بررسی زیست شناسی(فصل 1 و 2 دهم)
-
درود بر عزیزان.......
بررسی هر فصل این چنین صورت میگیره
بیان نکات مهم و دام دار ...
جهت مرور مطالب مطالعه شده و مرور آزمون های طول سال
سعی کنین به اندازه فعالیت کنین و وقتتون رو صرفا تباه نکنین به خاطر حضور در انجمن...........پارت بندی این چنین فصول باعث میشه هر وقت نیاز پیدا کردید دوباره جهت مرور بیاین اینجا و از مطالب غنی دوستاتون استفاده کنین....
از فارغ التحصیلان عزیز خواهشمندم در این تاپیک هر نکته ای که توی جلسه کنکور و یا در کل به نظرشون جالب اومده بود برامون به اشتراک بزارن
دعوت میکنم از
@Soniaaa
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشملطفا از درج هر گونه مطلب غیر درسی و .... خودداری کنین...
متشکر از لطف حضرات -
انشعابات حفره گوارشی هیدر درون بازو ها هم دیده می شود.
-
پپسین درون یاخته های معده تولید نمیشود.
-
بافت پیوندی سست دارای یاخته هایی با ظاهر متفاوت است.
-
در درون بری و برون رانی قطعا از انرژی atp استفاده میشود.
-
**در تولید مثل غیر جنسی، زاده ها کاملا شبیه والد خود هستند.
**پاسخ به محیط الزاما با یاخته عصبی صورت نمی گیرد.
**هر جاندار لزوما به هر محرک پاسخ نمیدهد.
**سطوح 2،3 و 4 حیات در تک یاخته ای ها ناموجود است.
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
%(#ff0000)[خسته نباشید]
-
در انتشار تسهیل شده شاهد تغییر شکل پروتئین ها حین عبور مواد هستیم
-
@Soniaaa
اهان... متشکرم -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.Shajarian on ۲۴ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.Shajarian
غشا نسبت ب آب تراوایی کامل داره -
@Soniaaa درسته.... اخه چون کتاب اشاره کرده که بررسی اسمز با غشایی با تراوایی نسبی صورت میگیره...
نمیدونم.......... -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.Shajarian on ۲۴ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
M.Shajarian
عا حله گرفتم مرسی🥲 -
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در انتشار تسهیل شده ممکن است غلظت مواد به سمت برابری نرود
-
Reza Dolatsha دانش آموزان آلاءreplied to omid ostadi on ۲۴ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
omid ostadi درسته من اشتباه متوجه شدم
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.Shajarian on ۲۴ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.Shajarian
دلیل؟ -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.Shajarian on ۲۴ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.Shajarian در بررسی زیست شناسی(فصل 1 و 2 دهم) گفته است:
حل این سوال نسبتا خوب به عهده شما
الف)واضحا غلطه
ب)غلطه اخلاق زیستی از زیر شاخه زیست فناوری نیست
ج)غلطه نگرش بین رشته های نهم از زیر شاخه فناوری نوین نیست
د)درسته
یک مورد -
@Soniaaa غلط!
-
Reza Dolatsha حرفی از غدد نزدم و صرفا برای خود ماهیچه ها گفتم یا نگفتم فقط ماهیچه ها پس سیناپس هستند
درکل قصد حرف این بود ماهیچه هیچ وقت پیش سیناپس نمیشه -
پست 14 از 70