کتاب های قلم چی
-
سلام دوستان برای قلم چی بهتون چه کتاب هایی دادن مگه نباید واسه هردرس اختصاصی یه کتاب پرتکرار و یه کتاب آبی بدن؟؟
-
@سینا-بیات من گفتم کتاب نمیخوام فقط واسه آزمون میخوام ثبت نام کنم گفتن نمیشه باید حتما پول کتابارو هم پرداخت کنید الان فقط یه ریاضی و فیزیک دادن
-
@سینا-بیات من گفتم کتاب نمیخوام فقط واسه آزمون میخوام ثبت نام کنم گفتن نمیشه باید حتما پول کتابارو هم پرداخت کنید الان فقط یه ریاضی و فیزیک دادن
-
Alireza Mh چه کتاب هایی بهت دادن و چقدر پرداخت کردی؟
@سینا-بیات حدودا۳۳۰۰،ریاضی پرتکرار و فیزیک آبی
-
@سینا-بیات حدودا۳۳۰۰،ریاضی پرتکرار و فیزیک آبی
Alireza Mh
برو توی سایت کانون و ببین توی شهرت، قیمت هر آزمون چقدر هست و با اون اضافه مبلغی که برای حضوری باید پرداخت کنی جمع کن و در تعداد آزمون ها ضرب کن، بعد از این پولی که پرداخت کردی کم کن تا ببینی چقدر پول برای کتاب دادی، با توجه به چیزی هم که توی سایت کانون دیدم، قیمت کتاب ریاضی پرتکرار و فیزیک آبی روی هم حدود 250 هزارتومان هست -
سلام دوستان برای قلم چی بهتون چه کتاب هایی دادن مگه نباید واسه هردرس اختصاصی یه کتاب پرتکرار و یه کتاب آبی بدن؟؟
Alireza Mh به منم هیچی ندادن
-
Alireza Mh
برو توی سایت کانون و ببین توی شهرت، قیمت هر آزمون چقدر هست و با اون اضافه مبلغی که برای حضوری باید پرداخت کنی جمع کن و در تعداد آزمون ها ضرب کن، بعد از این پولی که پرداخت کردی کم کن تا ببینی چقدر پول برای کتاب دادی، با توجه به چیزی هم که توی سایت کانون دیدم، قیمت کتاب ریاضی پرتکرار و فیزیک آبی روی هم حدود 250 هزارتومان هست@سینا-بیات یعنی باید همین مبلغ توی سایتو ازما بگیرن؟منموقع ثبت نام بهشون گفتم گفت قیمتا با توی سایت فرق میکنه...الان اینجوری که حساب کردم اون پول اضافی که گرفتن باید ۹۰۰کتاب میدادن
-
@سینا-بیات یعنی باید همین مبلغ توی سایتو ازما بگیرن؟منموقع ثبت نام بهشون گفتم گفت قیمتا با توی سایت فرق میکنه...الان اینجوری که حساب کردم اون پول اضافی که گرفتن باید ۹۰۰کتاب میدادن
-
Alireza Mh به منم هیچی ندادن
D Oo شهر من(قم) دو تا نمایندگی قلم چی داره، من و دوستام توی نمایندگی های مختلف ثبت نام کرده بودیم، از من همون مبلغی که در سایت درج شده بود رو گرفتن، ولی برای دوستم 500 تومن مبلغ اضافه کشیده بودن و به همون مقدار هم بهش کتاب داده بودن، ولی نکته جالب این دوستمون این هست که مبلغ زیادی روی ثبت نامش کشیدن ولی بهش اونقدر کتاب ندادن