تحصیلبدونرفتنبهمدرسه
-
سلاموعرضادب
مندهمم(۱۶ساله)میشهتوخونهدرسبخونموفقطتوامتحاناتنوبتاولودومشرکتکنم
@دانش_اموزان_الا -
سلاموعرضادب
@دانش_اموزان_الا -
فریضه حسینی
شدنی که میشه یه سری مدارس هستند از راه دور و ... که همینطوریه ولی اصلااااااا پیشنهاد نمیکنم.
۱. مدرسه فقط واسه درسش نیست، گاهی دوستایی توی مدرسه پیدا میکنی و رفاقت هایی باقی میمونه که از ۱۰۰ تا درس خوندن با ارزش تره.
۲. مدرسه و دوست و کلاس و معلم انگیزه و رقابت درس خوندن بهت میده. توی خونه شاید روز اول و روز دوم و روز سوم رو خوب بخونی ولی بعد از یک ماه، ناخودآگاه بدون اینکه خودت بفهمی انگیزهات کاهش پیدا میکنه و کم کاری میکنی.
معلم و امتحان نقش انگیزه دادن و تورو به جلو هل دادن داره. که خیلی مفیده. پس از خودت دریغش نکن.
این دومی رو پشت کنکوریا میتونن تایید کنن برات. شنیدی اکثر پشت کنکوریا نتیجهشون خوب نمیشه یا از یه دانش آموز دوازدهمی بدتر میشه؟ واسه همینه. -
این پست پاک شده!
-
چرا مدرسه نرید
مدرسه باعث میشه پایتون حداقل خوب بسته شه
بهدست خود ادم باشه
تا یک حدی پیش میره و در ادامه هی سینوسی درس می خونه.تازه اون محرک که تو مدرسه هست رو دیگه ندارید
رقابت و امتحان ها و پرسش معلم هاما با اینکه 12 دهم هم هستیم و تایم زیادی ازمون داره میگره
گاها تاساعت 2 و حتی دو شیفت مدرسهولش نمی کنیم. با کلی سختی هم که می تونه بهمون وارد بشه
-
چرا مدرسه نرید
مدرسه باعث میشه پایتون حداقل خوب بسته شه
بهدست خود ادم باشه
تا یک حدی پیش میره و در ادامه هی سینوسی درس می خونه.تازه اون محرک که تو مدرسه هست رو دیگه ندارید
رقابت و امتحان ها و پرسش معلم هاما با اینکه 12 دهم هم هستیم و تایم زیادی ازمون داره میگره
گاها تاساعت 2 و حتی دو شیفت مدرسهولش نمی کنیم. با کلی سختی هم که می تونه بهمون وارد بشه
@jahad-128 چون به دلایلی اگه خونه باشم برام بهتره
-
خب اگر فکر هاتون رو کردید که دیگه نرید
بله امکانش هست.
ولی خوب بهش فکر کنید. زمان زود می گذره
نشه یک سال عقب بیفتید.
حداقل به جاش کلاس بردارید با اون معلم هاا حتما پیش برید.موفق باشید
-
سلاموعرضادب
@دانش_اموزان_الافریضه حسینی برای دوازدهم خوبه
ولی از همون دهم نه -
خب اگر فکر هاتون رو کردید که دیگه نرید
بله امکانش هست.
ولی خوب بهش فکر کنید. زمان زود می گذره
نشه یک سال عقب بیفتید.
حداقل به جاش کلاس بردارید با اون معلم هاا حتما پیش برید.موفق باشید
@jahad-128 من نمیدونم چطوری؟
-
فریضه حسینی تو از هر کسی بهتر شرایط خودت و میدونی پس تو درست ترین تصمیم رو میگری امیدوارم موفق باشی
-
فریضه حسینی تو از هر کسی بهتر شرایط خودت و میدونی پس تو درست ترین تصمیم رو میگری امیدوارم موفق باشی
Patima Moinaldini ممنونمخواهری🫂
انشااللهموفق باشی
-
فریضه حسینی
شدنی که میشه یه سری مدارس هستند از راه دور و ... که همینطوریه ولی اصلااااااا پیشنهاد نمیکنم.
۱. مدرسه فقط واسه درسش نیست، گاهی دوستایی توی مدرسه پیدا میکنی و رفاقت هایی باقی میمونه که از ۱۰۰ تا درس خوندن با ارزش تره.
۲. مدرسه و دوست و کلاس و معلم انگیزه و رقابت درس خوندن بهت میده. توی خونه شاید روز اول و روز دوم و روز سوم رو خوب بخونی ولی بعد از یک ماه، ناخودآگاه بدون اینکه خودت بفهمی انگیزهات کاهش پیدا میکنه و کم کاری میکنی.
معلم و امتحان نقش انگیزه دادن و تورو به جلو هل دادن داره. که خیلی مفیده. پس از خودت دریغش نکن.
این دومی رو پشت کنکوریا میتونن تایید کنن برات. شنیدی اکثر پشت کنکوریا نتیجهشون خوب نمیشه یا از یه دانش آموز دوازدهمی بدتر میشه؟ واسه همینه.@Amin-Forouzan
من خودم دقیق نمی دونم چطوری
ولی می دونم امکانش هست
این طوری که ایشون گفتند یک مدلش هست -
سلاموعرضادب
@دانش_اموزان_الافریضه حسینی سلام مدارس دولتی که اگر برید باید سرکلاسا حاضر بشید
ولی فکر کنم مدارس بزرگسالان رو میتونید غیر حضوری ثبت نام کنید -
سلاموعرضادب
@دانش_اموزان_الافریضه حسینی
اتفاقا خیلی خوب کاری میکنید که خودخوان میخواین بخونید ، ای کاش منم از دهم اینکارو کرده بودم
اما شاعر میگه اگر اشتباهات گذشته رو نداشتم الان تجربیات الان رو هم نمی داشتم .
نمیدونم که چه جوری میشه ولی راه های زیادی نداره ، میتونی بری مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنی که به این راحتی ها نیست ولی بهترین راه به نظر من اینه که یه مدرسه غیر دولتی خوب ثبت نام کنی که بزارن خود خوان بخونی -
فریضه حسینی سلام مدارس دولتی که اگر برید باید سرکلاسا حاضر بشید
ولی فکر کنم مدارس بزرگسالان رو میتونید غیر حضوری ثبت نام کنیداسما نادری غیر دولتی هم میشه