الان دقیقا کدوم اثر گذاره !!!
-
سلام ...
من دیروزم این سوالو پرسیدم ولی اخرش کسی جواب قطعی نداد ....
الان خواص شیمیایی عناصر رو تعداد الکترون ها مشخص میکنن یا عدد اتمی ؟ ...
توی اینترنت هم هرکسی یچیزی گفته ...
@راه-ابریشم-پرو-شیمی @تجربیا @المپیادیا -
سلام ...
@راه-ابریشم-پرو-شیمی @تجربیا @المپیادیامحمد فواد سلام عدد اتمی
چون جدول مندلیف بر اساس خواص شیمیایی اتم ها چیده شده و خواص شیمیایی وابسته به عدد اتمیه نه الکترون
چرا؟ چون وقتی یون میشه تعداد الکترون ها کم و زیاد میشه ولی خواص تغییر نمیکنه همونطور که عدد اتمی تغییر نمیکنه
در واقع پروتون هم نقش در خواص شیمیایی داره نه الکترون -
سلام ...
@راه-ابریشم-پرو-شیمی @تجربیا @المپیادیا -
نظر منم رو عدد اتمیه البته در حالت عنصر فقط.تا وقتی عنصر وارد ترکیب نشده خواص شیمیاییش وابسته به عدد اتمیشه.ولی اگه مثلا لیتیم بخواد وارد ترکیب یونی بشه اونوقت تبدیل به کاتیون میشه و توی ترکیب یونی میل به واکنش پذیریش کاهش پیدا میکنه در صورتی که توی حالت عادی بسیار واکنش پذیره
-
م محمد فواد marked this topic as a question on
-
م محمد فواد has marked this topic as solved on
-
محمد فواد سلام عدد اتمی
چون جدول مندلیف بر اساس خواص شیمیایی اتم ها چیده شده و خواص شیمیایی وابسته به عدد اتمیه نه الکترون
چرا؟ چون وقتی یون میشه تعداد الکترون ها کم و زیاد میشه ولی خواص تغییر نمیکنه همونطور که عدد اتمی تغییر نمیکنه
در واقع پروتون هم نقش در خواص شیمیایی داره نه الکترون@Hanie-Jahanpour در الان دقیقا کدوم اثر گذاره !!! گفته است:
محمد فواد سلام عدد اتمی
در واقع پروتون هم نقش در خواص شیمیایی داره نه الکترونبه نظر شما آلومینیوم بدون بار با آلومینیوم 3 بار مثبت خواص شیمیایی یکسانی دارن؟
قطعا نه
پس خواص شیمیایی به تعداد الکترون ها وابستستوی جدول تناوبی درسته بر اساس خواص شیمیایی اتم ها چیده شده ولی چون تو جدول عناصر خنثی در نظر گرفته شدن پس تعداد الکترون ها با عدد اتمی برابره
-
@Hanie-Jahanpour در الان دقیقا کدوم اثر گذاره !!! گفته است:
محمد فواد سلام عدد اتمی
در واقع پروتون هم نقش در خواص شیمیایی داره نه الکترونبه نظر شما آلومینیوم بدون بار با آلومینیوم 3 بار مثبت خواص شیمیایی یکسانی دارن؟
قطعا نه
پس خواص شیمیایی به تعداد الکترون ها وابستستوی جدول تناوبی درسته بر اساس خواص شیمیایی اتم ها چیده شده ولی چون تو جدول عناصر خنثی در نظر گرفته شدن پس تعداد الکترون ها با عدد اتمی برابره
omid ostadi حقیقتا من خودمم توی کتاب مبتکران دیدم نوشته خواص شیمیایی وابسته به تعداد الکترون و عدد اتمیه ولی دو خط بعدش نوشته به عدد اتمی وابستس
-
omid ostadi حقیقتا من خودمم توی کتاب مبتکران دیدم نوشته خواص شیمیایی وابسته به تعداد الکترون و عدد اتمیه ولی دو خط بعدش نوشته به عدد اتمی وابستس
محمد فواد ببین داداش خواص شیمیایی کلااا به ذره های باردار مربوطه یعنی هم پروتون و هم الکترون پس این حرفتون فقط برای عناصر خنثی صدق میکنه درنتیجه صرفا نمیشه گفت فقط عدد اتمی
برای همین از نظر من هم به تعداد الکترون و هم عدد اتمی (یعنی تعداد پروتون )مربوطه
-
محمد فواد ببین داداش خواص شیمیایی کلااا به ذره های باردار مربوطه یعنی هم پروتون و هم الکترون پس این حرفتون فقط برای عناصر خنثی صدق میکنه درنتیجه صرفا نمیشه گفت فقط عدد اتمی
برای همین از نظر من هم به تعداد الکترون و هم عدد اتمی (یعنی تعداد پروتون )مربوطه
omid ostadi مرسی ⚘️
-
@Hanie-Jahanpour در الان دقیقا کدوم اثر گذاره !!! گفته است:
محمد فواد سلام عدد اتمی
قطعا نه
-
سلام دوست عزیز طبق گفته های استاد پویان نظر جزوه ایشون توی راه ابریشم که ما داریم میخونیم خواص شیمیایی اتم های یک عنصر به عدد اتمی وابسته هستن و سر همین ایزوتوپ های یک عنصر خواص شیمیایی مشابهی دارند
ولی این بحث که شما میگویید الکترون تاثیر داره یا نه باید بگم که رفتار شیمیایی عناصر به الکترون های ظرفیت یک عنصر بستگی داره چون واژه هاضمه شبیه هم هستند ممکنه قاطی کرده باشید
خواص شیمیایی=عدد اتمی
رفتار شیمیایی=الکترون های ظرفیت
منظور از رفتار شیمیایی هم ایجاد ترکیب های سونی و اینجور چیزاست
امیدوارم برات مفید بوده باشه -
سلام دوست عزیز طبق گفته های استاد پویان نظر جزوه ایشون توی راه ابریشم که ما داریم میخونیم خواص شیمیایی اتم های یک عنصر به عدد اتمی وابسته هستن و سر همین ایزوتوپ های یک عنصر خواص شیمیایی مشابهی دارند
ولی این بحث که شما میگویید الکترون تاثیر داره یا نه باید بگم که رفتار شیمیایی عناصر به الکترون های ظرفیت یک عنصر بستگی داره چون واژه هاضمه شبیه هم هستند ممکنه قاطی کرده باشید
خواص شیمیایی=عدد اتمی
رفتار شیمیایی=الکترون های ظرفیت
منظور از رفتار شیمیایی هم ایجاد ترکیب های سونی و اینجور چیزاست
امیدوارم برات مفید بوده باشهMohammadreza Doosti مرسی بابت توضیحات کامل
-
Mohammadreza Doosti مرسی بابت توضیحات کامل
محمد فواد خواهش