زیست۳ فصل۵
-
سلام
میشه لطفا بگید این جمله چرا غلطه؟:( مگه منظورش قسمت کانالی آنزیم ATP ساز نیست که توی زنجیره قرار گرفته و از طریق انتشار تسهیل شده منتقل میکنه؟
آخرین پروتئین زنجیره انتقال الکترون، پروتون ها را با انتشار تسهیل شده عبور می دهد@Atena-Karimi انتقال فعاله ن انتشار تسهیل شده
چون اینجا از انرژی الکترون استفاده میشه و برخلاف معمول اینجا انرژی تامین کننده قدرت جابه جایی ATP نیست -
سلام
میشه لطفا بگید این جمله چرا غلطه؟:( مگه منظورش قسمت کانالی آنزیم ATP ساز نیست که توی زنجیره قرار گرفته و از طریق انتشار تسهیل شده منتقل میکنه؟
آخرین پروتئین زنجیره انتقال الکترون، پروتون ها را با انتشار تسهیل شده عبور می دهد@Atena-Karimi کانال ATP ساز جزو زنجیره ی انتقال پروتون نیست
-
@Atena-Karimi انتقال فعاله ن انتشار تسهیل شده
چون اینجا از انرژی الکترون استفاده میشه و برخلاف معمول اینجا انرژی تامین کننده قدرت جابه جایی ATP نیستramses kabir
مگه غلظت پروتون ها توی داخل کم تر نیست نسبت به فضای بین دو غشا؟ خب از جای پر غلظت به جای کم غلظت با کله میرن از کاناله
بعد هم میرسن به آنزیم ATP ساز که انرژی لازم برای ساختن ATP رو میدن بهش... -
ramses kabir
مگه غلظت پروتون ها توی داخل کم تر نیست نسبت به فضای بین دو غشا؟ خب از جای پر غلظت به جای کم غلظت با کله میرن از کاناله
بعد هم میرسن به آنزیم ATP ساز که انرژی لازم برای ساختن ATP رو میدن بهش...@Atena-Karimi نه دیه ببین
خودت میگی پروتون درون میتوکندری کمتر از فضای بین دو غشاعه
ما تو زنجیره ی انتقال الکترون پروتون ها از درون میتوکندری به فضای بین دو غشا پمپ میشن ک این پمپ شدن نیاز مند انرژیه و انرژیش هم از الکترون ب دست میاد
و در ثانی ما توی میتو کندری هیچ کانالی ب جز انزیم ATP ساز نداریم -
در ثانی ما توی میتو کندری هیچ کانالی برای ورود H مثبت بر اساس شیب غلظت ب درون میتوکندری رو جز انزیم ATP ساز نداریم ک اونم کانال نیست و یه نوع انزیمه
و هرچی جز انزیم ATP ساز میبینی پمپ هیدروژنیه -
در ثانی ما توی میتو کندری هیچ کانالی برای ورود H مثبت بر اساس شیب غلظت ب درون میتوکندری رو جز انزیم ATP ساز نداریم ک اونم کانال نیست و یه نوع انزیمه
و هرچی جز انزیم ATP ساز میبینی پمپ هیدروژنیهramses kabir
پس این تیکه جزوه اقای موقاری منظورش چیه که نوشتن قسمت کانالی با انتشار تسهیل شده؟

-
ramses kabir
پس این تیکه جزوه اقای موقاری منظورش چیه که نوشتن قسمت کانالی با انتشار تسهیل شده؟

@Atena-Karimi من فیلمای استاد موقاری رو ندیدم و نمیتونم در مورد نکته اشون قضاوت کنم ولی
با توجه ب متن کتاب ک میگه پروتون ها بر اساس شیب غلظت دوست دارن بیان داخل میتوکندری ولی ب دلیل این ک تنها راه پیشروی پروتون ها ب درون میتوکندری انزیم ATP ساز هست میشه فهمید ما حداقل کانال هیدروژنی نداریم ک انتشار تسهیل شده برای هیدروژن توش رخ بده چون اگ کانالی وجود داشت
دیگ چ کاری بود ک هیدروژن وارد انزیم ATP ساز بشه -
ramses kabir

@Atena-Karimi و در ثانی حالا ک جزوه عه رو یکم بیشتر بش دقت کردم
استاد موقاری هم همینو گفتن
و گفتن ک انزیم ATP ساز دارای دو بخشه ک یه بخشش آنزیمیه و یه بخشش کانالی ک بخش کانالیش با انتشار تسهیل شده کار میکنه و باعث ورود هیدروژن ب غشا درونی میتوکندری میشه و همونطور ک میدونی این انزیم جزوی از زنجیره انتقال الکترون نیست -
@Atena-Karimi و در ثانی حالا ک جزوه عه رو یکم بیشتر بش دقت کردم
استاد موقاری هم همینو گفتن
و گفتن ک انزیم ATP ساز دارای دو بخشه ک یه بخشش آنزیمیه و یه بخشش کانالی ک بخش کانالیش با انتشار تسهیل شده کار میکنه و باعث ورود هیدروژن ب غشا درونی میتوکندری میشه و همونطور ک میدونی این انزیم جزوی از زنجیره انتقال الکترون نیستramses kabir
متوجه شدم ممنون -
A ATY marked this topic as a question on
-
A ATY has marked this topic as solved on
-
و هرچی جز انزیم ATP ساز میبینی پمپ هیدروژنیهramses kabir در زیست۳ فصل۵ گفته است:
و هرچی جز انزیم ATP ساز میبینی پمپ هیدروژنیهتوی میتوکندری فقط پمپ هیدروژن نیست نشون به اون نشونی که پیروات توسط انتقال فعال (که به کمک پمپی جز پمپ هیدروژنه )به وسیله ی ATP وارد میتوکندری میشه