دنای خطی پروکاریوت !
-
سلام ، داشتم جزومو میخوندم دیدم که نوشتم :
در دنای خطی پروکاریوت تعداد نقاط پایان از آغاز بیشتره .
الان نمی فهمم چرا همچین چیزی رو نوشتم ، اصلا توی پروکاریوت دنای خطی هم داریم ؟
@تجربیا
@Soniaaa@Allen-Gamer
سلام داشتنشو که داریم موقع همانند سازی دنای حلقوی تو پروکاریوت وقتی هنوز همانند سازی ب اتمام نرسیده
دنای خطی دیده میشه
ولی خب اینکه نوشتین نقاط پایان بیشتر از آغاز هست رو متوجه نشدم -
@Allen-Gamer
سلام داشتنشو که داریم موقع همانند سازی دنای حلقوی تو پروکاریوت وقتی هنوز همانند سازی ب اتمام نرسیده
دنای خطی دیده میشه
ولی خب اینکه نوشتین نقاط پایان بیشتر از آغاز هست رو متوجه نشدم@Soniaaa
خب شاید اون بوده مثلا یوکاریوت ، اون وقت چی ؟یا یا شاید بوده در دنای حلقوی پروکاریوت اون وقت چی ؟
لطفا برام توضیح بدید ، میخوام بدونم آیا من چیزی مصرف میکنم -
@Soniaaa
خب شاید اون بوده مثلا یوکاریوت ، اون وقت چی ؟یا یا شاید بوده در دنای حلقوی پروکاریوت اون وقت چی ؟
لطفا برام توضیح بدید ، میخوام بدونم آیا من چیزی مصرف میکنم@Allen-Gamer در دنای خطی پروکاریوت ! گفته است:
@Soniaaa
خب شاید اون بوده مثلا یوکاریوت ، اون وقت چی ؟اگه یوکاریوت نوشتین بله بیشتره از یک نقطه شروع میشه تو دو نقطه تموم میشه
ب ازای هر نقطه آغاز دو نقطه پایان داریمیا یا شاید بوده در دنای حلقوی پروکاریوت اون وقت چی ؟
دنای حلقوی در پروکاریوت اگه نقطه آغاز یدونه باشه یک پایان هم یدونس
اگه آغاز چند تا باشه پایان بیشتره
لطفا برام توضیح بدید ، میخوام بدونم آیا من چیزی مصرف میکنمبله قطعا طبق قوانین زیستی شما چیزی مصرف میکنید
-
@Allen-Gamer در دنای خطی پروکاریوت ! گفته است:
@Soniaaa
خب شاید اون بوده مثلا یوکاریوت ، اون وقت چی ؟اگه یوکاریوت نوشتین بله بیشتره از یک نقطه شروع میشه تو دو نقطه تموم میشه
ب ازای هر نقطه آغاز دو نقطه پایان داریمیا یا شاید بوده در دنای حلقوی پروکاریوت اون وقت چی ؟
لطفا برام توضیح بدید ، میخوام بدونم آیا من چیزی مصرف میکنمبله قطعا طبق قوانین زیستی شما چیزی مصرف میکنید
@Soniaaa
اگه یوکاریوت نوشتین بله بیشتره از یک نقطه شروع میشه تو دو نقطه تموم میشه ب ازای هر نقطه آغاز دو نقطه پایان داریم
آها میخواستم دقیقا همینو بدونم
چرا ؟ این چراشو میشه لطف کنید توضیح بدید ؟ -
@Soniaaa
@Soniaaa
راستی یه چیز عجیب دیگم توی جزومم نوشتم اونم این که دنا بسپاراز طی هر نوع فعالیت خود موجب شکسته شدن پیوند های کوالانسی میشود .
میشه اینم تحلیل کنید -
@Soniaaa
اگه یوکاریوت نوشتین بله بیشتره از یک نقطه شروع میشه تو دو نقطه تموم میشه ب ازای هر نقطه آغاز دو نقطه پایان داریم
آها میخواستم دقیقا همینو بدونم
چرا ؟ این چراشو میشه لطف کنید توضیح بدید ؟@Allen-Gamer
-
@Soniaaa
اووو آرهببخشید
دست شما درد نکنه -
@Soniaaa
راستی یه چیز عجیب دیگم توی جزومم نوشتم اونم این که دنا بسپاراز طی هر نوع فعالیت خود موجب شکسته شدن پیوند های کوالانسی میشود .
میشه اینم تحلیل کنید@Allen-Gamer در دنای خطی پروکاریوت ! گفته است:
@Soniaaa
میشه اینم تحلیل کنیداین جمله درسته
دنابسپاراز دو نوع فعالیت داره
نوکلئازی /بسپارازی
خب تو نوکلئازی که واضحه شکست پیوند کوالانسی داریم
تو بسپارازی هم وقتی میاد نوکلئوتید رو ب رشته اضافه کنه یک پیوند بین فسفات هارو میشکنه و اینجام شکست کوالانسی داریم -
@Allen-Gamer
خواهش میکنم -
@Soniaaa
میشه اینم تحلیل کنیداین جمله درسته
دنابسپاراز دو نوع فعالیت داره
نوکلئازی /بسپارازی
خب تو نوکلئازی که واضحه شکست پیوند کوالانسی داریم
تو بسپارازی هم وقتی میاد نوکلئوتید رو ب رشته اضافه کنه یک پیوند بین فسفات هارو میشکنه و اینجام شکست کوالانسی داریم@Soniaaa
آها .
اوکی مرسی دستتون درد نکنه ، واقعا ممنونم
ببخشید که وقتتون رو گرفتم -
@Allen-Gamer
خواهش میکنم این چه حرفیه -
سلام ، داشتم جزومو میخوندم دیدم که نوشتم :
در دنای خطی پروکاریوت تعداد نقاط پایان از آغاز بیشتره .
الان نمی فهمم چرا همچین چیزی رو نوشتم ، اصلا توی پروکاریوت دنای خطی هم داریم ؟
@تجربیا
@Soniaaa@Allen-Gamer
داداش تو کلا استاد ایسگا کردن بچه های آلاخونه ای -
@Allen-Gamer
داداش تو کلا استاد ایسگا کردن بچه های آلاخونه ای@amir-reza-babahabib
قبول ندارم ! -
@amir-reza-babahabib
قبول ندارم !@amir-reza-babahabib در دنای خطی پروکاریوت ! گفته است:
@Allen-Gamer
داداش تو کلا استاد ایسگا کردن بچه های آلاخونه ایالان سوال جدی نبود؟!
ایسگا بود؟
-
@amir-reza-babahabib
قبول ندارم !@amir-reza-babahabib در دنای خطی پروکاریوت ! گفته است:
@Allen-Gamer
داداش تو کلا استاد ایسگا کردن بچه های آلاخونه ایالان سوال جدی نبود؟!
ایسگا بود؟
@Soniaaa
نه این سوال جدی بود سونیا خانوم
من با هرچی شوخی کنم با وقت یه کنکوری شوخی نمی کنم -
@Soniaaa
من با هرچی شوخی کنم با وقت یه کنکوری شوخی نمی کنم@Allen-Gamer
حله -
@Soniaaa
من با هرچی شوخی کنم با وقت یه کنکوری شوخی نمی کنم@Allen-Gamer
کذاب -
@Allen-Gamer
دنای خطی دیده میشه
ولی خب اینکه نوشتین نقاط پایان بیشتر از آغاز هست رو متوجه نشدم@Soniaaa در دنای خطی پروکاریوت ! گفته است:
@Allen-Gamer
دنای خطی دیده میشه
ولی خب اینکه نوشتین نقاط پایان بیشتر از آغاز هست رو متوجه نشدماز نظرم دنایی خطیه که هر دو رشتش دوستمش باز باشه (یعنی دو گروه فسفات و دو گروه هیدروکسیل ) اما توی مرحله ای که گفتی توی هر دنا فقط یکی از رشته ها دو سمتش بازه (یعنی فقط یک گروه فسفات و هیدروکسیل داریم)که فکر نکنم بتونیم بهش بگیم دنای خطی
نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه
-
@Soniaaa در دنای خطی پروکاریوت ! گفته است:
@Allen-Gamer
دنای خطی دیده میشه
ولی خب اینکه نوشتین نقاط پایان بیشتر از آغاز هست رو متوجه نشدماز نظرم دنایی خطیه که هر دو رشتش دوستمش باز باشه (یعنی دو گروه فسفات و دو گروه هیدروکسیل ) اما توی مرحله ای که گفتی توی هر دنا فقط یکی از رشته ها دو سمتش بازه (یعنی فقط یک گروه فسفات و هیدروکسیل داریم)که فکر نکنم بتونیم بهش بگیم دنای خطی
نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه
omid ostadi
بله اینم نظریه
میتونم جمله رو اینجوری تصحیح کنم که در پروکاریوت نوکلئیک اسید دارای ریبو نوکلئوتید خطی دیده میشه