سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
ترمیم معدل برای پشت کنکوری ها!
-
Arian Abedi
چرا درس نخوندی؟ -
Robabe Rezaie سلام...اگر در جلسه آینده شورا اتفاقی نیفته و مصوبه تایید بشه تاثیر قطعی 40 درصدی اعمال میشه و در اون صورت برای 3 رشته تاپ باید نمرات زیر 19 ترمیم بشن(اگه نمره 19 و بالای اون رو دارید ارزش ترمیم خاصی نداره و اینکه با توجه به اینکه امکان سخت تر شدن سوالات هم هست فقط وقتتون رو تلف میکنید) که میتونید در خرداد که آماده ترید دروستون رو ترمیم کنید توجه کنید که فقط یکبار فرصت ترمیم دارید پس عجله نکنید! همه اینا در صورتی هست که در جلسه آینده شورا مصوبه تایید بشه اگه تایید نشه تاثیر مثبت 40 درصدی برمیگرده و ترمیم کاری بی معنا میشه.
-
Mohammad Lotfi 0 خیر هزینه ترمیم معدل اینقدر که میفرمایید نیست.
دوستم که پشت کنکور هست و همین دیروز باهاش تماس گرفتم گفتن که برای ترمیم معدل ثبت نام کرده و برای هر واحد هزینه ۴۸ هزار تومن پرداخت کرده یعنی فرضا ترمیم درس فیزیک رشته ریاضی که ۶ واحده میشه ۲۸۸ هزار تومن علاوه بر اون مبلغ حدود ۲۰۰ هزار تونم به عنوان شهریه میگیرن خلاصه دوستم دو تا از امتحاناش یعنی فیزیک و گسسته شده بود ۳۹۵ هزار تومن دقیق -
عرفان نریمانی واااااا
من همین دیروز رفتم ثبت نام کردم اصلا اینجوری نیسستتتتت
هر درس ۴۵ تومنه به واحد کاری ندارن که
من الان فیزیک زیست ریاضی رو ثبت نام کردم شد ۱۸۵ تومن شد
۳تا۴۵تومن به اضافه ۵۰ تومن که شهریه ثابته
به نظرم به دوستتون بگید پیگیری کنه! -
Arian Abedi میشه بگید چه اتفاقی افتاد که پشیمون شدید؟ میخواستیم از تجربیاتتون استفاده کنیم اگر ممکنه
-
@mahshid-avajian در ترمیم معدل برای پشت کنکوری ها! گفته است:
عرفان نریمانی واااااا
من همین دیروز رفتم ثبت نام کردم اصلا اینجوری نیسستتتتت
هر درس ۴۵ تومنه به واحد کاری ندارن که
من الان فیزیک زیست ریاضی رو ثبت نام کردم شد ۱۸۵ تومن شد
۳تا۴۵تومن به اضافه ۵۰ تومن که شهریه ثابته
به نظرم به دوستتون بگید پیگیری کنه!باشه ممنون حتما بهش میگم البته گویا استان به استان فرق داره میشه بپرسم شما کجا هستید؟
-
عرفان نریمانی
بعیید میدونم فرق داشته باشه
مگه دوستتون مدرسه بزگسالان(دولتی) محل اخذ دیپلمشون نرفتن؟
من تهران هستم -
این پست پاک شده!
-
Arian Armo درس خوندم، مسیر اشتباهی رفتم
-
@mahshid-avajian انتخاب رشته اشتباهی کردم. به حرف اطرافیان زیاد توجه کردم. با اتفاقات پیش اومده منطقی برخورد نکردم.
-
-
r sh سلام ترمیم معدل اجباری نیست ولی اگه نمرتون تو آزمون نهایی کمتر از 19 باشه یکم رفتن به رشته های تاپ و مخصوصا دانشگاه های عالی خیلی سخت میشه برای همین همه میخوان دروسی که کمتر از 19 گرفتن رو ترمیم کنن تا براشون مشکل ساز نباشه.
-
ببخشید بچه ها کی باید برای ترمیم رفت؟
اینترنت نوشته یک ماه قبل چرا شما بعضی هاتون ثبت نام کردین پس؟ -
عرفان نریمانی چیییییییی
-
@yeganeh-fallah آره متاسفانه تازه میخواست هندسه روهم ترمیم کنه که فک کنم هزینه کلش یعنی ۳ تا امتحان شده بود نزدیک ۶۰۰و خرده ای دقیق یادم نیست که اونم از خیر هندسه گذشت فقط دوتا ترمیم زد.
-
مهدیه ت شما فکر میکنید کی برا ترمیم آماده ترید؟دی یا خرداد؟هر کدوم بیشتر آماده بودید شرکت کنید.متاسفانه هنوز جلسه آخر شورا برگزار نشده حتی یه جای معتبر میگف تو اون جلسه هس که قراره ترمیم نظام قدیم و اشکالات مصوبه و...بررسی بشه که حتی ممکنه کلا رد بشه!که اونوق هزینه ثبت نام دی رو به جای تیر محاسبه میکنن.اینجا ایران است
-
Erfan_JvN نه نه منکه میخوام دی ترمیم کنم، منظورم اینه که کی باید رفت برای ثبت نام؟ الان میشه؟
واااا ثبت نام کنکور شروع شده دیگه بیشتر از یک ماه هم از سال تحصیلی گذشته و حدود ۸۰ روز دیگه کنکوره امکان نداره تغییر کنه ولی، آخه از اواخر کنکور ۱۴۰۱ گفتن میخوایم چیکار کنیم چراااا باید الان دوباره تغییر نظر بدن من فردا میرم از مدرسه بزرگسالان میپرسم ببینم چه جوریه