فیزیک یازده
-
سلام بچه ها من برای فیزیک یازدهم از کتابهای برادرم استفاده میکنم که هر دو خیلی سبز هستن(یکی چاپ ۹۹ و اون یکی ۱۴۰۰ ) یکی جامع و اون یکی تک پایه ولی از هیچکدوم راضی نیستم جامع تستای خیلی خوبی داره و تعداد تست های خیلی کمی داره در عوض تست های تک پایه زیاده ولی همشون تو یه تیپ ان و خیلی یکنواخت و حوصله سر برن و تیپ های مختلف و سطح های مختلفی نداره...
میخوام کتاب نشر الگو رو سفارش بدم خوبه؟! مثل خیلی سبز که نیست؟؟ -
-
D D Oo marked this topic as a question on
-
-
@دانش-آموزان-آلاء این مونده بود
-
سلام ، بستگی داره به این که سطحتون در چه حدیه ..
مثلا من خودم به شخصه نشر الگو گرفتم و الان تستاش کلافم کرده
نشر الگو تستاش سخته و از نظر تنوع خیلی خوبه،درسنامش هم خیلی کامله -
سلام بچه ها من برای فیزیک یازدهم از کتابهای برادرم استفاده میکنم که هر دو خیلی سبز هستن(یکی چاپ ۹۹ و اون یکی ۱۴۰۰ ) یکی جامع و اون یکی تک پایه ولی از هیچکدوم راضی نیستم جامع تستای خیلی خوبی داره و تعداد تست های خیلی کمی داره در عوض تست های تک پایه زیاده ولی همشون تو یه تیپ ان و خیلی یکنواخت و حوصله سر برن و تیپ های مختلف و سطح های مختلفی نداره...
میخوام کتاب نشر الگو رو سفارش بدم خوبه؟! مثل خیلی سبز که نیست؟؟D Oo سلام .من ی پیشنهاد دارم براتون،امیدوارم مفید باشه.میتونید از بانک تست لرنیتو و منتا استفاده کنید.اگر دوست داشتید توضیحات بیشتری میدم
-
میخوام کتاب نشر الگو رو سفارش بدم خوبه؟! مثل خیلی سبز که نیست؟؟D Oo سرچ کنید تحلیل منابع فیزیک مردوخی ببینید با توجه سطح تون کدوم منبع براتون مناسبه ولی کلا توی درس فیزیک بهتره که منبعی میگیرید یکی پایه باشه و یکی دوازدهم(البته اگه سطح خیلی ضغیفی دارید آموزش شگفت انگیز پایه به پایه بخرید یا از فیلمای آقای یاری استفاده کنید) اگر سطحتون متوسط دو تا انتخاب دارید یکی فیزیک پایه و دوازدهم خیلی سبز که هر کدوم دو جلد هست و اون یکی هم فیزیک میکرو طلایی که تقریبا یکی هستن این دو تا ولی خیلی سبز درسنامه بیشتری داره. اگر هم سطح تون یکم قوی تره میتونید از نشر و الگو استفاده کنید که انتظار درسنامه نداشته باشد ولی تست های نشر و الگو یکم سطح بالا و واقعا خوبه و بعد از نشر و الگو هم میتونید از نردبام خیلی سبز یا سه سطحی استفاده کنید
-
سلام ، بستگی داره به این که سطحتون در چه حدیه ..
مثلا من خودم به شخصه نشر الگو گرفتم و الان تستاش کلافم کرده
نشر الگو تستاش سخته و از نظر تنوع خیلی خوبه،درسنامش هم خیلی کاملهپرستو بابایی
سطحتهم در حد خیلی خوب تا عالیه
به قول بر و بچزززز خوره فیزیکه -
D Oo سلام .من ی پیشنهاد دارم براتون،امیدوارم مفید باشه.میتونید از بانک تست لرنیتو و منتا استفاده کنید.اگر دوست داشتید توضیحات بیشتری میدم
Maryam Mousavi
لطف میکنید توضیح بدید -
D Oo سرچ کنید تحلیل منابع فیزیک مردوخی ببینید با توجه سطح تون کدوم منبع براتون مناسبه ولی کلا توی درس فیزیک بهتره که منبعی میگیرید یکی پایه باشه و یکی دوازدهم(البته اگه سطح خیلی ضغیفی دارید آموزش شگفت انگیز پایه به پایه بخرید یا از فیلمای آقای یاری استفاده کنید) اگر سطحتون متوسط دو تا انتخاب دارید یکی فیزیک پایه و دوازدهم خیلی سبز که هر کدوم دو جلد هست و اون یکی هم فیزیک میکرو طلایی که تقریبا یکی هستن این دو تا ولی خیلی سبز درسنامه بیشتری داره. اگر هم سطح تون یکم قوی تره میتونید از نشر و الگو استفاده کنید که انتظار درسنامه نداشته باشد ولی تست های نشر و الگو یکم سطح بالا و واقعا خوبه و بعد از نشر و الگو هم میتونید از نردبام خیلی سبز یا سه سطحی استفاده کنید
amir javidan ممنون آقای مردوخی کامل توضیح داده بودن
-
میخوام کتاب نشر الگو رو سفارش بدم خوبه؟! مثل خیلی سبز که نیست؟؟D Oo سلام پیشنهاد من نردبام هست
اگه در سطح متوسط مبحث رو یاد گرفتین واسه حل کردن و یاد گرفتن سوالای پیچیده تر سخت تر و سطح بالا تر حتما از نردبام استفاده کنین
.
اصلا با زدن سوالای نردبام طوری با سواد میشی که تست های دیگه برات کشک و پیش پا افتاده میشه -
آره نشر الگو خیلی خوبه. سوال تکراری نداره. همه جوره هم آدمو ورزیده میکنه. ریاضیشم خیلی خوبه
-
تو سایت چی بخونم نقد و بررسی کمک درسی های مختلف گفته شده. اونجا درباره کتابا بخونید تا راحت تر بتونید انتخاب کنید