زیست دوازدهم فصل اول
-
سلام
در آزمایش چهارم گریفیت در کل در خون و شش موش چیا مشاهده شد؟ -
M melancholy marked this topic as a question on
-
سلام
در آزمایش چهارم گریفیت در کل در خون و شش موش چیا مشاهده شد؟@Razieh-Kosari با توجه ب متن کتاب
از بین باکتری ها فقط باکتری های پوشینه دار زنده رو میتونیم ببینیم
بقیه اش همون چیزای عادی خونه
اگ میخوای دقیق تر ببینی شکل ۲ صفحه ی ۲ کتاب قسمت چهارش
اونی ک با رنگ ابی نوشته شده رو بخون -
@Razieh-Kosari با توجه ب متن کتاب
از بین باکتری ها فقط باکتری های پوشینه دار زنده رو میتونیم ببینیم
بقیه اش همون چیزای عادی خونه
اگ میخوای دقیق تر ببینی شکل ۲ صفحه ی ۲ کتاب قسمت چهارش
اونی ک با رنگ ابی نوشته شده رو بخونramses kabir ممنونم ازتون ولی اگر دقت کنید تعداد زیادی باکتری پوشینه دار زنده مشاهده کرد و چون همه باکتری های بدون پوشینه نمیتونستند ماده وراثتی دریافت کنند پس باکتری های بدون پوشینه هم دیده میشه تا اینجاشو مطمعنم.بعد این نکته رو (عکس)توی کتاب خیلی سبز دیدم نفهمیدم در کل چیا در بدن موش در مرحله ۴ دیده میشه.
-
ramses kabir ممنونم ازتون ولی اگر دقت کنید تعداد زیادی باکتری پوشینه دار زنده مشاهده کرد و چون همه باکتری های بدون پوشینه نمیتونستند ماده وراثتی دریافت کنند پس باکتری های بدون پوشینه هم دیده میشه تا اینجاشو مطمعنم.بعد این نکته رو (عکس)توی کتاب خیلی سبز دیدم نفهمیدم در کل چیا در بدن موش در مرحله ۴ دیده میشه.
@Razieh-Kosari اشتباه نکنین
این نکته تو خیلی از ازمون ازمایشی ها اومده بود و همشون میگفتن ک در خون و شش موش در مرحله ی ۴ گریفیت تنها باکتری پوشینه دارِ زنده مشاهده میشود
چون اگ بخوایم طبق متن کتاب استنباط کنیم دستگاه ایمنی موش همه ی باکتری های بدون پوشینه ی زنده و پوشینه دار مرده رو از بین میبره
من حرف تو رو کاملا میفهمم ولی مهم ترین چیز توی زیست متن کتابه و استنباطات اگ با متن در تضاد باشن در اخر ب مشکل میخوری -
ramses kabir ممنونم ازتون ولی اگر دقت کنید تعداد زیادی باکتری پوشینه دار زنده مشاهده کرد و چون همه باکتری های بدون پوشینه نمیتونستند ماده وراثتی دریافت کنند پس باکتری های بدون پوشینه هم دیده میشه تا اینجاشو مطمعنم.بعد این نکته رو (عکس)توی کتاب خیلی سبز دیدم نفهمیدم در کل چیا در بدن موش در مرحله ۴ دیده میشه.
@Razieh-Kosari
و یچیز دیگه
موقعی ک بدون پوشینه دار ها دارن ماده ی وراثتی رو دریافت میکنن اوایل ازمایشه
و وقتی گریفیت میاد نتیجه ی ازمایش ۴ ک همون مرگِ موشه رو اعلام میکنه در مرحله ی نهایی ازمایش قرار داریم ک تستا اصولا ازت نتیجه ی نهاییشو میخوان
شاید اوایل باکتری های فاقد پوشینه توی شش وجود داشته باشن
ولی در نهایت این باکتری هایی رو ک فاقد پوشینه موندن رو دستگاه ایمنی از بین میبره -
سلام
در آزمایش چهارم گریفیت در کل در خون و شش موش چیا مشاهده شد؟@Razieh-Kosari
-
@Razieh-Kosari
و یچیز دیگه
موقعی ک بدون پوشینه دار ها دارن ماده ی وراثتی رو دریافت میکنن اوایل ازمایشه
و وقتی گریفیت میاد نتیجه ی ازمایش ۴ ک همون مرگِ موشه رو اعلام میکنه در مرحله ی نهایی ازمایش قرار داریم ک تستا اصولا ازت نتیجه ی نهاییشو میخوان
شاید اوایل باکتری های فاقد پوشینه توی شش وجود داشته باشن
ولی در نهایت این باکتری هایی رو ک فاقد پوشینه موندن رو دستگاه ایمنی از بین میبره@ramses-kabirممنونممم
اتفاقا این سوالم برام پیش اومده بود. چون توی کتاب خیلی سبز نوشته بود در آزمایش دوم باکتری های بدون پوشینه توسط پروتئین های مکمل کاملا از بین میروند و متوجه نمیشدم چطور توی آزمایش دوم از بین میرن ولی در آزمایش چهارم در نهایت دیده میشن پس حالا متوجه شدم. توی تستا چطور متوجه بشیم منظور سوال ابتدای ازمایش ۴گریفیت رو میگه یا نتیجه رو ؟
-
@mahshid-avajian سلام
منظور از مرده بدون کپسول همون باکتری های کشته شده با گرما هست؟ -
@mahshid-avajian سلام
منظور از مرده بدون کپسول همون باکتری های کشته شده با گرما هست؟@Razieh-Kosari سلام خیر همون فاقد کپسول های زنده ای هستند که بخشیشون توسط سیستم دفاعی موش کشته میشه.
-
@mahshid-avajian
اینا از لحاظ استنباطی درستن و خیلی سبز با توجه ب استباطی ک از لحاظ عقلانی میشه کرد اینو نوشته
ولی این مطلب کلا اختلافیه بین طراح ها
مثلا ازمون ماز ک منبعش همین کتاب های خیلی سبزن ب این صورت جمع بندی کرده
ولی ازمون قلمچی فقط متن کتاب مد نظرش بوده و کاری ب باکتری های بدون پوشینه نداره چون میگ از بین میرن
حالا خود من با توجه ب ازمونی ک میدم و دیدگاهی ک از قبل نسبت ب طراح اون ازمون دارم سواله رو جواب میدم
ولی در کل این نکته اختلافیه -
@Razieh-Kosari سلام خیر همون فاقد کپسول های زنده ای هستند که بخشیشون توسط سیستم دفاعی موش کشته میشه.
@mahshid-avajian پس زنده بدون کپسول کدومه کلا قاطی کردم
🥴
-
@mahshid-avajian
اینا از لحاظ استنباطی درستن و خیلی سبز با توجه ب استباطی ک از لحاظ عقلانی میشه کرد اینو نوشته
ولی ازمون قلمچی فقط متن کتاب مد نظرش بوده و کاری ب باکتری های بدون پوشینه نداره چون میگ از بین میرن
حالا خود من با توجه ب ازمونی ک میدم و دیدگاهی ک از قبل نسبت ب طراح اون ازمون دارم سواله رو جواب میدم
ولی در کل این نکته اختلافیهramses kabir بله درست میگید خیلی ممنونم
-
M melancholy has marked this topic as solved on
-
@mahshid-avajian
ولی در کل این نکته اختلافیهramses kabir سلام بله متاسفانه...اما اینی که فرستاده بودم از جزوه دبیرمون بود (دبیر تیزهوشان و دکتری زیست سلولی مولکولی) رو این حساب گفتم شاید درست باشه
-
@mahshid-avajian پس زنده بدون کپسول کدومه کلا قاطی کردم
🥴
@Razieh-Kosari زنده بدون کپسول همونیه که تزریق کردی .خود کتاب برای مرحله4نوشته زنده فاقد کپسول و کپسول دار کشته شده با گرما تزریق میشه
-
@Razieh-Kosari زنده بدون کپسول همونیه که تزریق کردی .خود کتاب برای مرحله4نوشته زنده فاقد کپسول و کپسول دار کشته شده با گرما تزریق میشه
@mahshid-avajian من از عکسی که فرستادین اینو فهمیدم که از باکتری های بدون پوشینه ۱-تعداد زیادیش پوشینه دار میشن ۲-یه مقداریش توسط سیستم ایمنی موش کشته میشه (مرده بدون کپسول)۳-یک سری ها هم همونطور زنده و بدون کپسول میمونن(زنده بدون کپسول) چون موش میمیره و سیستم ایمنیش فرصت نمیکنه اونارو نابود کنه.درست متوجه شدم ؟؟؟؟
-
@mahshid-avajian من از عکسی که فرستادین اینو فهمیدم که از باکتری های بدون پوشینه ۱-تعداد زیادیش پوشینه دار میشن ۲-یه مقداریش توسط سیستم ایمنی موش کشته میشه (مرده بدون کپسول)۳-یک سری ها هم همونطور زنده و بدون کپسول میمونن(زنده بدون کپسول) چون موش میمیره و سیستم ایمنیش فرصت نمیکنه اونارو نابود کنه.درست متوجه شدم ؟؟؟؟
@Razieh-Kosari بله عزیزم
-
@mahshid-avajian ممنونم