقابله با کشش سطحی را دارند . -
Michael Vey میسی نه دیگه فعلا تو همین دهم موندم
-
@haniehno غلطه چون همه ی یاخته های غیر سنگفرشی دیواره ی حبابک این تواناییو دارن
-
ramses kabir بله