نرسیدن به برنامه
-
سلام خسته نباشید
دوستان من دستم تو تست زنی کنده و بازه ای که مشخص میکنم برای یه تعداد تست اصلا برای همشون نمیرسم. میدونم که با تمرین و تکرار زیاد راه میفتم و اینا ولی تا راه بیفتم خب معلومه یه مدت زمان میبره ولی تو همین مدتم من از برنامه روزانم یه مقدار عقب میفتم چون مجبور میشم از بازه زمانی درس های دیگه برای اون تعداد تستی که مشخص کرده بودم (زیادم نیست حالا تعداد تست ها)استفاده کنم میشه راهنماییم کنید چیکار کنم که نه از برنامه عقب بیفتم هم اینکه به اندازه کافی هم تست کار کرده باشم ؟
ممنون -
M melancholy marked this topic as a question on
-
-
سلام خسته نباشید
دوستان من دستم تو تست زنی کنده و بازه ای که مشخص میکنم برای یه تعداد تست اصلا برای همشون نمیرسم. میدونم که با تمرین و تکرار زیاد راه میفتم و اینا ولی تا راه بیفتم خب معلومه یه مدت زمان میبره ولی تو همین مدتم من از برنامه روزانم یه مقدار عقب میفتم چون مجبور میشم از بازه زمانی درس های دیگه برای اون تعداد تستی که مشخص کرده بودم (زیادم نیست حالا تعداد تست ها)استفاده کنم میشه راهنماییم کنید چیکار کنم که نه از برنامه عقب بیفتم هم اینکه به اندازه کافی هم تست کار کرده باشم ؟
ممنون@Razieh-Kosari سلام منم اینجور مشکلی داشتم که میگفتم تو یک ساعت ۵۰ تا تست بزنم هیچوقت رو ۵۰ تا نمیومد اومدم اینکارو کردم که اون بازه درسیو کوچیک تر کردم به جای که بگم بحث حرکتو بیام ۵۰ تا تست بزنم تو یک ساعت میگم تست های بحث صفحه ۱۰ تا ۱۲ فیزیکو بزنم اینجوری چون مقدار درس کمتره با چند تا تست اول دست آدم راه میفته تسلط رو اون مطلبم بیشتر میشه ۵۰ تا تست میشه تو یه ساعت زد.
-
@Razieh-Kosari سلام منم اینجور مشکلی داشتم که میگفتم تو یک ساعت ۵۰ تا تست بزنم هیچوقت رو ۵۰ تا نمیومد اومدم اینکارو کردم که اون بازه درسیو کوچیک تر کردم به جای که بگم بحث حرکتو بیام ۵۰ تا تست بزنم تو یک ساعت میگم تست های بحث صفحه ۱۰ تا ۱۲ فیزیکو بزنم اینجوری چون مقدار درس کمتره با چند تا تست اول دست آدم راه میفته تسلط رو اون مطلبم بیشتر میشه ۵۰ تا تست میشه تو یه ساعت زد.
محمد مهدی حق جو ص ۱۰ تا ۱۲ منظورم اون مبحثایه که تو این دو صفحه کتاب درسی میاد و تو کتاب تست معمولا میشن چند شاخه
-
تست تمرینی یا همون آموزشی میزنید؟بنظرم خیلی به وقت اهمیت ندین چون الان در ابتدای سال هستیم مهم اینه که یاد بگیرید و خوب تحلیل کنید.یا اینکه میتونید یک روز بدون درنظر گرفتن وقت تست بزنید و یادداشت کنید که برای هر درس چقدر وقت گرفت ازتون و برنامه تون رو باتوجه به اون بنویسید البته که هر مبحث درجه سختی خودشو داره.موفق باشید
-
محمد مهدی حق جو ص ۱۰ تا ۱۲ منظورم اون مبحثایه که تو این دو صفحه کتاب درسی میاد و تو کتاب تست معمولا میشن چند شاخه
محمد مهدی حق جو ممنونم بابت توضیحتون
-
تست تمرینی یا همون آموزشی میزنید؟بنظرم خیلی به وقت اهمیت ندین چون الان در ابتدای سال هستیم مهم اینه که یاد بگیرید و خوب تحلیل کنید.یا اینکه میتونید یک روز بدون درنظر گرفتن وقت تست بزنید و یادداشت کنید که برای هر درس چقدر وقت گرفت ازتون و برنامه تون رو باتوجه به اون بنویسید البته که هر مبحث درجه سختی خودشو داره.موفق باشید
@ik-miss بله
ممنونم از راهنماییتون
ممنون شما هم همینطور -
M melancholy marked this topic as a regular topic on
-
M melancholy marked this topic as a question on
-
M melancholy marked this topic as a regular topic on