ترمیم معدل
-
Majid Koohpeyma 1 سلام
من دیروز رفتم برا ثبت نام مدرسه بزرگسالان
بهم گفت تو این هفته بخشنامه اومده هر درس یکبار ترمیم و همه درسهایی که میخوای ترمیم کنی رو باید تو یه نوبت ترمیم کنی یا همه دی یا همه خرداد و الزاما هم باید همون منطقه ای که دیپلم گرفتی بری واسه ترمیم.تا قبلش گفته بودند میشه در دونوبت و میشه بصورت مهمان در مناطق دیگه هم رفت ولی من دیروز که رفتم اینجوری جوابمو دادند
حالا باز هم سوال کنید@Fatemeh_Baghaee سلام دوست عزیز
من رشتم تجربیه،۱۴۰۰دیپلم گرفتم دوسال پشت کنکور تجربی بودم اما امسال یعنی ۱۴۰۲میخوام کنکور انسانی بدم.
سوالم اینه اگه بخوام دروس نهایی رو برای ترمیم معدل بخونم و خرداد ماه آزمونشونو بدم،باید نهایی انسانی بخونم یا تجربی ،واینکه آیا شست درصد به منم تعلق میگیره؟؟؟
این شست درصد توی کنکور ۱۴۰۲یعنی یک ماه بعد از آزمونهای ترمیم معدل (تیر ماه۱۴۰۲)برای من محاسبه میشه؟
کسی میدونه منظورم چیه،ممنون میشم پاسخ بدید🥺 -
Majid Koohpeyma 1 سلام
بهم گفت تو این هفته بخشنامه اومده هر درس یکبار ترمیم و همه درسهایی که میخوای ترمیم کنی رو باید تو یه نوبت ترمیم کنی یا همه دی یا همه خرداد و الزاما هم باید همون منطقه ای که دیپلم گرفتی بری واسه ترمیم.تا قبلش گفته بودند میشه در دونوبت و میشه بصورت مهمان در مناطق دیگه هم رفت ولی من دیروز که رفتم اینجوری جوابمو دادند
حالا باز هم سوال کنید@Fatemeh_Baghaee
-
Majid Koohpeyma 1 سلام
حالا باز هم سوال کنید@Fatemeh_Baghaee سلام اداره آموزش و پرورش خبر نوشته و گفته هر کجا که گفت نمیشه تو دو نوبت ترمیم کرد زنگ بزنید و به ما گزارش کنید و اینکه مطمئن باشیدا که میخواید الان ترمیم کنید...به نظرتون خرداد نمیتونید نمره بهتری بگیرید توجه کنید که فقط یکبار هس خدایی نکرده باعث حسرت نشه...
-
@Fatemeh_Baghaee سلام اداره آموزش و پرورش خبر نوشته و گفته هر کجا که گفت نمیشه تو دو نوبت ترمیم کرد زنگ بزنید و به ما گزارش کنید و اینکه مطمئن باشیدا که میخواید الان ترمیم کنید...به نظرتون خرداد نمیتونید نمره بهتری بگیرید توجه کنید که فقط یکبار هس خدایی نکرده باعث حسرت نشه...
-
سلام دوستای عزیز من رشتم تجربیه،دوسال پشت کنکور تجربی بودم ،امسال قصد دارم کنکور انسانی بدم.الان برای ترمیم معدل دروس نهایی دوازدهم باید کتابای انسانی رو بخونم یا تجربی ؟؟؟
اصن شست درصد تعلق میگیره به منی که میخوام کنکور انسانی بدم؟کسی میدونه 🥺🥺 -
Majid Koohpeyma 1 سلام
حالا باز هم سوال کنید@Fatemeh_Baghaee ممنون از اطلاع رسانیتون
-
بله میشه.
-
به خودتون مونده . میتونید هر طور دلتون میخواد انتخاب کنید
-
@Fatemeh_Baghaee سلام ببخشید شما کدوم شهرید؟
من شهرری هستم ، مدرسه ای که رفتم بیشتر از این مقداری که شما میگید گفتن
گفتن واحدیِ هر واحد هم ۴۵ بعد یه درسی مثل فیزیک که ۳ واحد هست هم هزینه اینو باید بدیم هم یه ۴۵ تومن دیگه برا امتحان..
خب این اگر برا همه درسا باشه خیلی میشه -
گفتن واحدیِ هر واحد هم ۴۵ بعد یه درسی مثل فیزیک که ۳ واحد هست هم هزینه اینو باید بدیم هم یه ۴۵ تومن دیگه برا امتحان..
خب این اگر برا همه درسا باشه خیلی میشهاسما نادری مثل اینکه هرجا یه قیمتی داره
شهر ما ۳۵ میگیره -
خب این اگر برا همه درسا باشه خیلی میشهاسما نادری اصلا توجه نکن خود دولت گفته هر درس ۴۰ تومن جز این هر چی بگیرن اضافس و گزارش کن.میتونی تو سایت سازمان سنجش هم ببینی
-
Erfan_JvN خبر رسمیش کجاست؟
ممنونت میشم لینک این خبرو بفرسی اگ دیدی ک اگ واقعا میشه دست پر برم بگمچون من با مدیر اون مدرسه صحبت کردم گفت قبلا دو نوبت اوکی بود ولی این هفته بخشنامه اومده ک یه نوبت
@Fatemeh_Baghaee همین دو روز پیش یکی از مسئولای آموزش و پرورش مصاحبه کرده بود خبرش رو تو تلگرام دیدم ولی متاسفانه یادم نمیاد کجا بود یه چیز دیگه فعلا عجله نکنید برا ترمیم نمیدونم ثبت نام برا دی تا کی وقت داره ولی یه جلسه شورا که مهم و تعیین کنندس هنوز مونده و ازونجا که اینجا ایران است اصلا ممکنه کل این تغییرات برگرده.
-
خب این اگر برا همه درسا باشه خیلی میشه -
اسما نادری اصلا توجه نکن خود دولت گفته هر درس ۴۰ تومن جز این هر چی بگیرن اضافس و گزارش کن.میتونی تو سایت سازمان سنجش هم ببینی
ayda faramarzi عجب!
-
سلام گویا فقط یک نوبت فقط در دی یا خرداد میشه ترمیم معدل شرکت کنی و اینکه میگی ۳ درس در دی ۴ درس در خرداد این نمیشه متاسفانه