خدا
-
سلام دیدم خیلی تایپک هست درمورد شهدا وامام زمان و.... اما درمورد دلیل تمام اینا تایپکی نیست(بود اما قفل شده بود یاام اونطوری که مد نظر من بود، نبود)
اگه کلیپی به دلتون نشسته ، اگه متنی دوست داشتید که زندگیتون ، قلبتون باهاش آروم گرفته عکسی دیدید که آرومتون کرده و دوستش داشتید به اشتراک بگذارید تا ماهم استفاده کنیم
@دانش-آموزان-آلاء
Yegane Dehqan
@N-n-good
زهرا بنده خدا
مهشید حسن زاده 0
مریم آیدی توام برام نیومد خودت بیا -
سلام دیدم خیلی تایپک هست درمورد شهدا وامام زمان و.... اما درمورد دلیل تمام اینا تایپکی نیست(بود اما قفل شده بود یاام اونطوری که مد نظر من بود، نبود)
اگه کلیپی به دلتون نشسته ، اگه متنی دوست داشتید که زندگیتون ، قلبتون باهاش آروم گرفته عکسی دیدید که آرومتون کرده و دوستش داشتید به اشتراک بگذارید تا ماهم استفاده کنیم
@دانش-آموزان-آلاء
Yegane Dehqan
@N-n-good
زهرا بنده خدا
مهشید حسن زاده 0
-
@دانش-آموزان-آلاء
Yegane Dehqan
@N-n-good
زهرا بنده خدا
مهشید حسن زاده 0
-
khoda tobe.mp3
به این وویس اگر دوس داشتین گوش بدین -
این پست پاک شده!
-
@دانش-آموزان-آلاء
Yegane Dehqan
@N-n-good
زهرا بنده خدا
مهشید حسن زاده 0
خدایا
از بد کردن آدم هایت شکایت داشتم به درگاهت
اما شکایتم را پس میگیرم
من نفهمیدم! فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت نگاهم به تو باشد
گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست معنایش این نیست که تنهایم
معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت
با تو تنهایی معنا ندارد
مانده ام تورا نداشتم چه میکردم...
پناه من -
چقدر به این تاپیک بی توجهی میشه...
نمیفهمم چرا
اسپم میشه ولی خواستم بگم دیگه نزارین اینجوری بمونه
این ورا هم بیاین :))
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
-
◗
️
◖
عاشقخداشدنسختنيست
مقدمهۍآندشواره
مقدمهۍعشقبھخدا
دلبريدنازدنياوديگراناست
مقدمهۍعشقبھخدا
گذشتنازخودوسپردناموربھاوست --
+دلبسپاریمبھش️!(:
@دانش-آموزان-آلاء
@دهم @یازدهم @دوازدهم -
◗
️◖
مَن
عاشقـے را •°
از #خدا یاد گـرفتم
همان لحظہ کہ گفت:[ صدبار اگر توبه شکستی بازآ ]
-
زنندهترین حیواناتی که من تا کنون دیده ام چاپلوسانند، آنها از دوست داشتن سر در نمیآورند و فقط تقلید عاشق شدن را میکنند.
زرتشت -
سبحانک یا لااله الا انت الغوث الغوث خلصنا من النار یا رب
منزّهى تو اى که معبودى جز تو نیست، فریاد رس فریاد رس، ما را از آتش برهان اى پروردگار من.
-
یَا مَنْ لَهُ جَلالٌ لا یُکَیَّفُ، یَا مَنْ لَهُ کَمَالٌ لا یُدْرَکُ، یَا مَنْ لَهُ قَضَاءٌ لا یُرَدُّ، یَا مَنْ لَهُ صِفَاتٌ لا تُبَدَّلُ، یَا مَنْ لَهُ نُعُوتٌ لا تُغَیَّرُ،
ای آن که شکوهش چگونگی نپذیرد، ای آن که کمالی دارد درک ناشدنی، ای آن که داوری اش بازگشت ناپذیر است، ای آن که صفاتی دارد دگرگون ناپذیر، ای آن که جلوه هایی دارد غیر قابل تغییرقسمتی از یکی از فراز های دعا جوشن کبیر
️
-
سبحانک لا علم لنا الّا ما علمتنا...
و من پشت همه وقایع سخت خدایی را دیدم که عاشقانه و محکم دستانم را گرفت...
و به من مشق عاشقی تعلیم داد..چه زیباست..نفس کشیدن در هوایی که خالقت در اتمسفر آن حیّ و حاضر است...
عشق بازی با او از تمام عالم بیشتر ارزد...
و من..خدایی را میگویم...که پشت هر داد و ستدش حکمتی نهفته و علمی مستتر است...
اگر نعمتی دهد شکرش واقع و اگر باز پس گیرد حمدش واجب..
و این اوج احترام و عشق به کار گزار هستی است...دوستت دارم مهربونم...
ای همیشه ی مطلق..