IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
پیوند هیدروژنی ! tRNA !
-
@amir-reza-babahabib در پیوند هیدروژنی ! tRNA ! گفته است:
omid ostadi
تمام RNA ها جه بالغ و نابالغ پیوند هیدروژنی دارن ولی این پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید مکمل نیست
یعنی یه پیوند هیدروژنی هست که جلوش خالیه و از یک سمت به نوکلئوتید وصلهعجبب
پیوند یعنی چی؟ رابطه ی بین دو چیزو میگن پیوند یعنی اگه یک کدوم نباشه پیوندی هم نیست
یعنی چیی یه پیوند هیدروژن هست که جلوش خالیه؟
پیوند که وجود خارجیی نداره که
مثلادر یک نوکلوئتید رنا میگیم گروه فسفات داره ربوز داره باز آلی داره نمیگیم که پیوند هیدروژنی داره فسفو دی استر داره چون پیوند ها ساختاری نیستن ارتباطین گرفتی؟؟ -
omid ostadi
اصن یه نکته رو الان یادم اومد
اگه mRNA پیوند هیدروژنی نداشته باشه چطوری میتونه با tRNA رابطه مکملی برقرار کنه و جریان ترجمه رخ بده و منجر به ساخت پروتئین بشه؟پیوند هیدروژنی تشکیللللل میدن نه این که پیوند هیدروژنی دارن ولی جلوش خالیه بعد دنا یا پروتیین بهش متصل شن .مگه قلابه؟؟
-
@amir-reza-babahabib
همین اسکرین شات داره میگه بین دنا و رنای پیک(حین رونویسی داریم) پیوند هیدروژنی تشکیییییییلللل میشه نه این چیزی که تو میگی
-
@Allen-Gamer داره
داخل tRNA چون که پیچ و تاب داره همون قسمت های پیچ و تاب دار پیوند هیدروژنی هس -
omid ostadi
یه اشتباهی کردم
من باز های آلی رو تو ذهنم نمیدونم چرا پیوند هیدروژنی در نظر گرفتم
تقصیر شماس دیگه وسط ریاضی خوندن میاین سوال زیست میپرسین -
omid ostadi
یه اشتباهی کردم
من باز های آلی رو تو ذهنم نمیدونم چرا پیوند هیدروژنی در نظر گرفتم
تقصیر شماس دیگه وسط ریاضی خوندن میاین سوال زیست میپرسینفداااا سرت عزیزمم ازین اشتباهات پیش میاد
غمت نباشه تو بهترینیی -
omid ostadi
فدات -
@amir-reza-babahabib
من تنها(جایگزین "فقط") با واژه های عربی ستیز دارم -
@Allen-Gamer
بعضی اوقات تو تستا طراحا منظورشون رو کامل نمیگن
اگه منظورش این باشه که tRNA بین دو رشته پیوند هیدروژنی داره میتونیم غلط در نظر بگیریمش(مثل دی ان ای مثلا)
ولی اگه پیوند بین همون تک رشته منظورش باشه درسته و پیوند هیدروژنی داره