آزمون آزمایشی چی خوبه؟
-
بچه ها من کنکور تجربی میخام بدم... ی تحقیق کردم ازمون های قلمچی( بخاطر هزینه بالا و کتابهای اجباری) و گزینه دو ( زمانبندی نامناسب ازمونها) رو نمیخام شرکت کنم حالا بنظرتون آزمون گاج خوبه؟ حضوری هم داره زمامبندی خوبی هم داره ولی کیفیت سوالارو اطلاع ندارم و کارنامه رو...
-
M monika m marked this topic as a question on
-
بچه ها من کنکور تجربی میخام بدم... ی تحقیق کردم ازمون های قلمچی( بخاطر هزینه بالا و کتابهای اجباری) و گزینه دو ( زمانبندی نامناسب ازمونها) رو نمیخام شرکت کنم حالا بنظرتون آزمون گاج خوبه؟ حضوری هم داره زمامبندی خوبی هم داره ولی کیفیت سوالارو اطلاع ندارم و کارنامه رو...
monika m ماز بدید بهتره
-
هم از لحاظ هزینه
-
سوالای زیست و شیمیش نزدیک به کنکور و سطح بالا هستش
-
این پست پاک شده!
-
قلمچی فیزیکش خوبه ولی هزینش خیلی بالا هستش.
-
بودجه بندی ماز مثل قلمچی و گاج هستش
-
هر ۲ هفته یبار
-
monika m سلام،ب نظر من زیاد درگیر کیفیت سوالا نباشید چون هر جور سوالی میشه توی هر آزمون ازمایشی پیدا کرد.مهم تمرین کردنه شماست و اینکه بتونید با برنامه اون ازمون ازمایشی پیش برید و پیشرفت کنید .( بحث هزینه و تقلب کردن دیگران در ازمون های آزمایشی رو هم در نظر بگیرید).
-
monika m ماز بدید بهتره
امیرحسین 0 آخه ترجیح میدم آزمون حضوری بدم. ماز آنلاینه
-
monika m سلام،ب نظر من زیاد درگیر کیفیت سوالا نباشید چون هر جور سوالی میشه توی هر آزمون ازمایشی پیدا کرد.مهم تمرین کردنه شماست و اینکه بتونید با برنامه اون ازمون ازمایشی پیش برید و پیشرفت کنید .( بحث هزینه و تقلب کردن دیگران در ازمون های آزمایشی رو هم در نظر بگیرید).
Maryam Mousavi مرسی از پاسختون . بله درست میگین
-
Maryam Mousavi مرسی از پاسختون . بله درست میگین
monika m خواهش میکنم عزیزم
ببخشید اسمتون مونیکا هست؟
-
monika m کیفیت سوالای گاج به هیچ وجه استاندارد نیست و پر از غلط علمیه
حداقل توی زیستش ک اینطوری بوده
ولی بین تمام ازمونا
ماز خیلی ب صرفه تره
هم هزینه اش کمتره
هم کارنامه ای ک میده خیلی کامله
واسه حضوری بودنش هم از نمایندگی شهرتون بپرسین ببینین حضوری برگزارش میکنن یا ن
چون بعضی شهرا مث شهر ما حضوریه ازموناش -
monika m خواهش میکنم عزیزم
ببخشید اسمتون مونیکا هست؟
Maryam Mousavi بله
-
Maryam Mousavi بله
monika m چه اسم قشنگی
-
monika m چه اسم قشنگی
Maryam Mousavi مرسی عزیزم
️🥰
-
M monika m has marked this topic as solved on
-
از بچه های گپ اینجا منم یه سوال داشتم
پاسخنامه های تشریحی آزمون های قلمچی رو چاپی میدن یا باید از سایت کانون نگا کنیم؟@Nastaran-Aghaei من پرسیدم گفتن از پی دی افش استفاده کن
-
@Nastaran-Aghaei من پرسیدم گفتن از پی دی افش استفاده کن