شیمی یازدهم
-
M mlika hoveida marked this topic as a question on
-
mlika hoveida در شیمی یازدهم گفته است:
سلام بچه ها میشه جواب این سوال رو با ذکر دلیل بگید
تجربیا
ریاضیاالف در هر دوره با افزایش عدد اتمی (یعنی از چپ به راست به عبارتی از گاز های نجیب به سمت فلز های قلیایی )واکنش پذیری ابتدا کاهش و سپس افزایش میابد(پس این مورد درسته)
ب مگه موقع تولید سدیم کلرید پرتویی منتشر میشه؟(توی واکنش شناسایی آهن با تولید سدیم کلرید پرتویی تولید شد؟!)
ج عنصر x سیلسیمه (شبه فلز)و عنصر mکرومه (فلز) که خواص شیمیایی برابری ندارند
د هم ژرمانیم و هم سیلسیم شبه فلزند و الکترون به اشتراک میزارند (این مورد هم غلطه )
پس از نظر من یک مورد صحیحه
-
تجربیا
ریاضیاالف در هر دوره با افزایش عدد اتمی (یعنی از چپ به راست به عبارتی از گاز های نجیب به سمت فلز های قلیایی )واکنش پذیری ابتدا کاهش و سپس افزایش میابد(پس این مورد درسته)
ب مگه موقع تولید سدیم کلرید پرتویی منتشر میشه؟(توی واکنش شناسایی آهن با تولید سدیم کلرید پرتویی تولید شد؟!)
د هم ژرمانیم و هم سیلسیم شبه فلزند و الکترون به اشتراک میزارند (این مورد هم غلطه )
omid ostadi
معذرت می خوام ،ولی...
من فکر می کنم که قسمت الف غلطه ؛چون هر چی از سمت گاز های نجیب به سمت فلز های قلیایی میایم واکنش پذیری بیشتر میشه
اینطور که گاز های نجیب از اسمشون پیداست ،واکنش پذیری خیلی کمی دارن و خب هر چی به سمت چپ بریم این واکنش پذیری بیشتر میشه -
omid ostadi
معذرت می خوام ،ولی...
من فکر می کنم که قسمت الف غلطه ؛چون هر چی از سمت گاز های نجیب به سمت فلز های قلیایی میایم واکنش پذیری بیشتر میشه
اینطور که گاز های نجیب از اسمشون پیداست ،واکنش پذیری خیلی کمی دارن و خب هر چی به سمت چپ بریم این واکنش پذیری بیشتر میشهپرستو بابایی نه بابا فدااا سرت
دو تا سوال
1- واکنش پذیر ترین نافلز چه عنصریه؟2-واکنش پذیری فلوئور بیشتره یا اکسیژن؟
گرفتی؟؟
-
omid ostadi
معذرت می خوام ،ولی...
اینطور که گاز های نجیب از اسمشون پیداست ،واکنش پذیری خیلی کمی دارن و خب هر چی به سمت چپ بریم این واکنش پذیری بیشتر میشهاین پست پاک شده! -
پرستو بابایی نه بابا فدااا سرت
دو تا سوال
1- واکنش پذیر ترین نافلز چه عنصریه؟2-واکنش پذیری فلوئور بیشتره یا اکسیژن؟
گرفتی؟؟
omid ostadi
آها بله فهمیدم ،ممنون -
تجربیا
omid ostadi پاسخنامه مورد دوم رو هم صحیح در نظر گرفته
-
M mlika hoveida has marked this topic as solved on
-
@Farzam-Yousefi متشکر