مشاور در پیامرسان بله
-
Alireza Mousavi سلام
داداش یه برنامه داره خب برای کسایی که مدرسه ندارن یعنی فارغ التحصیلن
نیازی به پایه ندارید خب چون توی برنامه مهر دوباره پیله ها تو برنامه هست و به کل مرور میشه یعنی کل راه ابریشم رو تو ۶ ماه دوباره مرور میکنه پس برنامه مخصوص فارغ التحصیلان رو انجام بده شک نکن️
Amirhossein Behzadi نیگا اصن پیله میله نداره
-
Alireza Mousavi والا تو خوده فرسنگ ها خیلی کاملو بنیادی توضیح میدن پیله هارو میبینی خندت میگیره ولی اگه خیلی اوضاعت دیگه خرابه و واقا پایین تر صفری پیله رو ی نگا بنداز البته شیمی پیلش اموزش محاسباته فیزیکم چیز خاصی نی بیشتر پیله ریاضیات مد نظره
-
داخل بله باید وارد گروهی چیزی بشیم من ک اون موقع داشتم فیزیک میخوندم کلا مغزم درگیر و گیج بودم نفهمیدم فقط یادمه گفت بله نصب کن
-
داخل بله باید وارد گروهی چیزی بشیم من ک اون موقع داشتم فیزیک میخوندم کلا مغزم درگیر و گیج بودم نفهمیدم فقط یادمه گفت بله نصب کن
Patima Moinaldini
حس میکنم الان اصن از الا نبود چون من سیم کارت راه ابریشم رو گم کردم
-
Alireza Mousavi والا تو خوده فرسنگ ها خیلی کاملو بنیادی توضیح میدن پیله هارو میبینی خندت میگیره ولی اگه خیلی اوضاعت دیگه خرابه و واقا پایین تر صفری پیله رو ی نگا بنداز البته شیمی پیلش اموزش محاسباته فیزیکم چیز خاصی نی بیشتر پیله ریاضیات مد نظره
Amirhossein Behzadi نه دیگه
اونقدرا هم زیر صفر نیستم فک کنم بشینم چند تا پیله ریاضیات و یه ذره محاسبات شیمی ببینم اوکی میشه
-
Alireza Mousavi اره عالیه
Mahdi Parandakht سلام من ریاضیات جامع راه ابریشم دارم ولی حسابی از همه چی عقبو گیجم نمیدونم از کی بپرسم که کمکم کنه میتونید راهنمایی کنید از کجا باید شروع کنم
-
Mahdi Parandakht سلام من ریاضیات جامع راه ابریشم دارم ولی حسابی از همه چی عقبو گیجم نمیدونم از کی بپرسم که کمکم کنه میتونید راهنمایی کنید از کجا باید شروع کنم
Fatemeh Khodabakhsh سلام سعی کن با سر فصل آزمون هات پیش بری ، با این حال اول از پیله ریاضیات شروع کنی فکر میکنم بهتر باشه
-
Alireza Mousavi پیله توی برنامه تابستون بود و دوباره نداشتن
-
Alireza Mousavi پیله توی برنامه تابستون بود و دوباره نداشتن
Amin Oveici والا ما فعلا پیله حسابانو داریم
-
Fatemeh Khodabakhsh سلام فاطمه جان امید وارم حال دلت خوب باشه
ببین اگه از برنامه عقبی اشکالی نداره تازه توی هفته دوم هستیم میتونی جمعه جبرانی بزاری و یا چاپار فرسنگ هارو ببینی که به برنامه برسی
-
به شما هم گفتن نرم افزار بله رو برای مشاوره بریزید یا فقط به من گفتن؟
ا این نرم افزارای ایرانی خوشم نمیاد همشون بد افزارو جاسوسین چی کار کنیم پاکش کنیم نکنیم
نزدیک دو هفتس گفتن برا مشاوره بریزید لطفا ولی خبری نیستAmirhossein Behzadi لینک چنل یا گروه الا تو بله رو میدین؟
و از کجاش میشه با اقای اسماعیلی در ارتباط بود؟
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو @مشاور-ابریشم -
Amirhossein Behzadi لینک چنل یا گروه الا تو بله رو میدین؟
و از کجاش میشه با اقای اسماعیلی در ارتباط بود؟
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو @مشاور-ابریشم -
behnam_esmaeeli یبار بهم گفتن ولی یادم رف تو کدوم تیکتم بود برا همین روم نمیشه دوباره بپرسم همینجوریشم همیشه خدا مزاحمشونم برا هر مسئله ای:*>
-
behnam_esmaeeli یبار بهم گفتن ولی یادم رف تو کدوم تیکتم بود برا همین روم نمیشه دوباره بپرسم همینجوریشم همیشه خدا مزاحمشونم برا هر مسئله ای:*>
-
Michael Vey مشکلی نیست تیکت بزن
-
به شما هم گفتن نرم افزار بله رو برای مشاوره بریزید یا فقط به من گفتن؟
ا این نرم افزارای ایرانی خوشم نمیاد همشون بد افزارو جاسوسین چی کار کنیم پاکش کنیم نکنیم
نزدیک دو هفتس گفتن برا مشاوره بریزید لطفا ولی خبری نیستAmirhossein Behzadi درود بر شما
تو سایت تیکت بزنید شماره رو میگن بهتون
-
Amirhossein Behzadi درود بر شما
تو سایت تیکت بزنید شماره رو میگن بهتون
behnam_esmaeeli من الان 3 روزه یه تیکت مشکل فنی زدم با اولویت فوری , حتی یه نیم نگاهی هم بهش نشده
-
behnam_esmaeeli من الان 3 روزه یه تیکت مشکل فنی زدم با اولویت فوری , حتی یه نیم نگاهی هم بهش نشده