صابون صابوونه زمیناا کف مییشه
-
:face_with_tears_of_joy:
ببینین چه کارایی میکنم برا جذب بازدید:face_with_tears_of_joy:اقا اینو جواب بدین کچل شدم انق فک کردم ک چرا جوابش 19 کربنه ن 20 تا
%(#5e00ff)[در ساختار یک استر بلند زنجیر دارای سه عامل استری، زنجیر های هیدروکربنی در هر سه بخش کاملا یکسان و سیر شده هستند. اگر این استر دارای 60 اتم کربن باشد، فرمول صابون جامد حاصل از آن کدام است؟]
جوابش میشه C18H37COONa
خب الان اینکه 19 کربن داره.. مگه نباید 20 تا باشه؟دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 ریاضیا تجربیا
-
M Michael Vey marked this topic as a question on
-
ببینین چه کارایی میکنم برا جذب بازدید:face_with_tears_of_joy:اقا اینو جواب بدین کچل شدم انق فک کردم ک چرا جوابش 19 کربنه ن 20 تا
%(#5e00ff)[در ساختار یک استر بلند زنجیر دارای سه عامل استری، زنجیر های هیدروکربنی در هر سه بخش کاملا یکسان و سیر شده هستند. اگر این استر دارای 60 اتم کربن باشد، فرمول صابون جامد حاصل از آن کدام است؟]
جوابش میشه C18H37COONa
خب الان اینکه 19 کربن داره.. مگه نباید 20 تا باشه؟دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 ریاضیا تجربیا
Michael Vey نه دیگ
استر بلند زنجیر داخلش یه الکل سه عاملی هست ک باید ازش ۳ تا کربن کم کنی
بعد تقسیم بر ۳ اش کنی
تعداد اتم های کربن صابونت ب دست میاد -
Michael Vey نه دیگ
استر بلند زنجیر داخلش یه الکل سه عاملی هست ک باید ازش ۳ تا کربن کم کنی
بعد تقسیم بر ۳ اش کنی
تعداد اتم های کربن صابونت ب دست میادramses kabir اهاااا راااااس میگیی
مرسی رامسس بزرگَوار -
M Michael Vey has marked this topic as solved on
-
ramses kabir اهاااا راااااس میگیی
مرسی رامسس بزرگَوارMichael Vey خواهش گزارم اقا میکایئل:)))
-
جوابش میشه C18H37COONa
این پست پاک شده!