دنا بسپاراز یا هلیکاز؟
-
درود فراوان
طبق تست 5 به زمان 16:15 قسمت 2 کارگاه نکته و تست دوازدهم استاد موقاری :
دنا بسپاراز (برخلاف هلیکاز ) فاقد توانایی تشخیص جایگاه آغاز همانند سازی استاماا با توجه به سوال 25 گزینه ی4 آزمون قلم چی به تاریخ 22 مهر پایه ی دوازدهم تجربی داریم:
جایگاه هاي آغاز همانندسازي توالی هاي معینی از دنا می باشند که توسط آنزیم دنابسپاراز شناسایی می شوند!!!!
.
.
.
الان تکلیف چیست؟! آیا دنابسپاراز این توانایی رو داره؟هلیکاز چی...؟#زیست # استاد_موقاری # سوال
-
درود فراوان
دنا بسپاراز (برخلاف هلیکاز ) فاقد توانایی تشخیص جایگاه آغاز همانند سازی استاماا با توجه به سوال 25 گزینه ی4 آزمون قلم چی به تاریخ 22 مهر پایه ی دوازدهم تجربی داریم:
جایگاه هاي آغاز همانندسازي توالی هاي معینی از دنا می باشند که توسط آنزیم دنابسپاراز شناسایی می شوند!!!!
.
.
.
الان تکلیف چیست؟! آیا دنابسپاراز این توانایی رو داره؟هلیکاز چی...؟#زیست # استاد_موقاری # سوال
omid ostadi در دنا بسپاراز یا هلیکاز؟ گفته است:
آیا دنابسپاراز این توانایی رو داره؟هلیکاز چی...؟
هردو این توانایی رو دارن
-
درود فراوان
.
.
.
این پست پاک شده! -
omid ostadi در دنا بسپاراز یا هلیکاز؟ گفته است:
آیا دنابسپاراز این توانایی رو داره؟هلیکاز چی...؟
هردو این توانایی رو دارن
@haniehno منطق منم همینو میگفت اما این نکته رو از استاد موقاری نت برداری کردم که باعث شد زیستم 100 نشه برای همین خیلی فشار خوردم :((
-
@haniehno منطق منم همینو میگفت اما این نکته رو از استاد موقاری نت برداری کردم که باعث شد زیستم 100 نشه برای همین خیلی فشار خوردم :((
omid ostadi پیش میاد
-
O omid ostadi marked this topic as a question on
-
O omid ostadi has marked this topic as solved on
-
omid ostadi سلام ببخشید برای درصد زیست12 شما که عالی زدید چه ترازی داده قلمچی؟من 1ن1غ زدم12همشو. ازمون ثبت نام نکردم از دفترچه میزنم از ترازایی که میده خبر ندارم.ممنون میشم اگر امکانش هست بگید
-
omid ostadi سلام ببخشید برای درصد زیست12 شما که عالی زدید چه ترازی داده قلمچی؟من 1ن1غ زدم12همشو. ازمون ثبت نام نکردم از دفترچه میزنم از ترازایی که میده خبر ندارم.ممنون میشم اگر امکانش هست بگید
@mahshid-avajian ممنونم
تراز زیست 12م حدود 6900 شد و فک کنم به شما با درصد 77 تراز 6700 بده -
@mahshid-avajian ممنونم
تراز زیست 12م حدود 6900 شد و فک کنم به شما با درصد 77 تراز 6700 بدهomid ostadi خیلی ممنون
موفق باشید