از کی برم قلم چی و مشاوره
-
سلامممم شب همگی بی فکر(:
الان من دهم تجربی هستم
بنظرتون از امسال برم قلم چی؟!
مشاوره و برنامه ریزی بگیرم؟ -
سلام، وقتتون بخیر
هرچی زودتر شروع کنید بهتره، همین الان حتما با یه برنامه منسجم و قوی شروع کنید و درسای این پایتون رو کامل بخونید تا تو سال کنکور راحت تر باشید، من واقعا الان دوست داشتم دهم بودم و شروع میکردم، شما الان به راحتی میتونید به رتبه های زیر 100 فکر کنید و با آرامش خاطر براش تلاش کنید بدون هیچ فشاری، پس از همین الان جدی شروع کنید و اگر آزمون برید هم قطعا فوق العاده است. -
سلامممم شب همگی بی فکر(:
الان من دهم تجربی هستم
مشاوره و برنامه ریزی بگیرم؟@Mahdiyeh-Jamshidi سلام شب شماهم بخیر.
آزمون ثبت نام کنید
اما خب قلمچی هزینش زیاده آزمونای دیگم هستن که میتونید دهم و یازدهم اونارو ثبت نام کنید و دوازدهم اگر خواستین قلمچی رو برید
البته که تفاوت چندانی بین قلمچی و آزمونای معروف دیگه نیست به نظر من!
و برای مشاوره هم اقدام کنید اینجوری خیلی کارتون بهتر پیش میره! -
قلم چی مزیتی که داره اینه که جامعه آماریش زیادتره نسبت به بقیه آزمون های دیگه؛ که نمای نزدیک تری نسبت به کنکور داشت. الان دیگه به لطف تقلب های بسیار زیادی که تو آزمون قلم چی هست، این جامعه آماری به درد نمیخوره. دوستمون تو کامنت قبلی هم گفتن که فرق زیادی بین آزمون های جامع در دسترس نیست، که درسته. حتی به نظرم آزمون های دیگه شاید استاندارد تر هم باشن. بهتره خودتون هم یه تحقیق بکننین بعد برای آزمون ها ثبت نام کنین.
-
سلامممم شب همگی بی فکر(:
الان من دهم تجربی هستم
مشاوره و برنامه ریزی بگیرم؟@Mahdiyeh-Jamshidi در از کی برم قلم چی و مشاوره گفته است:
سلامممم شب همگی بی فکر(:
الان من دهم تجربی هستم
مشاوره و برنامه ریزی بگیرم؟https://forum.alaatv.com/topic/52259/چرا-مشاوره-نگیریم?_=1666465458792
-
سلامممم شب همگی بی فکر(:
الان من دهم تجربی هستم
مشاوره و برنامه ریزی بگیرم؟@Mahdiyeh-Jamshidi در از کی برم قلم چی و مشاوره گفته است:
سلامممم شب همگی بی فکر(:
الان من دهم تجربی هستم
مشاوره و برنامه ریزی بگیرم؟https://forum.alaatv.com/topic/54260/یک-بار-برای-همیشه-کدوم-آزمون?_=1666465458800
-
ممنون بابت پاسخگویی همتون
🥲
فقط اینکه شهر ما فقط قلم چی رو داره
و اینکه مشاوره ها زیاد خوب نیست متاسفانه
گروه آموزشی ماز چطوره ؟ -
سلام، وقتتون بخیر
هرچی زودتر شروع کنید بهتره، همین الان حتما با یه برنامه منسجم و قوی شروع کنید و درسای این پایتون رو کامل بخونید تا تو سال کنکور راحت تر باشید، من واقعا الان دوست داشتم دهم بودم و شروع میکردم، شما الان به راحتی میتونید به رتبه های زیر 100 فکر کنید و با آرامش خاطر براش تلاش کنید بدون هیچ فشاری، پس از همین الان جدی شروع کنید و اگر آزمون برید هم قطعا فوق العاده است.مهسا استوار
سلام دوباره به مهسا جان ممنون بابت راهنماییت
خب من اگه بخوام توضیح کلی بدم
محروم ترین منطقه از جنوب ایران هستم یه جورایی اون ته ته نقشه ایران
از لحاظ آموزشی نمتونم بگم ضعیفه ولی اونقدراهم خوب نیست و فقط نباید بع کلاس درس اکتفا کرد
قلم چی ثبت نام کنم بهتره چون از اونطرفم شاید تونستم یه مشاوره خوب پیدا کنم
نظرشما چیه -
ممنون بابت پاسخگویی همتون
🥲
فقط اینکه شهر ما فقط قلم چی رو داره
و اینکه مشاوره ها زیاد خوب نیست متاسفانه
گروه آموزشی ماز چطوره ؟@Mahdiyeh-Jamshidi من آزمون ماز میدم
فرق چندانی ندارن
ولی قلم چی چون معروف ترینه بیشتر اونو ثبت نام میکنن
من ماز ثبت نام کردم و راضیم...
واسه مشاوره هم موسسه سیب ترش مشاورای خوبی داره -
@Mahdiyeh-Jamshidi در از کی برم قلم چی و مشاوره گفته است:
سلامممم شب همگی بی فکر(:
الان من دهم تجربی هستم
مشاوره و برنامه ریزی بگیرم؟https://forum.alaatv.com/topic/54260/یک-بار-برای-همیشه-کدوم-آزمون?_=1666465458800
@Farzam-Yousefi
سلام با این وجود که شما گفتین
مشاور بدرد نمیخوره یعتی خودمون باید برنامه ریزی کنیم
خب مشکل اینجاست من نمیدونم چجوری برنامه ریزی کنم که خوب از آب دربیاد یعنی همه رو بتونم انجام بدم متناسب خودم باشه اینارو نمیدونم
️
و دوم درمورد موسسه های آزمون که گفتین اینجا فقط قلم چی هس بقیه که مجازیه نمیدونم بتونم شرکت کنم یا نه -
@Farzam-Yousefi
خب مشکل اینجاست من نمیدونم چجوری برنامه ریزی کنم که خوب از آب دربیاد یعنی همه رو بتونم انجام بدم متناسب خودم باشه اینارو نمیدونم
️
و دوم درمورد موسسه های آزمون که گفتین اینجا فقط قلم چی هس بقیه که مجازیه نمیدونم بتونم شرکت کنم یا نه@Mahdiyeh-Jamshidi در رابطه با مشاور باید بگم من با وجود علاقه به درس نمی تونم به صورت خودجوش
بخونم یعنی خودم نمی تونم باید یکی هُلم بده یکی نظارت داشته باشه بهم
شما اگر خودتون می تونید نیازی به مشاور ندارید -
@Mahdiyeh-Jamshidi من آزمون ماز میدم
فرق چندانی ندارن
ولی قلم چی چون معروف ترینه بیشتر اونو ثبت نام میکنن
من ماز ثبت نام کردم و راضیم...
واسه مشاوره هم موسسه سیب ترش مشاورای خوبی داره@زهرا-محمدی-4
اینکه الان من گیج شدم کدوم برم کدوم نرم
یعنی کدوم برای من بهتره
مثلا برم قلم چی بعد پول بدم خوب نشه
یا همین ماز
واقعا نمیدونم -
@زهرا-محمدی-4
یعنی کدوم برای من بهتره
یا همین ماز
واقعا نمیدونم@Mahdiyeh-Jamshidi به نظر من شما که دهمی هستید دهم و یازدهم رو یه آزمون دیگه ثبت نام کنید و دوازدهمتون رو قلمچی...
البته گفتم من که پشت کنکوری هستم قلمچی ثبت نام نکردم چون چیزای خوبی نشنیده بودم راجع بهش -
@زهرا-محمدی-4
یعنی کدوم برای من بهتره
یا همین ماز
واقعا نمیدونم@Mahdiyeh-Jamshidi بیشتر مهم آزمون دادنه، قلمچی هم مزیتش به حضگری بودن آزمونا شه که شرایط کنکور رو شبیه سازی میکنه و باعث میشه مهارت آزمون زدن پیدا کنید چ، چون مهارت پیدا کردن تو آزمون دادن کار یه روز و دو روز نیست باید یه مدت انجام بدیم تا مسلط بشیم
-
@Farzam-Yousefi
️
و دوم درمورد موسسه های آزمون که گفتین اینجا فقط قلم چی هس بقیه که مجازیه نمیدونم بتونم شرکت کنم یا نه@Mahdiyeh-Jamshidi
خب باید با آزمون و خطا قلق رو به دست بیارین
یا از این کارگاه های رایگان کلاسینو که مشاورا یاد میدن
فقط حواستون باشه از مطالبش استفاده کنید نه اینکه ذهنتون رو شستشو بدن که برید مشاوره بگیرید(ترجیحا میثم فتحی) نکات خوبی رو میگه -
@Farzam-Yousefi
️
و دوم درمورد موسسه های آزمون که گفتین اینجا فقط قلم چی هس بقیه که مجازیه نمیدونم بتونم شرکت کنم یا نه@Mahdiyeh-Jamshidi در از کی برم قلم چی و مشاوره گفته است:
@Farzam-Yousefi
️
و دوم درمورد موسسه های آزمون که گفتین اینجا فقط قلم چی هس بقیه که مجازیه نمیدونم بتونم شرکت کنم یا نهآزمون هم لطفا با فکر خودتون ثبت نام کنید
من به شخصه عاشق مازم چون پاسخنامه های فوق العاده خفنی دارن
ولی شاید یکی با بانک تست گزینه دو که همراه آزمونه و کلا با تم گزینه دو حال کنه
تو این چند تا آزمون معتبر هر کدوم که دوس داشتین و سطحش بهتون میخورد برید
نه آزمونی که یکی دیگه باهاش موفق شده -
@Mahdiyeh-Jamshidi
خب باید با آزمون و خطا قلق رو به دست بیارین
یا از این کارگاه های رایگان کلاسینو که مشاورا یاد میدن
فقط حواستون باشه از مطالبش استفاده کنید نه اینکه ذهنتون رو شستشو بدن که برید مشاوره بگیرید(ترجیحا میثم فتحی) نکات خوبی رو میگه@Farzam-Yousefi
مرسیییییییییییی -
@Mahdiyeh-Jamshidi بیشتر مهم آزمون دادنه، قلمچی هم مزیتش به حضگری بودن آزمونا شه که شرایط کنکور رو شبیه سازی میکنه و باعث میشه مهارت آزمون زدن پیدا کنید چ، چون مهارت پیدا کردن تو آزمون دادن کار یه روز و دو روز نیست باید یه مدت انجام بدیم تا مسلط بشیم
-
@Mahdiyeh-Jamshidi به نظر من شما که دهمی هستید دهم و یازدهم رو یه آزمون دیگه ثبت نام کنید و دوازدهمتون رو قلمچی...
البته گفتم من که پشت کنکوری هستم قلمچی ثبت نام نکردم چون چیزای خوبی نشنیده بودم راجع بهش@زهرا-محمدی-4
از شماهم ممنونم️