Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
ی سوال فنی
-
سلام،من ی تدریس دیدم که یه فرمول گفت برای حل سوالات الکتریسته ساکن تو امتحانات نهایی و ی فرمول تستی گفت برای کنکور!
و گفتش که از هرروشی بری جواب درست در میاد
حالا من ی سوالی رو تو امتحان با این روش امتحانی رفتم درست در اومد ولی هرچی با روش تستی میرم درست در نمیاد
میشه در موردش یه توضیح بدید؟بالایی فرمول تستی هست، پایینی روش امتحانی
اینم مسئله هست،روش امتحانی رو دبیرمون حل کرده
تجربی
تجربیا
فیزیک
یازده تجربی
@همیار -
-
@Armin-moradian-0 سلام مفهوم متناسب است رو اشتباه فهمیدی وقتی میگی اف متناسبه یعنی به جای همه ی اون عبارت ها ۲ به ۱ بزار مثلا q1 میشه q1 دومی به اولی بسته به خواسته سوال
-
برات حل کردم امیدوارم فهمیده باشی -
@Armin-moradian-0 واقعا نمیدونم روش تستیت جوابه یا نه ، ولی r1 اینجا نداری و توی این فرمول تستی ۱ گذاشتی خب اینجا اصلا نمیشه ازش استفاده کرد
-
Amin Oveici داداش از همون فرمول خودت استفاده کردم
اینجا یکم فضاش بده نمیشه وویس داد درست توضیح داد ولی میگی از نسبته حالت دوم به حالت اولو بگو خب؟ تو حالت اول که همه شیش ما هرچی متغیر داریمو تندیس دو به یک میزاریم یعنی حالت اول به حالت دوم خب! حالا تندیسای یک که خود سوال گفته شیش هستن تندیسای دو هم تو یکی گفته سه تا از اولی کم کن که میشه ۳ به دومی اضافه کن که میشه ۹ r هم که ثابته این نسبتا رو ضرب کنی ساده کنی جواب دقیقا همونی میشه که تو با روش تشریحی به دست اوردی دیگه:) -
Amirhossein Behzadi آره ، الان دیدم علامت تناسب گذاشته
اصلا این فرمول تستیت همون فرمول عادیع
چون باز باید نسبت ثانویه به اولیه بنویسی توش -
@Armin-moradian-0 در حقیقت این فرمولت برای محاسبات ذهنی ، که میگه نیروی الکتریکی با حاصلضرب دو بار رابطه مستقیم با مجزور فاصله رابطه عکس داره اینطوری اینارو تغییر دادن با یه نسبت تغییر نیرو رو میگی همین ( همون مفهموم اصلیه )
-
Amin Oveici ببین تا حدودی حرفت درسته ولی خطا رو خیلی میاره پایین تو تست هم الکی نیم ساعت چرتو پرت نمینویسی سریع یه ۲ به ۱ مینویسی ینی فرمول مقایسه ایه
-
Amin Oveici البته فرمول من نیس اگه راه ابریشمی هستی اقای طلوعی میگه اینجوری استفاده کنید
-
Amirhossein Behzadi آهان
فهمیدم
پس این روش پنجاه پنجاه نیست دیگه درسته؟ -
Amirhossein Behzadi دقیقا این فرمول رو آقای طلوعی گفتن ولی بطور ساده
ینی ۲ اندیس ۱ نبود