زیست 💚
-

سلام وقتتون بخیر ؛بچه ها من منظور صورت تست رو نمی فهمم اصلا😐
میشه لطفا شما در این مورد توضیح بدید
تجربیا -
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-

تجربیاپرستو بابایی سلام گزینه ۱ میشه!؟
-
البته شک دارم
-
پرستو بابایی سلام گزینه ۱ میشه!؟
@mahshid-avajian
بله کاملا درسته -

تجربیاپرستو بابایی درود
ببینین میدونیم که منظور سوال حرکات قطعه قطعه کننده هست . چون توی حرکات موضعی ( قطعه قطعه کننده ) انقباض هایی با تعداد متغیر بین قسمت شل ( منبسط ) شکل میگیره . گزینه ۴ که کلا غلطه چون گفته نباشد پس میشه حرکات کرمی . میدونیم حرکات کرمی از حلق آغاز میشن ... توی حلق و یک سوم ابتدایی مری هم که ماهیچه مخططه . پس ۴ کلا غلط .
گزینه سوم هم که گفته باشد پس یعنی حرکات موضعی یا همون قطعه قطعه کننده و خب تنها حرکات کرمی هستن که فقط هنگام برخورد با بنداره نقش مخلوط کنندگی دارن . پس سه هم غلط .
گزینه دوم هم گفته باشد پس منظورش میشه حرکات موضعی یا همون حرکات قطعه قطعه کننده . میدونیم که در گوارش مکانیکی لیپید ها ، علاوه بر صفرا ، حرکات روده باریک نیز کمک میکنن در گوارش مکانیکی لیپید .و خب قطعا نگفته که کدوم حرکت نقش دارن و کلا گفته حرکات روده باریک . پس میشه هم حرکات کرمی و هم حرکات موضعی در گوارش مکانیکی لیپید نقش دارن . پس دو هم میشه غلط .
پس یک درسته
فقط خودم تا الان قید زیاد رو برای چین های غیردائمی معده ندیده بودم .
موفق باشین🦋 -

تجربیاپرستو بابایی گردنم درد گرفت تا تستو خوندمم
حرکتی که در بین بخش های منقبض,بخش شل داره حرکت قطعه قطعه کنندس
و حرکتی که ر بین بخش های منقبض,بخش شل نداره حرکت کرمی شکلهگزینه ی 2 حرکت قطعه قطعه کننده در محل اصلی جذب مواد غذایی دارای تاثیره (اونم زیاااد)
گزینه ی 3 حرکت قطعه قطعه کننده در هر صورت نقش مخلوط کنندگی داره
گزینه ی 4 ماهیچه های مخطط ابتدا مری(که دوکی شکل نیستن ) حرکت کرمی دارند
-
پرستو بابایی درود
ببینین میدونیم که منظور سوال حرکات قطعه قطعه کننده هست . چون توی حرکات موضعی ( قطعه قطعه کننده ) انقباض هایی با تعداد متغیر بین قسمت شل ( منبسط ) شکل میگیره . گزینه ۴ که کلا غلطه چون گفته نباشد پس میشه حرکات کرمی . میدونیم حرکات کرمی از حلق آغاز میشن ... توی حلق و یک سوم ابتدایی مری هم که ماهیچه مخططه . پس ۴ کلا غلط .
گزینه سوم هم که گفته باشد پس یعنی حرکات موضعی یا همون قطعه قطعه کننده و خب تنها حرکات کرمی هستن که فقط هنگام برخورد با بنداره نقش مخلوط کنندگی دارن . پس سه هم غلط .
گزینه دوم هم گفته باشد پس منظورش میشه حرکات موضعی یا همون حرکات قطعه قطعه کننده . میدونیم که در گوارش مکانیکی لیپید ها ، علاوه بر صفرا ، حرکات روده باریک نیز کمک میکنن در گوارش مکانیکی لیپید .و خب قطعا نگفته که کدوم حرکت نقش دارن و کلا گفته حرکات روده باریک . پس میشه هم حرکات کرمی و هم حرکات موضعی در گوارش مکانیکی لیپید نقش دارن . پس دو هم میشه غلط .
پس یک درسته
فقط خودم تا الان قید زیاد رو برای چین های غیردائمی معده ندیده بودم .
موفق باشین🦋محمد فواد
خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتید 🌸 -
پرستو بابایی گردنم درد گرفت تا تستو خوندمم
حرکتی که در بین بخش های منقبض,بخش شل داره حرکت قطعه قطعه کنندس
و حرکتی که ر بین بخش های منقبض,بخش شل نداره حرکت کرمی شکلهگزینه ی 2 حرکت قطعه قطعه کننده در محل اصلی جذب مواد غذایی دارای تاثیره (اونم زیاااد)
گزینه ی 3 حرکت قطعه قطعه کننده در هر صورت نقش مخلوط کنندگی داره
گزینه ی 4 ماهیچه های مخطط ابتدا مری(که دوکی شکل نیستن ) حرکت کرمی دارند
omid ostadi
خیلی ممنونم بابت توضیحات 🌸 -
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on
-
پرستو بابایی دیر دیدم ببخشید .الان دیگه متوجه شدید😅
-
محمد فواد
خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتید 🌸پرستو بابایی 🦋⚘️ خواهش میکنم
-
پرستو بابایی دیر دیدم ببخشید .الان دیگه متوجه شدید😅