برای دوری از تنبلی چه راهکاری پیشنهاد میدید
-
@haniehno این کارو کردم و دارم و هنوزم ادامه میدم
من پارسال داخل استفاده از گوشی یه تحول جدید ایجاد کردم
من نه واتساپ نه اینستاگرام نه تلگرام و.... هیچی ندارم ( هر چند اگرم داشتم الان فایده ای نداشتفیلترن )
در حال حاضر فقط با آلا + yeolpumta و اپ های تایمر گوشی قسمت چت و پست با دیگران ممکنه وقتم تلف شه و گوش دادن به موسیقی
و فیلم های تلویزیونی لعنتی بی ادب جذاب@محمد-مهدی-کاووسی
داش مگه تلوزیون هم فیلمای بی ادبی پخش میکنه؟ -
@محمد-مهدی-کاووسی
داش مگه تلوزیون هم فیلمای بی ادبی پخش میکنه؟علی راستگو یا اکثر اماما و امام زاده ها
، منظورم اینه برنامه هاش جذابن باعث میشن وقتت تلف بشه
️
-
علی راستگو یا اکثر اماما و امام زاده ها
، منظورم اینه برنامه هاش جذابن باعث میشن وقتت تلف بشه
️
@محمد-مهدی-کاووسی
آها حیف شد.
حاجی فک کردم انقلاب شده خبر ندارم. -
@haniehno این کارو کردم و دارم و هنوزم ادامه میدم
من پارسال داخل استفاده از گوشی یه تحول جدید ایجاد کردم
من نه واتساپ نه اینستاگرام نه تلگرام و.... هیچی ندارم ( هر چند اگرم داشتم الان فایده ای نداشتفیلترن )
در حال حاضر فقط با آلا + yeolpumta و اپ های تایمر گوشی قسمت چت و پست با دیگران ممکنه وقتم تلف شه و گوش دادن به موسیقی
و فیلم های تلویزیونی لعنتی بی ادب جذاب -
صبح زود تر از موقع مدرسه یه ساعت اینا زود تر پاشو
درس بخون وقتی از مدسه میای هیجان زده میشی که یک ساعت صبح زود درس خوندم از برنامم جلو ام میری بقیشم میخونی -
سلام آقای کاووسی اگه به هدف ها و آرزوهایی که در آینده با درس خوندن بهشون میرسید فکر کنید به نظرم نه تنها تنبل نمی شید بلکه با شوق و انگیزه فوق العاده باتلاش به درساتون میپردازید
موفق باشید
یا علی -
@haniehno متغیره
مثلا دیروز
یک ساعت و پنجاه و دو دقیقه
کم نیست چرا ؟
در کل ۵/۶ تا بازه زمانی من فرصت دارم بعد از مدرسه تا درس بخونم و ۲ تاش پر شده بنابراین میشه ۴ بازه زمانی ( من مطالعه شب از ۹ به بعد دیگه کلا مغزم میره رو به استراحت و خیلی فایده ای برام نداره )
-
سلام آقای کاووسی اگه به هدف ها و آرزوهایی که در آینده با درس خوندن بهشون میرسید فکر کنید به نظرم نه تنها تنبل نمی شید بلکه با شوق و انگیزه فوق العاده باتلاش به درساتون میپردازید
موفق باشید
یا علی -
@haniehno متغیره
مثلا دیروز
یک ساعت و پنجاه و دو دقیقه
کم نیست چرا ؟
در کل ۵/۶ تا بازه زمانی من فرصت دارم بعد از مدرسه تا درس بخونم و ۲ تاش پر شده بنابراین میشه ۴ بازه زمانی ( من مطالعه شب از ۹ به بعد دیگه کلا مغزم میره رو به استراحت و خیلی فایده ای برام نداره )
-
سلام به خصوص بعد از اینکه از مدرسه میامـ
امان از تنبلیـ
دلم نمیخواد یه تنبلی باعث بشه کمتر مطالعه کنم = از هدفم / آرزوم دور بشم ! 🥺
لطفاً راهکار بدید ممنون
تلویزیون + فضای مجازی
دو تا از ترسناک ترین هیولاهایی که باعث میشن وقتم تلف بشه و به برنامه هام نرسم@محمد-مهدی-کاووسی
«یکی از بهترین راه ها برای این سمت تنبلی نری اینه که ازش دوری کنی.»
جواد خیابانی -
@haniehno
۲ ساعت = ۲ تا بازه زمانی ! = از بازه های زمانی طلایی بعد مدرسه !
بازه طلایی بعد مدرسه ۳ تا ۶ ، از بهترین و طلایی ترین ساعت ها
۶ تا ۹ ساعت نقره ای ، خوبه ها ولی با ساعت طلایی درصد یادگیری و انرژی و... اصلا قابل مقایسه نیست
ساعت ۹ تا قبل صبح زود که کلا زیاد فایده نداره برام نهایتا برای مرور نکاتی که امروز یاد گرفتم
ساعت ۵ صبح تا ۱۱ صبح دیگه کولاک ! ترکیبی از شمش و طلا و نقره و الماس و هر چی که فکر کنی بزاری بازم کمه !! -
@haniehno میدونی نکته دارک و بدش چیه ؟! من به لطف مدرسه از ساعت ۵ صبح تا ۱۱ فقط یک ساعتش میتونم استفاده کنم
ساعت طلایی هم من وقتی برسم خونه تا کلا خستگیم در بشه و کارامو کنم میشه ۴ ، بنابراین میمونه ۲ ساعت طلایی و ۳ ساعت نقره ای جمعا میشه ۵ ساعت !!
-
@haniehno حالا با این شرایط بخصوص
بنظرت حق ندارم که حتی بابت نیم ساعت اضافه تر شرایطم ناراحت باشم ؟! درسته زیاد نیست و حرفت کاملا منطقیه
ولی اگه خودمم با تنبلی حتی یه ربعش کم کنم کلا دیگه هیچی ! با شرایط باید کنار بیامالتماس دعای خیر جهت موفقیت
موفق باشید️
#۱۴۰۳ -
P Pr.Gh.ir marked this topic as a question on
-
P Pr.Gh.ir has marked this topic as solved on