ترمیم معدل برای پشت کنکوری ها!
-
سلام بچه ها خوبین ؟
یه سوال داشتم درمورد ترمیم معدل. آیا برای همه لازمه ترمیم معدل ؟ و تاثیر معدل روی کنکور ۱۴۰۲ چقدره و فقط مثبته؟ یا منفی هم هست؟
اگر ممکنه راهنماییم کنید:)) -
Robabe Rezaie سلام
اگه معدل بالای 19 باشه بهتره -
Robabe Rezaie دانش آموزان آلاءreplied to Mohammad Lotfi 0 on ۲۴ مهر ۱۴۰۱، ۱۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Lotfi 0 خب الان من باید معدلمو ترمیم کنم!؟ شما اطلاعی دارید از اینکه چطور میتونیم ؟
-
سعید علوی دانش آموزان آلاءreplied to Robabe Rezaie on ۲۴ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Robabe Rezaie سلام
ببینید اینطوریه که چون خیلیا معدل بالا داشتن{من امار دقیق ندارم ولی همین پارسال میگن خیلی بیست داشتن} ،اگه مثلا معدلتون پایین 19 باشه ترازتون رو وحشتناک پایین میاره و تاثیر منفی میگیره -
Robabe Rezaie اگه معدلتون پایینه بهتر بکنید
با مدرسه هماهنگ کنید
سه تا زمان داره یکی شهریور بود یکی دی یکی هم خرداد
و فکر کنم برای هر درس که بخوای ترمیم کنی 25000 تومن میگیرن -
Mohammad Lotfi 0 هر درس یعنی ۳ بار میشه ترمیم کرد ؟
-
Amin Oveici نه تازگی اومدن گفتن هر درس فقط یکبار میشه ترمیم کرد
میتونی دی بدی یا خرداد
اگه نمرت بد شد همون قبلیتو میزارن
هزینه هر درسم فک کنم ۴۵یا ۵۰ تومنه -
@mahshid-avajian واییی استرس گرفتم
میدونم همون یکبارو میدم ولی خیالم راحت بود چندبار میشه امتحان داد 🥲 -
Amin Oveici استرس نگیر ولی ی چیزی ک هست فک کنم دی از خرداد راحت تره امتحان نهایی
شما دی ترمیم میکنید؟ چه درسایی رو؟
من خودم موندم از دست هویت و سلامت چیکار کنم -
@mahshid-avajian من هنوز امتحان نهایی ندادم به فکر ترمیمم
-
@mahshid-avajian نه آخه میخوام معدلم ۲۰ بشه برای کنکور
-
Amin Oveici عع فکر کردم فارغ التحصیلی
-
@mahshid-avajian آخ آخ
من برای درسای دیگه استرسی ندارم ولی هویت و سلامت !دیگه نگم -
@mahshid-avajian البته به نظرم برای خرداد ترمیم بشه بهتره چون دیگه شاید تا اون موقع تکلیف کنکور مشخص شه
-
Robabe Rezaie دانش آموزان آلاءreplied to Mohammad Lotfi 0 on ۲۵ مهر ۱۴۰۱، ۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Lotfi 0 میتونیم مثلا یکیشو دی بریم یکیشو خرداد؟
-
Robabe Rezaie دانش آموزان آلاءreplied to سعید علوی on ۲۵ مهر ۱۴۰۱، ۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سعید علوی پس میزاریم برا اون موقع ماهم
-
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Robabe Rezaie on ۲۵ مهر ۱۴۰۱، ۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط M Abbassi انجام شده
Robabe Rezaie بله به گفته خودشون که میشه اما بعضی بچه ها رفته بودن از آموزش پرورش منطقه شون پرسیده بودن گفته بودن نه فقط یک نوبت
-
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Robabe Rezaie on ۲۵ مهر ۱۴۰۱، ۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Robabe Rezaie
#خبر_روزداوطلبان فقط یک بار میتوانند برای ترمیم نمره اقدام کنند!
خبرگزاری صداوسیما، ۲۵ مرداد ۱۴۰۱
زارعی، رییس مرکز سنجش آموزش و پرورش با حضور در برنامه فرامتن شبکه افق گفت:
همه دانش آموزان در حال تحصیل و کسانی که از سال ۸۴ به بعد دیپلم گرفته اند، میتوانند درخواست ترمیم معدل دهند. ولی نظام قدیمیها نیاز به رای کمیسیون خاص شورای عالی آموزش و پرورش دارند. اما دانش آموزان نظام آموزشی جدید (۶.۳.۳) میتوانند با مراجعه به مدارس بزرگسالان، نسبت به درخواست ترمیم نمره از یک درس تا تمامی دروس در منطقه محل تحصیل خود یا به صورت مهمان در مناطق دیگر، اقدام کنند و در نوبتهای خرداد، شهریور و دی از یک درس تا تمام دروس را امتحان دهند.
داوطلبان فقط یک بار میتوانند برای ترمیم معدل خود اقدام کنند مثلا دو درس را در خرداد، سه درس در شهریور، و بقیه را در دی امتحان دهند یا اینکه در یک نوبت تمام دروس را امتحان دهد تا نمرات در سوابق تحصیلی داوطلب اعمال و به سازمان سنجش آموزش کشور ارسال شود
-
و اینکه مدارس دبیرستان مسئول برگزاری امتحانات ترمیم معدل نیستن باید برین مدارس بزرگسالان شهرتون چون اونجا برگزار میشه
ثبت نامش هم فک کنم از یک ماه قبل شروع میشه
اما بهتره جزئیات رو از خود آموزش و پرورش منطقه تون بپرسین چون اخبار ضد و نقیض در این باره زیاد هست -
سعید علوی تا جایی ک میدونم دی اسونتره تا خرداد
بعد اینکه خب من به شخصه باید ۵/۶ تا درسو ترمیم کنم
از بدبختی همه تو رنج ۱۷-۱۸هن ب جز سلامت و هویتبا این جوی که افتاده همه درسا باید بالای ۱۹ باشه مجبورم به جز دو سه تا درس بقیرو ترمیم کنم .که اینجوری همش بمونه برا خرداد سنگین میشه.پارسال ب ما گفتن نهاییو بیخیال شید نخونید این شد نتیجش امسال باید انقد عذاب بکشیم.
14/113