جزوه فیزیک دهم آقای یاری
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
عزیزی هست که جزوه فیزیک دهم آقای یاری رو داشته باشن و بتونن اینجا برام بزارن؟ لازمش دارم اما در سایت و اپلیکیشن قابل دانلود نیست -
-
م مهسا استوار marked this topic as a question on
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
عزیزی هست که جزوه فیزیک دهم آقای یاری رو داشته باشن و بتونن اینجا برام بزارن؟ لازمش دارم اما در سایت و اپلیکیشن قابل دانلود نیستمهسا استوار
سلام وقتتون بخیر.. جزوه هایی که نمیشه دانلود کرد دلیلش اینه که رایگان نیست و در قسمت فروشگاه محصولات باید خریداری کنین که رایگان بشه که نمیدونم امسال چقدره... -
سلام دوستان وقتتون بخیر
عزیزی هست که جزوه فیزیک دهم آقای یاری رو داشته باشن و بتونن اینجا برام بزارن؟ لازمش دارم اما در سایت و اپلیکیشن قابل دانلود نیستمهسا استوار سلام مهساجان، جزوه اقای یاری در این دوره صفرتاصد دهم ب صورت پولی هست یعنی شما باید وارد سایت الا بشید و بعد جزوه رو خریداری کنید و بعد از واریز مبلغ تعیین شده جزوه در پنل شما قرار میگیره و میتونین استفاده کنین.
-
سلام چطوری میتونیم با آقای یاری ارتباط برقرار کنیم؟
-
مهسا استوار سلام مهساجان، جزوه اقای یاری در این دوره صفرتاصد دهم ب صورت پولی هست یعنی شما باید وارد سایت الا بشید و بعد جزوه رو خریداری کنید و بعد از واریز مبلغ تعیین شده جزوه در پنل شما قرار میگیره و میتونین استفاده کنین.
Maryam Mousavi سلام ممنونم از راهنماییتون، اطلاع نداشتم 🌸
-
م مهسا استوار has marked this topic as solved on