Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. چرا اون چیزی که من می‌خوام( فعلا ) نشده ؟
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
منبع دوم
Zaahra._.Z
سلام بچه ها طبق تجربه تون کدوم یکی از این منابع بهترن و پرکاربرد تر؟ و اینکه توی درس فیزیک تک‌پایه جامع بخرم یا صرفا یازدهمش رو بخرم؟ ای کیو یا نردبام حسابان ای کیو یا نردبام فیزیک ۲ ای کیو یا نردبام فیزیک پایه مرسی از کمکتوننن @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @Comrade @Aqua @GharibehGomnam2 ببخشید شما سه نفر رو منشن کردم چون ریاضی بودین و امسال کنکور داشتین حس میکنم واقعا میدونید
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی

چرا اون چیزی که من می‌خوام( فعلا ) نشده ؟

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل شده مشاوره تحصیلی
یازدهممشاوره تحصیلیفارغ التحصیلانپیشرفت
31 دیدگاه‌ها 7 کاربران 640 بازدیدها 7 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Mahdi_3M Mahdi_3

@محمد-مهدی-کاووسی
    اگه اشتباه نکنم تو یه تاپیک دیگه دیدم گفتی المپیادی هستی،اگه دلیل استرست المپیاده خب ولش کن بچسب به کنکورت،اما اگه کنکوره باید بهت بگم که استرست بسیار بی جاست😂
    شل کن بابا امسال باید هم درس بخونی هم عشق و حال کنی،من نمیدونم چجوری وقت کم میاری با اینکه تفریح نمیکنی اما اگه برنامه ریزیت درست باشه هم میتونی کامل و درست درس بخونی هم روزی حداقل دو ساعت تفریح کنی.
    اگه مشکل از برنامه ریزی کردنته مشاور بگیر
    از آبان امسال تا خرداد ۱۴۰۳ بییییست ماه فرصت داری
    تو این بیست ماه میتونی هر مبحثو ده بار بخونی و جمع بندی کنی چرا فکر میکنی وقتت کمه😂

mahdi.ekM آفلاین
    mahdi.ekM آفلاین
    mahdi.ek
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@mahdi-najafi-2 من هم دارم برای المپیاد ریاضی کم و بیش ناامیدانه میخونم ( چون حقیقتا نمیتونم زیاد وقت بذارم ! ) هم درسا مدرسه و هم کنکور 🤣🤣

for shine

Mahdi_3M 1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • mahdi.ekM mahdi.ek

@mahdi-najafi-2 من هم دارم برای المپیاد ریاضی کم و بیش ناامیدانه میخونم ( چون حقیقتا نمیتونم زیاد وقت بذارم ! ) هم درسا مدرسه و هم کنکور 🤣🤣

Mahdi_3M آفلاین
      Mahdi_3M آفلاین
      Mahdi_3
      ریاضی

@محمد-مهدی-کاووسی
      ببین مهم ترین چیز برنامه ریزیه
      با برنامه ریزی درست میتونی همشونو با هم جلو ببری
      پس اصلا خودتو سرزنش نکن که چرا دیر شروع کردم چون همین الان که تو فکر میکنی دیر شروع کردی خیلی از رقیبات اصلا شروع نکردن :)))
      برنامه ریزی یاد بگیر،از صفر تا صد های آلا استفاده کن و تفریح رو اصلا فراموش نکن،اینم سه پند آخر از من به تو😂

شهر از صـבا پر است
      ولے از سخن، تهی....

mahdi.ekM 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • Mahdi_3M Mahdi_3

@محمد-مهدی-کاووسی
        ببین مهم ترین چیز برنامه ریزیه
        با برنامه ریزی درست میتونی همشونو با هم جلو ببری
        پس اصلا خودتو سرزنش نکن که چرا دیر شروع کردم چون همین الان که تو فکر میکنی دیر شروع کردی خیلی از رقیبات اصلا شروع نکردن :)))
        برنامه ریزی یاد بگیر،از صفر تا صد های آلا استفاده کن و تفریح رو اصلا فراموش نکن،اینم سه پند آخر از من به تو😂

mahdi.ekM آفلاین
        mahdi.ekM آفلاین
        mahdi.ek

@mahdi-najafi-2 میدونی من ظرفیت روزانه ده ساعت خوندن رو هم حتی دارم و توانشو دارم ولی محدودیت ها و اینکه خوب بلد نیستم برنامه ریزی کنم برام مشکل ایجاد کرده
        ولی دارم با مشاوره مدرسمون برای برنامه ریزی مشورت میکنم و دارن کمکم می‌کنن

for shine

آرمین عنصرپورآ Mahdi_3M 3 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • mahdi.ekM mahdi.ek

@mahdi-najafi-2 میدونی من ظرفیت روزانه ده ساعت خوندن رو هم حتی دارم و توانشو دارم ولی محدودیت ها و اینکه خوب بلد نیستم برنامه ریزی کنم برام مشکل ایجاد کرده

آرمین عنصرپورآ آفلاین
          آرمین عنصرپورآ آفلاین
          آرمین عنصرپور
          فارغ التحصیلان آلاء

@محمد-مهدی-کاووسی بهترین مشاور خودتی چون خودت خودتو بیشتر از همه میشناسی راستی این مشاورای مدسه یکم چرت و پرت میگن بدتر گمراهت میکنن

1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • mahdi.ekM mahdi.ek

آرمین عنصرپورآ آفلاین
            آرمین عنصرپورآ آفلاین
            آرمین عنصرپور
            فارغ التحصیلان آلاء

@محمد-مهدی-کاووسی راستی قدرت تحلیل مسعله داری یا میتونی سوال های ریاضی و فیزیک رو درک کنی؟

mahdi.ekM 1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • mahdi.ekM mahdi.ek

Mahdi_3M آفلاین
              Mahdi_3M آفلاین
              Mahdi_3
              ریاضی

@محمد-مهدی-کاووسی
              برنامه ریزی درست صد درصد خیلی کمکت میکنه
              و اینم بگم حالا حتما نیاز نیست از الان روزی ده ساعت بخونی،مصاحبه رتبه برترای آلا رو نگاه بکنی اکثرا سال دهم یازدهم زیر پنج ساعت مطالعه داشتن،دهم و یازدهم در حدی که فقط مباحث پایه رو مسلط باشی روشون کافیه.
              آدما همیشه حسرت گذشته رو میخورن،منِ دوازدهمی میگم یازدهم چقدر خوب بود فقط درسای پایه رو میخوندی دغدغه کنکور نداشتی شمای یازدهمی هم میگی کاش دهم بودم زودتر شروع میکردم :))
              خلاصه سخت نگیر

شهر از صـבا پر است
              ولے از سخن، تهی....

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • آرمین عنصرپورآ آرمین عنصرپور

@محمد-مهدی-کاووسی راستی قدرت تحلیل مسعله داری یا میتونی سوال های ریاضی و فیزیک رو درک کنی؟

mahdi.ekM آفلاین
                mahdi.ekM آفلاین
                mahdi.ek
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط mahdi.ek انجام شده

آرمین عنصرپور یسری مباحث شیمی و فیزیک اصلا 😂 در حدی که میتونم سواله رو حل کنما ولی اصلا نمی‌دونم چی میخواد ،‌ فرمول ها مختلف رو فقط پیاده میکنم ( ولی می‌دونم کدوم فرمول برای چه نوع تیپ مسئله ای هست )

for shine

آرمین عنصرپورآ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • mahdi.ekM mahdi.ek

آرمین عنصرپور یسری مباحث شیمی و فیزیک اصلا 😂 در حدی که میتونم سواله رو حل کنما ولی اصلا نمی‌دونم چی میخواد ،‌ فرمول ها مختلف رو فقط پیاده میکنم ( ولی می‌دونم کدوم فرمول برای چه نوع تیپ مسئله ای هست )

آرمین عنصرپورآ آفلاین
                  آرمین عنصرپورآ آفلاین
                  آرمین عنصرپور
                  فارغ التحصیلان آلاء

@محمد-مهدی-کاووسی اینجوری بده خیلی بده تایم کم میاد تو بعضی تستا اگه بخوای جا گزاری کنی البته تست های فیزیک یازدهم 90 درصد با جای گزاری راه میوفته کارت ولی اونا هم تفهیمی دارن مخصوصا توی فصل 3 و 4

mahdi.ekM 2 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • mahdi.ekM mahdi.ek

سلام من خیلی وقته بازی نکردم
                    فیلم ندیدم
                    آهنگ گوش نکردم
                    بیرون برای گردش و خوش گذرونی نرفتم
                    فقط هم درس نمیخونم اصلا حتی وقت کم میارم زمان خیلی سریع میگذره
                    حس میکنم برای کنکور ۱۴۰۳ باید زودتر تابستون دهم شروع میکردم و اشتباه کردم که دهم رو برای کنکور نخوندم
                    ولی با همه این حرفا
                    من نتیجه دلخواهمو هنوز نگرفتم.
                    اینستاگرام ، واتساپ ، تلگرام ، یوتیوب خیلی وقته داخل یکیشون هم نرفتم از وقتی که فیلتر شدن حتی یک ثانیه ، فیلتر شکن هم ندارم روی برنامم هم برنامه خاصی ندارم
                    ولی نمی‌دونم چرا نمیشه
                    این وضعیتی نیست که من دوست دارم ، این اون خواسته من نیست ، خیلی ناراحتم می‌کنه ، رنجم میده اینکه هنوز اون اتفاق دلخواهن برام نیفتاده
                    پیشرفت ؟ میتونم بگم نسبت به پارسال ۱۵۰ درصد !! ولی من خیلی خیلی بیشتر این از خودم می‌خوام ، اون وضعیت دلخواهم خیلی فراتره

Erfan_JvNE آفلاین
                    Erfan_JvNE آفلاین
                    Erfan_JvN
                    تجربی

@محمد-مهدی-کاووسی رشته ریاضی هستی داری میگی از یازدهم دارم خوب میخونم و درگیر حواشی هم با این اوصاف نمیشی و...بعد میگی باید از دهم شروع میکردم🤨
                    تو رشته تجربی طرف 5 ماه مونده رتبه 2 رقمی آورده که رقابت تو تجربی از ریاضی سخت تره اونوق شما تو رشته ریاضی با این اوصاف فقط داری شوخی میکنی...شما اگه همینو جلو برید و نتیجه خودتونو تو آزمونا و... با تکنیک های آزمون و حفظ زمان و البته آموزش اصولی در حد خوبی حفظ کنید باید به تک رقمی حتی فکر کنید! دیر شروع کردم یک جور بهونه دادن به ذهنه که ادامه نده که خیلیا درگیرش میشن.
                    موفق و پیروز باشید🌱

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • Mani TaghaviM آفلاین
                      Mani TaghaviM آفلاین
                      Mani Taghavi
                      دانش آموزان آلاء

مود من راجع به این پست دقیقا مود هادیان فرد تو عکس پروفایلمع😂🫂

رو به جلو همچنان مُصِر

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      3

@محمد-مهدی-کاووسی اینجوری بده خیلی بده تایم کم میاد تو بعضی تستا اگه بخوای جا گزاری کنی البته تست های فیزیک یازدهم 90 درصد با جای گزاری راه میوفته کارت ولی اونا هم تفهیمی دارن مخصوصا توی فصل 3 و 4

mahdi.ekM آفلاین
                        mahdi.ekM آفلاین
                        mahdi.ek

آرمین عنصرپور چکارش کنم ؟

for shine

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0

mahdi.ekM آفلاین
                          mahdi.ekM آفلاین
                          mahdi.ek

آرمین عنصرپور راهی هست تا درستش کنم

for shine

آرمین عنصرپورآ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • mahdi.ekM mahdi.ek

آرمین عنصرپور راهی هست تا درستش کنم

آرمین عنصرپورآ آفلاین
                            آرمین عنصرپورآ آفلاین
                            آرمین عنصرپور
                            فارغ التحصیلان آلاء

@محمد-مهدی-کاووسی اموزشای اقای یاری صد درصد کمکت میکنه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • mahdi.ekM mahdi.ek

سلام من خیلی وقته بازی نکردم
                              فیلم ندیدم
                              آهنگ گوش نکردم
                              بیرون برای گردش و خوش گذرونی نرفتم
                              فقط هم درس نمیخونم اصلا حتی وقت کم میارم زمان خیلی سریع میگذره
                              حس میکنم برای کنکور ۱۴۰۳ باید زودتر تابستون دهم شروع میکردم و اشتباه کردم که دهم رو برای کنکور نخوندم
                              ولی با همه این حرفا
                              من نتیجه دلخواهمو هنوز نگرفتم.
                              اینستاگرام ، واتساپ ، تلگرام ، یوتیوب خیلی وقته داخل یکیشون هم نرفتم از وقتی که فیلتر شدن حتی یک ثانیه ، فیلتر شکن هم ندارم روی برنامم هم برنامه خاصی ندارم
                              ولی نمی‌دونم چرا نمیشه
                              این وضعیتی نیست که من دوست دارم ، این اون خواسته من نیست ، خیلی ناراحتم می‌کنه ، رنجم میده اینکه هنوز اون اتفاق دلخواهن برام نیفتاده
                              پیشرفت ؟ میتونم بگم نسبت به پارسال ۱۵۰ درصد !! ولی من خیلی خیلی بیشتر این از خودم می‌خوام ، اون وضعیت دلخواهم خیلی فراتره

ا آفلاین
                              ا آفلاین
                              امیر رشیدیان
                              دانش آموزان آلاء

@محمد-مهدی-کاووسی
                              اینکه منتظر باشی یه دفعه همه چی حل بشه غیر ممکن ولی در اینکه نه بازی میکنی نه بیرون میری نه...... یکی از نیاز های بشر که بقا هستش رو از بین بری من جای تو از این زندگی یک نواخت خسته شدم
                              ولی کم کم پیشرفت صورت میگیره یعنی انتظارت رو یه کم بیار پایین و بعد ببر بالا

امیررضا رشیدیان
                              ۲۹\۷\۱۴۰۱

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • mahdi.ekM mahdi.ek

Patima Moinaldini
                                من ۹۰درصد چیزایی که بنظر خودم تفریحن بنظرم اشتباهه برای همین به خودم اعتماد ندارم
                                اشتباهات سال دهمم رو انگار نمی‌خوام تکرار کنم !

MoonchildM آفلاین
                                MoonchildM آفلاین
                                Moonchild

@محمد-مهدی-کاووسی اول اینکه ب خودت اعتماد داشته باش ...
                                چند تا تفریح کوتاه دقیقه و مفید برای خودت بریز
                                مثلا اینها تفریح های منه
                                من یک پلی لیست پنجاه تایی از اهنگ های مورد علاقم دارم اگر
                                یک ساعت درس بخونم میتونم یکی رو انتخاب کنم گوش بدم
                                اگ دوساعت بخونم میتونم سه تا رو انتخاب کنم
                                شاید خیلی بچه گونه بیاد ولی من برای دو تا اهنگ بیشتر یک ساعت بیشتر درس میخونم
                                و واسه ی خودم شرط میزارم اگ برنامه روزت رو کامل انجام دادی میتونی بری یک ساعت کامل بشینی و زبان بخونم =>>>>>>و این بهترین تفریح روزه
                                و اگر من در هفته بالا تر از۸۰ ساعت درس بخونم میتونم آخر هفته بشینم برنامه ی مورد علاقم رو نگاه کنم من ران بی تی اس نگاه میکنم
                                تو ب جاش با دوستات برو بیرون یا اصن فوتبال نگاه کن یا هرچیز دیگه
                                ب خودت سخت نگیر تو یازدهمیییی هستییی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                3
                                • mahdi.ekM mahdi.ek

آرمین عنصرپور دست خوش 😂🤣برادر ظاهراً تو دنیا به یورته 😐😂 منو بگو چقدر حرص میخورم مثلا : ای وای مهر تموم شد من هنوز تست ها فصل اول فیزیک رو تموم نکردم 😂 من هدفم یکم بزرگه ، به خودم قول دادم به دستش بیارم 😄📚💚I can

MoonchildM آفلاین
                                  MoonchildM آفلاین
                                  Moonchild

@محمد-مهدی-کاووسی همه ی ما هدف بزرگ بزرگ برای خودمون داریم برای رضای خدا ک موش نمگیریم اینجوری پیش بری ب خودت احساساتت روحیه ات ضربه میزنی همین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • mahdi.ekM mahdi.ek marked this topic as a question on
                                  • mahdi.ekM mahdi.ek has marked this topic as solved on
                                  پاسخ
                                  • پاسخ به عنوان موضوع
                                  وارد شوید تا پست بفرستید
                                  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                  • بیشترین رای ها

• 1
                                  • 2
                                  • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                  • اولین پست