S,P,Δ
-
F f.nalist marked this topic as a question on
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر
میشه لطفا این شروطی که سوال مطرح کرده رو به من توضیح بدین که چرا باید اینجوری در نظر بگیریم
ممنون

دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
ریاضیا
یازدهم
دوازدهم
همیار -
@Farzam-Yousefi
سلام
دو ریشه یعنی دلتا بزرگ تر از صفره
دوریشه منفی جمعشون منفی یعنی s کوچک تر از صفره
دوریشه منفی ضربشون مثبته بزرگ تر از صفره یعنی p بزرگ تر از صفره -
F f.nalist has marked this topic as solved on
-
سلام خوبید ، ما دلتا سال دهم موندیم اگه کمتر صفر باشه ( منفی ) جواب نداره ، اگه برابر صفر باشه یه ریشه داره ( که بهش میگفتیم مضاعف ) بیشتر صفر هم دو ریشه ، حالا گفته دو ریشه حقیقتی درسته ؟ پس طبق این دانسته قبلی باید دلتا بیشتر صفر باشه
حالا خودش گفته دو تا ریشش منفیه ضرب ریشه ها یا همون pمیشه مثبت چرا ؟! مگه ضرب هم علامت نمیشه مثبت ؟! واسه s و جمع ریشه ها هم جمع دو تا ریشه منفی طبیعتا منفیه
امیدوارم بدردت خورده باشه -
سلام خوبید ، ما دلتا سال دهم موندیم اگه کمتر صفر باشه ( منفی ) جواب نداره ، اگه برابر صفر باشه یه ریشه داره ( که بهش میگفتیم مضاعف ) بیشتر صفر هم دو ریشه ، حالا گفته دو ریشه حقیقتی درسته ؟ پس طبق این دانسته قبلی باید دلتا بیشتر صفر باشه
حالا خودش گفته دو تا ریشش منفیه ضرب ریشه ها یا همون pمیشه مثبت چرا ؟! مگه ضرب هم علامت نمیشه مثبت ؟! واسه s و جمع ریشه ها هم جمع دو تا ریشه منفی طبیعتا منفیه
امیدوارم بدردت خورده باشه -
انصافا سوال قشنگی بود...
میشه اگه داخل آزمون ماز شرکت کردید فایل سوالاش رو بارگذاری کنید استفاده کنیم 😅البته اگر دوست دارید و مشکلی ندارید -
@محمد-مهدی-کاووسی
کاش میتونستم :/
چون اینجا اسم و اطلاعاتم واقعیه
بذارم داستان میشه و امکان مسدودی اکانت و ایناس
تو چنلای تلگرامی هس اونجا دان بزنید اوکیه -
@Farzam-Yousefi آخه من دیدم داخل الا گذاشتن مگه عیبی داره ؟ قلم چی مخصوصا دیدم سوالاش گذاشتن
@محمد-مهدی-کاووسی
قلم چی وقف عام هست
ولی ماز اصن راضی نیست
و گفته پیگرد داره
اگه وجدان بزرگی دارین پیشنهاد میکنم راحت برین ثبت نام کنین قیمتش به نسبت خیلی عالیه
یک و خوردایه -
@محمد-مهدی-کاووسی
قلم چی وقف عام هست
ولی ماز اصن راضی نیست
و گفته پیگرد داره
اگه وجدان بزرگی دارین پیشنهاد میکنم راحت برین ثبت نام کنین قیمتش به نسبت خیلی عالیه
یک و خوردایهYounes Dehkhoda 0 آهان متوجه شدم
اطلاع نداشتم 🌷 تشکر -
سلام بچه ها وقتتون بخیر
میشه لطفا این شروطی که سوال مطرح کرده رو به من توضیح بدین که چرا باید اینجوری در نظر بگیریم
ممنون

دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
یازدهم
دوازدهم
همیار@Farzam-Yousefi سلام خوب توضیح نداده من دوبار پیام دادم یه پ ی وی بده من واست توضیح بدم بفرستم دوبارشم نیومد اینو باید تعیین علامت کنی که اصلا اینجا حرفی ازش نزده
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر
ممنون

دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
یازدهم
دوازدهم
همیار@Farzam-Yousefi سلام داداش اینجا باید اون دلتا بزرگ تر از صفر باشه تا دوتا ریشه داشته باشه و باید تعیین علامت کنی تا بفهمی کجاها بزرک تر از صفره و sکه یعنی جمع ریشه جون گفته منفیه باید کوچیک تر از صفر cکه میشه ضرب ریشه ها باید بزرگ تر از صفر باشه اینارو باید تعیین علامت کنی و در اخر بازهه های بدست اومده ره اشتراک بگیری
-
@Farzam-Yousefi سلام داداش اینجا باید اون دلتا بزرگ تر از صفر باشه تا دوتا ریشه داشته باشه و باید تعیین علامت کنی تا بفهمی کجاها بزرک تر از صفره و sکه یعنی جمع ریشه جون گفته منفیه باید کوچیک تر از صفر cکه میشه ضرب ریشه ها باید بزرگ تر از صفر باشه اینارو باید تعیین علامت کنی و در اخر بازهه های بدست اومده ره اشتراک بگیری
محمد رضا طهماسبی
خیلی ممنونم