مشکل در درس فیزیک
-
@Ali-Tajik-1 سلام میتونم بپرسم که این کتاب چه ویژگی هایی داشت که باعث شد توی فیزیک پیشرفت کنید ممنون میشم توضیح بدید.
@Razieh-Kosari سلام ببخشید منشنتونو ندیدم
درسنامش خیلی خوبه و از همه مهم تر تستاش خیلی طبقه بندی شو دوس داشتم مخصوصا فیزیک دوازدهم چون خیلی مفاهیمش شبیه همن مثل تندی و سرعت . جابه جایی مسافت نمودارا این تیپای که شبیه همن بغل هم اورده بود اونجا قشنگ میشد فرقشونو فهمید و همینطور تعداد تست بالا و از سطح پایین تا خیلی قوی همه مدل تست داره خلاصه خیلی عالیه شک نکنید تو خریدش جلد پایه و دوازدهم و جلدای دومش هم pdf هم چاپی -
درسنامش خیلی خوبه و از همه مهم تر تستاش خیلی طبقه بندی شو دوس داشتم مخصوصا فیزیک دوازدهم چون خیلی مفاهیمش شبیه همن مثل تندی و سرعت . جابه جایی مسافت نمودارا این تیپای که شبیه همن بغل هم اورده بود اونجا قشنگ میشد فرقشونو فهمید و همینطور تعداد تست بالا و از سطح پایین تا خیلی قوی همه مدل تست داره خلاصه خیلی عالیه شک نکنید تو خریدش جلد پایه و دوازدهم و جلدای دومش هم pdf هم چاپی@Ali-Tajik-1 سلام خواهش میکنم
خیلی ممنون بابت توضیحاتتونچه مدت طول کشید که باهاش پیشرفت کنید ؟و اینکه تا چه حدی پیشرفت کردید؟
ریاضیشم استفاده کردید؟خوبه؟
پایه و دوازدهم جداست ینی جامع نیست ؟ -
@Ali-Tajik-1 سلام خواهش میکنم
خیلی ممنون بابت توضیحاتتونچه مدت طول کشید که باهاش پیشرفت کنید ؟و اینکه تا چه حدی پیشرفت کردید؟
پایه و دوازدهم جداست ینی جامع نیست ؟@Razieh-Kosari خواهش می کنم
والا من از قبلش چون فیلمای آقا یاری دیده بودم بیس فیزیکم خوب بود و چون پیش زمینه داشتم سریع جهش کردم فیزیک خیلی استمرار میخواد یادم تابستون سال قبل تو یه تست فیزیک نیم ساعت موندم . نگران نباشید انشالله با تلاش خودتون و توکل بر خدا موفق میشید
جامع فک نکنم داشته باشه دوازدهم و پایه هست
ریاضی الگو استفاده نکردم -
@Ali-Tajik-1 سلام خواهش میکنم
پایه و دوازدهم جداست ینی جامع نیست ؟ -
@Razieh-Kosari خواهش می کنم
والا من از قبلش چون فیلمای آقا یاری دیده بودم بیس فیزیکم خوب بود و چون پیش زمینه داشتم سریع جهش کردم فیزیک خیلی استمرار میخواد یادم تابستون سال قبل تو یه تست فیزیک نیم ساعت موندم . نگران نباشید انشالله با تلاش خودتون و توکل بر خدا موفق میشید
جامع فک نکنم داشته باشه دوازدهم و پایه هست
ریاضی الگو استفاده نکردم@Ali-Tajik-1 خیلییی ممنونم
انشاءالله شما هم همینطور
-
@Razieh-Kosari من تقریبا دی ماه بود این کتاب گرفتم حسرت میخوردم چرا زودتر نخریدمش
و اینم بگم منابع فقط کمکین مهم فقط تلاش
@Ali-Tajik-1 درسته خیلی ممنونم که تجربتونو در اختیارم گذاشتید موفق باشید
-
درسنامش خیلی خوبه و از همه مهم تر تستاش خیلی طبقه بندی شو دوس داشتم مخصوصا فیزیک دوازدهم چون خیلی مفاهیمش شبیه همن مثل تندی و سرعت . جابه جایی مسافت نمودارا این تیپای که شبیه همن بغل هم اورده بود اونجا قشنگ میشد فرقشونو فهمید و همینطور تعداد تست بالا و از سطح پایین تا خیلی قوی همه مدل تست داره خلاصه خیلی عالیه شک نکنید تو خریدش جلد پایه و دوازدهم و جلدای دومش هم pdf هم چاپی@Ali-Tajik-1 عذر میخوام شما اینارو گرفته بودید درسته؟
-
@Ali-Tajik-1 عذر میخوام شما اینارو گرفته بودید درسته؟
-
سلام . من خیلی با درس فیزیک مشکل دارم.مثلا تو حرکت شناسی اصلا منظور سوالو متوجه نمیشم.درصدم از 20 /30 بالا تر نمیاد.کلاس هم میرم .موقع تست زدن اکثر تست هارو غلط میزنم یا اصلا نمیتونم بزنم برای همین تو 1:30 ساعت شاید کلا 20 تا تست بزنم که اونم بیشترش غلط و نزدس.لطفا بگید باید چیکار کنم.واقعا دارم ناامید میشم . تو بقیه درسای حل کردنی مثل شیمی و ریاضی اوکیم فقط با این درس مشکل دارم
@mahshid-avajian سلام خسته نباشید
من هم پارسال دقیقا همین مشکل رو داشتم اصلا نمیتونستم فصل ۱ فیزیک دوازدهم را پیش ببرم و تست بزنم تا اینکه منبع مطالعاتیم رو عوض کردم و از کتاب آموزش شگفت انگیز خیلی سبز شروع کردم واقعا کتاب عالی بود خیلی مفهمومی و مفصل فیزیک رو بهتون آموزش میده
چون فیزیک یه درس مفهمومی هستش نه فرمول محور شما تا مفهوم رو متوجه نشده باشین نمی تونین تست بزنید -
@mahshid-avajian سلام خسته نباشید
من هم پارسال دقیقا همین مشکل رو داشتم اصلا نمیتونستم فصل ۱ فیزیک دوازدهم را پیش ببرم و تست بزنم تا اینکه منبع مطالعاتیم رو عوض کردم و از کتاب آموزش شگفت انگیز خیلی سبز شروع کردم واقعا کتاب عالی بود خیلی مفهمومی و مفصل فیزیک رو بهتون آموزش میده
چون فیزیک یه درس مفهمومی هستش نه فرمول محور شما تا مفهوم رو متوجه نشده باشین نمی تونین تست بزنید -
سلام من فیلمای صفرتاصد آقای یاری رو دارم میبینم
ماشاءالله ایشون به شدت مفهومی درس میدن و مثل یه مادر که دست بچه اش رو میگیره تا تاتیتاتی کنه و کم کم راه رفتن رو یاد بگیره، تک تک مباحث رو خیلی خوب شرح میدن و فرو میکنن در مخ دانش آموزتمرین و تکرار هم یادتون نره
مرتب و مستمر