راه ابریشم پرو یا فایر دی ۱۱۰
-
سلام میشه یه مقایسه کلی از راه ابریشم پرو و فایر دی بگید ممنون میشم.بین دوراهی واقعا موندم
-
سلام من فایر دی دارم
تو این آموزش هرچقدر پایه قوی تری داشته باشید براتون بهتره چونکه زمان کمی برای بازخوانی میزارید و نکات تستی بیشتری یاد میگیرد .این برنامه خوبی های خودشو داره ولی خیلی بیشتر بستگی به شما داره که چقدر از مطالب سه پایه توی ذهنتون مونده و چقدر وقت برای تست زدن دارید به هر حال میدونید زمان کمه و باید بیشترین تلاشت رو بکنی -
سلام من فایر دی دارم
تو این آموزش هرچقدر پایه قوی تری داشته باشید براتون بهتره چونکه زمان کمی برای بازخوانی میزارید و نکات تستی بیشتری یاد میگیرد .این برنامه خوبی های خودشو داره ولی خیلی بیشتر بستگی به شما داره که چقدر از مطالب سه پایه توی ذهنتون مونده و چقدر وقت برای تست زدن دارید به هر حال میدونید زمان کمه و باید بیشترین تلاشت رو بکنی@فرناز-مقیمی کلاساش شروع شده؟بعدمنی که الان بخوام ثبت نام کنم فیلمای کلاسای قبلش هست؟و اینکه جزوه و آزمونم داره درسته؟ببخشید اینقد سوال پرسیدم
-
سلام میشه یه مقایسه کلی از راه ابریشم پرو و فایر دی بگید ممنون میشم.بین دوراهی واقعا موندم
امیر آور 0 من پرو رو دارم و حوب و کامله و نیاز به هیچی نداری اما تا دی فکر کنم وقت زیادی نمونده از نظر مباحث البته فایردی پایه قوی میخواد
-
پولتو سر پرو دور نریز
همون راه ابریشم عادی بگیر
تو بگو یه واو فرق کنه -
@فرناز-مقیمی کلاساش شروع شده؟بعدمنی که الان بخوام ثبت نام کنم فیلمای کلاسای قبلش هست؟و اینکه جزوه و آزمونم داره درسته؟ببخشید اینقد سوال پرسیدم
امیر آور 0 اره کلاس ها شروع شده و فیلم های قبلی هم هست فقط جزوه شیمی و زمین در دسترس نیست وگرنه جزوه بقیه دروس تا جای که فیلم ها به روز شده هست
آزمون سه آ داره ،نه مشکلی نیست سوالی دارید بپرسید
و این هم بگم یه سری تمرین هم کنار فیلم ها هست که نه جزوه اومده و نه فیلمش در این مورد یکم عقب هست که احتمال میدم درست بشه -
امیر آور 0 اره کلاس ها شروع شده و فیلم های قبلی هم هست فقط جزوه شیمی و زمین در دسترس نیست وگرنه جزوه بقیه دروس تا جای که فیلم ها به روز شده هست
آزمون سه آ داره ،نه مشکلی نیست سوالی دارید بپرسید
و این هم بگم یه سری تمرین هم کنار فیلم ها هست که نه جزوه اومده و نه فیلمش در این مورد یکم عقب هست که احتمال میدم درست بشه@فرناز-مقیمی از شیمیش راضی بودین؟!
-
@فرناز-مقیمی از شیمیش راضی بودین؟!
حامد نقی زاده 1 تا جلسه یازده که گوش دادم با متن کتاب کاری نداشت ولی نکات تستی فوقالعاده عالی برای حل مسائل استوکیومتری میگه که خیلی راحت حل میکنه مسائل رو
-
حامد نقی زاده 1 تا جلسه یازده که گوش دادم با متن کتاب کاری نداشت ولی نکات تستی فوقالعاده عالی برای حل مسائل استوکیومتری میگه که خیلی راحت حل میکنه مسائل رو
@فرناز-مقیمی حله پس دمت گرم
-
سلام من فایر دی دارم
تو این آموزش هرچقدر پایه قوی تری داشته باشید براتون بهتره چونکه زمان کمی برای بازخوانی میزارید و نکات تستی بیشتری یاد میگیرد .این برنامه خوبی های خودشو داره ولی خیلی بیشتر بستگی به شما داره که چقدر از مطالب سه پایه توی ذهنتون مونده و چقدر وقت برای تست زدن دارید به هر حال میدونید زمان کمه و باید بیشترین تلاشت رو بکنی@فرناز-مقیمی سلام شبتون بخیر
من میخواستم بسته فایردی رو تهیه کنم ممنون میشم اگر وقت داشتید به چند سوال من هرجا که راحت بودید جواب بدید تله یا اینستا -
@فرناز-مقیمی سلام شبتون بخیر
من میخواستم بسته فایردی رو تهیه کنم ممنون میشم اگر وقت داشتید به چند سوال من هرجا که راحت بودید جواب بدید تله یا اینستاSama Ansari سلام حتما
من هیچ کدوم از این برنامه هارو ندارم -
Sama Ansari سلام حتما
من هیچ کدوم از این برنامه هارو ندارم@فرناز-مقیمی مرسی عزیزم پس همین جا میپرسم
بی زحمت هروقت تایم داشتی جواب بده؟
شما فوریت تخصصی ۱۱۰ تجربی فایر دی و تهیه کردی؟
برنامه مطالعاتیش چند ساعتس؟
همش فیلم باید ببینی؟یا تایم برا تست زدن خودتم گذاشتن؟ -
@فرناز-مقیمی مرسی عزیزم پس همین جا میپرسم
همش فیلم باید ببینی؟یا تایم برا تست زدن خودتم گذاشتن؟Sama Ansari اره تجربی رو تهیه کرده
هفته به هفته تغییر میکنه ساعت مطالعه مثلا تو هفته سوم که گذشت در جمع چهل و نه ساعت برای هر پنج نادرست باید وقت گذاشته بشه که شامل فیلم و مرور هسته و تایم برای تست نزاشتن جدا تو برنامه -
همش فیلم باید ببینی؟یا تایم برا تست زدن خودتم گذاشتن؟Sama Ansari اره تجربی رو تهیه کردم
هفته به هفته تغییر میکنه ساعت مطالعه مثلا تو هفته سوم که گذشت در جمع چهل و نه ساعت برای هر پنج تادرست باید وقت گذاشته بشه، که شامل فیلم و مرور هسته و تایم برای تست نزاشتن جدا تو برنامه -
همش فیلم باید ببینی؟یا تایم برا تست زدن خودتم گذاشتن؟Sama Ansari اره تجربی تهیه کرده
هفته به هفته زمان کلی مطالعه طول هفته فرق داره مثلا هفته گذشته در جمع چهل و نه ساعت زمان مطالعه تو برنامه بود و اینکه فیلم و مرور تو برنامه هسته و زمان جدا برای تست نزاشتن که البته آخر هر هفته آزمون داریم از مباحث اون هفته