سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
اجباری
-
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
امروز حال من اصلا خوب نیست و اونجوری که باید نتونستم درس بخونم اولین دلیلش این بود که رفتم خرید اونم خرید اجباری !!
امروز معاونمون بازنشسته شد یه معاون خیلی دلسوز ولی جدی و پر تلاش که تو هر کاری پشت بچه ها بود از هر لحاظی چه رو روحی و چه از لحاظ درسی همایتومون میکرد حالا باید خودتون بدونید چقدر از رفتنش دلگیرم
ما روزی ۸ ساعت از عمرمونو تو مدرسه ایم یعنی بیشتر از اینکه با خانواده باشم با مدیر و معاون و ... هستم .
خیلی سعی کردیم این ۸ ساعت ساعت رو کم کنیم ولی نشد
تازه معلمامونم آزمون گرفتن معلمای آقامونو
چرا؟! چون دختر و زن رئیس آموزش و پرورش اومدن مدرسه ما رئیس هم میگه تا وقتی زن و بچه من اونجان معلم آقا به اون مدرسه نمیاد (کافر همه را به کیش خود پندارد) درحالی که معلم های ما همشون پاک و شناخته شده هستن و سال هاست تو مدرسه ی سمپاد دخترانه تدریس میکنن حالا از همه اینا بگذریم که خیلی سعی کردیم درستشون کنیم ولی با وجود این رئیس نمیشه هیچ کاری کرد.
امروز زن رئیس که معاون جدید ماست و به جای معاون قبلیمون که بازنشسته شد اومده میگه باید چادر سر کنین اونم تو مدرسه ای که همه دختران ...!!
امروز به زور منو بردن و چادر برام خریدن خیلی حالم بده از این اجبار بدم میاد احساس میکنم دارن بهم زور میگن نمیتونم هیچی بخونم از وقتی از خرید اومدم دارم گریه میکنم خواهش میکنم کمکم کنید آروم شم این همه ظلم واقعا نمیشه تحمل کرد ...
چوب خدا صدا نداره بالاخره تاوان این کاراشونو پس میدن -
-
D Oo
وااا
ندیدم همچین اجباری رو تا حالا -
پرستو بابایی
اینم شانس مایه دیگه -
مدرستو عوض کن
این موضوع از بیخ و بن مشکل داره -
تجربه ثابت کرده همیشه اجبار نتیجه عکس میده
واقعا نمیدونم کجای اسلام حرف از اجبار زده؟! -
سلام عزیزم
بابت چیزی که گفتی ناراحت شدم به نظر منم این ی جور اجباره و شک نکن تو مرور زمان اثرات منفیشو نشون میدههرفردی که میاد برای این که مدیریت رو به دست بگیره معمولا سعی میکنه چندتا طرح بیاره چه خوب چ بد
ولی حواست باشه که غصه خوردن بیشاز اندازه برای ی مشکل باعث میشه نتونی منطقی تصمیم بگیری و به خودت بیشتر از همه ظلم کنی
چون سلامتی روحی و روانی تو خیلی مهم تر از وضعیت درس و مدرسه اس
قطعا که همه این ها بهم وابسته اس
ولی سعی کن این بار فکری رو کم کنی
دوتاراه وجود داره
تلاش و سازگاری
ممکنه شما نتونید چیزی رو تغییر بدین و ناچارا همرنگ بشین
اما حواست باشه که سازگاری باعث میشه کمتر غصه بخوری و حالت بد باشهو امیدارم حالت بهتر بشه
-
اینقدر سخت نگیر این موضوع برای کل بچه های مدرسه هست و فقط تو ناراحت نیستی
-
-
D Oo واقعا کارشون اشتباهه البته اگه شرایطشو دارین میتونین مدرستونو عوض کنین بعدشم تو دوران کنکور و تحصیل ازین اتفاقات زیاده و شما نباید خودتونو درگیر این حواشی کنید چیزی مهمه موفقیت تحصیلی شماست الان فقط دغدغتون درس باشه البته واسه منم ازین مشکلات پیش اومده بود البته از نوع پسرونش ولی هیچ وقت خودتونو نبازید و با قدرت ادامه بدید /موفق باشید
-
Alireza Mousavi ممنون
-
D Oo واقعا حرفی ندارم اینکه همه دختر هستن حجاب رعایت کنیم یعنی چی تو خونه وقتی مادرت خواهرت حجاب رعایت میکنی؟
بعدشم میگن مدرسه خانه دوم شماست پس ما دلمون میخواد راحت باشیمواقعا فازشون درک نمیکنم (البته به ماهم اینجوری گفتن اما ما زیاد جدی نگرفتیم)