نرسیدن به برنامه آزمون
-
سلام. دانش اموز دوازدهم تجربی هستم. قلم چی ثبت نام کردم و با توجه به برنامه فشرده دوازدهم و تست ها به اخر هفته میرسیم و میبینم هنوز یه درس از دهم یا یازدهم نخوندمو تست نزدم و به برنامه ازمون نرسیدم . واقعا موندم. توی برنامه ریزی واقعا ایراد دارم و نمیدونم دیگه باید چه تایمی خالی کنم که دهم رو هم برسونم . چیکار کنم چطور خودمو برسونم واقعا میترسم که به هدفم نرسم و از طرفی میترسم اگه دوازدهمو ول کنم مستمر و نوبتم خراب میشه و اون ۴۰ درصد معدل توی کنکور رو نگیرم مدرسمون هم واسه مدرسه اومدن حضوری خیلی حساسه. چیکار کنم چطور برسم
از طرفی پایه ضعیفی دارم
-
به درس خوندن تو ایران عادت میکنی
-
من خودم آزمون ماز میرم و مدرسه ما هم خیلی حساسه و متاسفانه دبیر های خوبی هم نداره و توی مدرسه واقعا وقت تلف میشه
از طرفی شما گفتید نمره مستمر ! نمره مستمر که مهم نیست ، اگرم خیلی والدین حساسی دارید ، مگه امتحان مستمر چقدر سخته ؟
شما باید مثلا یه روز دوازدهم بخونی یه روز دهم یا میتونی ترکیبی کار کنی مثلا یه روز زیست دهم با شیمی دوازدهم یه روز شیمی دهم با زیست دوازدهم و.. -
سلام. دانش اموز دوازدهم تجربی هستم. قلم چی ثبت نام کردم و با توجه به برنامه فشرده دوازدهم و تست ها به اخر هفته میرسیم و میبینم هنوز یه درس از دهم یا یازدهم نخوندمو تست نزدم و به برنامه ازمون نرسیدم . واقعا موندم. توی برنامه ریزی واقعا ایراد دارم و نمیدونم دیگه باید چه تایمی خالی کنم که دهم رو هم برسونم . چیکار کنم چطور خودمو برسونم واقعا میترسم که به هدفم نرسم و از طرفی میترسم اگه دوازدهمو ول کنم مستمر و نوبتم خراب میشه و اون ۴۰ درصد معدل توی کنکور رو نگیرم مدرسمون هم واسه مدرسه اومدن حضوری خیلی حساسه. چیکار کنم چطور برسم
از طرفی پایه ضعیفی دارم
Saqar Movalat
و اینکه اون 40 درصد امتحان نهاییه دیگه !
چند تا نمونه سوال حل میکنی و اینا و بعدشم مثلا اگه شما یه درسی رو تستی شو بلد باشی و خدا شده باشی خب تشریحیش که کاری نداره ! -
از طرفی پایه ضعیفی دارم
Saqar Movalat
با وجود مدرسه ، شما تایم زیادی برای خوندن ندارید نسبت به قبل ولی یه سری راهکار هستش که خب میتونه کمک کنه و خودم هم از اینا استفاده میکنم
ببینید شما باید بعد از مدرسه که اومدید خونه استراحت خیلی کوتاهی داشته باشید ، (میدونم که سخته و میدونم که دلتون میخواد بیشتر استراحت کنید ، بخوابید و غیره ولی دیگه فقط 8 9 ماه دیگه مونده و یه عمر راحتید )
خلاصه میتونید از قهوه استفاده کنید که انرژی تون رو بالاببرید و شروع کنید به مطالعه به نظر من آدم بعد از مدرسه ماکسیمم 6 ساعت میتونه بخونه ! که شاید برای رسیدن به آزمون کافی باشه
میتونید یه پارت یا یه باکس مطالعاتی اصطلاحا بزارید برای صبح زود قبل از مدرسه نمیدونم مثلا زمین شاید حوب باشه ساعت 5 بیدار شید تا 7 که میرید مدرسه یه 2 ساعت زمین بخونید
میتونید زنگ های تفریح ، یا وقتی که درس های چرتو پرت دارید مثلا مدیریت خانواده ، هویت اجتماعی ، نگارش و... یه کم بخونید که بازده خوبی نداره ولی از هیچی بهتره
و میتونید که بعضی روزا نرید مدرسه بگید مریضم یا غیره ( کلا مدرسه رو بپیچونید .)
همین ! -
Saqar Movalat
و اینکه اون 40 درصد امتحان نهاییه دیگه !
چند تا نمونه سوال حل میکنی و اینا و بعدشم مثلا اگه شما یه درسی رو تستی شو بلد باشی و خدا شده باشی خب تشریحیش که کاری نداره !@Allen-Gamer سلام ،مطمئنید تستی بلد باشیم تشریحی هم اوکی هست؟!
-
Saqar Movalat
با وجود مدرسه ، شما تایم زیادی برای خوندن ندارید نسبت به قبل ولی یه سری راهکار هستش که خب میتونه کمک کنه و خودم هم از اینا استفاده میکنم
ببینید شما باید بعد از مدرسه که اومدید خونه استراحت خیلی کوتاهی داشته باشید ، (میدونم که سخته و میدونم که دلتون میخواد بیشتر استراحت کنید ، بخوابید و غیره ولی دیگه فقط 8 9 ماه دیگه مونده و یه عمر راحتید )
خلاصه میتونید از قهوه استفاده کنید که انرژی تون رو بالاببرید و شروع کنید به مطالعه به نظر من آدم بعد از مدرسه ماکسیمم 6 ساعت میتونه بخونه ! که شاید برای رسیدن به آزمون کافی باشه
میتونید یه پارت یا یه باکس مطالعاتی اصطلاحا بزارید برای صبح زود قبل از مدرسه نمیدونم مثلا زمین شاید حوب باشه ساعت 5 بیدار شید تا 7 که میرید مدرسه یه 2 ساعت زمین بخونید
میتونید زنگ های تفریح ، یا وقتی که درس های چرتو پرت دارید مثلا مدیریت خانواده ، هویت اجتماعی ، نگارش و... یه کم بخونید که بازده خوبی نداره ولی از هیچی بهتره
و میتونید که بعضی روزا نرید مدرسه بگید مریضم یا غیره ( کلا مدرسه رو بپیچونید .)
همین !@Allen-Gamer
خیلی ممنون بابت کمکتون
راهکار هاتونو درپیش میگیرم امیدوارم به مباحث این هفته برسم🥲 -
من خودم آزمون ماز میرم و مدرسه ما هم خیلی حساسه و متاسفانه دبیر های خوبی هم نداره و توی مدرسه واقعا وقت تلف میشه
از طرفی شما گفتید نمره مستمر ! نمره مستمر که مهم نیست ، اگرم خیلی والدین حساسی دارید ، مگه امتحان مستمر چقدر سخته ؟
شما باید مثلا یه روز دوازدهم بخونی یه روز دهم یا میتونی ترکیبی کار کنی مثلا یه روز زیست دهم با شیمی دوازدهم یه روز شیمی دهم با زیست دوازدهم و..@Allen-Gamer منم قلم چی ازمون میدم
-
@Allen-Gamer هعیی
بیشتر داریم راه های مخفی برا خوندن تو حیاط مدرسه پیدا میکنیم
-
@Allen-Gamer سلام ،مطمئنید تستی بلد باشیم تشریحی هم اوکی هست؟!
Maryam Mousavi
خب ، مطمئن که نه ولی تستی که فول باشه تشریحی رو میتونی راحت تر بخونی البته این در مورد زیست صدق میکنه بقیه دروس هم تا حدودی -
@Allen-Gamer
خیلی ممنون بابت کمکتون
راهکار هاتونو درپیش میگیرم امیدوارم به مباحث این هفته برسم🥲Saqar Movalat
انشالله آزمون بعدی
منم این آزمون قشنگ نتونستم برسم