دوره های صفر تا صد رایگان هنوز به درد میخوره ؟
-
من میخوام برای کنور امسال (کنکور 1402)از فیلمای صفر تا صد برای دروس زیست و شیمی استفاده کنم ولی شنیدم این دوره ها قدیمی شدن دیگه بدرد نمیخورن مخصوصا زیست اقای موقاری که خیلی وقت پیش ضبط شده این درسته ؟از کجا میتونم بفهمم کدوم دوره کی اپدیت شده؟(تازه امروز اومدم سایت بلد نیستم)
-
من میخوام برای کنور امسال (کنکور 1402)از فیلمای صفر تا صد برای دروس زیست و شیمی استفاده کنم ولی شنیدم این دوره ها قدیمی شدن دیگه بدرد نمیخورن مخصوصا زیست اقای موقاری که خیلی وقت پیش ضبط شده این درسته ؟از کجا میتونم بفهمم کدوم دوره کی اپدیت شده؟(تازه امروز اومدم سایت بلد نیستم)
-
-
sara3076 سلام.ببینید این دوره ها خیلی جامع و کامل هستند و اگر. میخوای ازشون استفاده کنی نباید این توهم رو داشته باشی ک دیگه فقط این تدریس هارو میبینم و همه چه تموم نه صب کن ،باید در کنار این دوره ها خودن تست بزنی و ی برنامه مرور هم داشته باشی. از لحاظ این ک میگی دوره ها قدیمی هستن باید بگم ک نه مطالب همونه و فرق چندانی هم توی کتاب درسی نمیبینی .فقط مثلا ممکنه ی موضوعی از کتاب حذف شده باشه ک اونم توی زیست دهم آقای موقاری عزیز زحمت کشیدن و تورق ضبط کردن و میتونی ازشون استفاده کنی.ولی خیلی هم وابسته ب فیلم نشو .سعی کن جاهایی ک مشکل داری و برات نامفهومه اون قسمت رو ببینی و یاد بگیری.انشالله ک موفق باشی