راه ابریشم
-
سلام دوستان، من الان فقط دارم ویدئو هارو میبینم و تست نمیزنم، چون مثل اینکه تست هارو گذاشتن 4 هفته آخر برنامه، نظر شما چیه؟؟؟ تست هارو بزارم اون 4 هفته آخر بزنم یا از همین الان شروع کنم تست بزنم؟؟؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم همچین سوالی دارم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه سوال وقتی ویدیو هارو نگاه میکنی تا حالا امتحان کردی که ببنی میتونی بعد ویدیو تست بزنی؟
-
سلام دوستان، من الان فقط دارم ویدئو هارو میبینم و تست نمیزنم، چون مثل اینکه تست هارو گذاشتن 4 هفته آخر برنامه، نظر شما چیه؟؟؟ تست هارو بزارم اون 4 هفته آخر بزنم یا از همین الان شروع کنم تست بزنم؟؟؟
@Mohammad-Khodayari در راه ابریشم گفته است:
مشاوره قسمت 112 رو دیدین؟
-
@Mohammad-Khodayari در راه ابریشم گفته است:
مشاوره قسمت 112 رو دیدین؟
@S-A-L-V-A-D-O-R بله
-
یه سوال وقتی ویدیو هارو نگاه میکنی تا حالا امتحان کردی که ببنی میتونی بعد ویدیو تست بزنی؟
آرمین عنصرپور خیر، امتحان نکردم، صرفاً طبق برنامه فیلم هارو دیدم
-
آرمین عنصرپور خیر، امتحان نکردم، صرفاً طبق برنامه فیلم هارو دیدم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mohammad-Khodayari یه امتحان کن اگه فهمیدی یعنی اوکیه همین جوری برو نفهمیدی یکم باید تغییر بدی نگاه کردن و... رو
-
@Mohammad-Khodayari یه امتحان کن اگه فهمیدی یعنی اوکیه همین جوری برو نفهمیدی یکم باید تغییر بدی نگاه کردن و... رو
آرمین عنصرپور فرض کن نتونستم، به نظرت اون موقع چیکار کنم
-
آرمین عنصرپور فرض کن نتونستم، به نظرت اون موقع چیکار کنم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۴۰۱، ۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mohammad-Khodayari تایم درستو مجبوری ببری بالا و بعد هر درس چنتا تستو خودت بزنی یا راه حل های اساتید رو که رفتن رو بعد هر ویدیو نگاه کنی و سعی کنی خودتم حلشون کنی
-
@Mohammad-Khodayari طبق توضیحاتی که اقای اسماعیلی داشتن تو فیلم اخر /هر تستی که اساتید حل میکنن باید قبلش ما حل کنیم البته درست همینه چون بجز زیست اون سه تا کلا ۸۰درصد یادگیریش توی تسته و کلا ۲ ۳ خط درسنامه داره و اکثرا مثال حل میکنن اساتید فعلا یادگیریه به مرور تست هم اضافه میشه (اون فیلمای مشاوره ای سوالاتت رو ج میده)
-
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۴۰۱، ۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ماهم میخواستم همین کار ک شما گفتی انجام بدیم ک کنار فیلم تست بزنیم آقا اسماعیلی گفت کلیپ ببنید ولی با سرعت بیشتری میرم ک زود تر کلیپ ها تموم شه
-
ماهم میخواستم همین کار ک شما گفتی انجام بدیم ک کنار فیلم تست بزنیم آقا اسماعیلی گفت کلیپ ببنید ولی با سرعت بیشتری میرم ک زود تر کلیپ ها تموم شه
Patima Moinaldini یعنی شما اول فیلم هارو میبینی و بعد از اینکه فیلم ها تموم شد، شروع میکنی و تست میزنی؟
-
Patima Moinaldini یعنی شما اول فیلم هارو میبینی و بعد از اینکه فیلم ها تموم شد، شروع میکنی و تست میزنی؟
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۴۰۱، ۲۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mohammad-Khodayari نننننن هاااا تست های خود راه ابریشم رو نمیزنم کتابای کمک درسیم رو میزنم
-
@Mohammad-Khodayari نننننن هاااا تست های خود راه ابریشم رو نمیزنم کتابای کمک درسیم رو میزنم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۴۰۱، ۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهPatima Moinaldini منم این کارو میکنم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان سلام من راه ابریشم پارسال رو تهیه کردم و هنوزهم فرسنگ دوم برام فعال نشده فقط تا فرسنگ اول هست کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
-
دوستان سلام من راه ابریشم پارسال رو تهیه کردم و هنوزهم فرسنگ دوم برام فعال نشده فقط تا فرسنگ اول هست کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۴۰۱، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGhazaleh Naghavi تیکت بزن
-
Ghazaleh Naghavi در راه ابریشم گفته است:
حتما به جای راه ابریشم ، تور راه ابریشم رو تهیه کردید
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mohammad-Khodayari سلام
بنظر من شما نیم ساعت ویدیو میبینی بقیشو تا زمان استراحتت تست بزن